Χαμός στο ΜΑΤΣ Μπόκα – Ρίβερ! Διακοπή λόγω… σπρέι πιπεριού! Δείτε τι έγινε στο γήπεδο… (VIDEO)

Κοινοποίηση:
BOCA_513_355

Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι του κόσμου, κι έγινε χαμός! Ο λόγος για το ντέρμπι το Superclasico μεταξύ Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ, που θα έκρινε την πρόκριση για τους «8» του Κόπα Λιμπερταδόρες διεξαγόταν χθες τα ξημερώματα (03.00), όμως δεν ολοκληρώθηκε ποτέ… Αιτία; Η επίθεση οπαδών των γηπεδούχων προς τους παίκτες της Ρίβερ, η οποία έγινε, μάλιστα, και με σπρέι πιπεριού! Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του 2ου μέρους η κατάσταση στο Μπομπονέρα είχε αγριέψει, με τους παίκτες της Ρίβερ να δέχονται επίθεση ενώ εξέρχονταν από τα αποδυτήρια προς τον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με ειδησιογραφικό πόρταλ.

Θύματα της επίθεσης οι Ροχέλιο Φούνες Μόρι, Λεονάρντο Πόνσιο, Εμανουέλ Βανχιόνι και Γκονσάλο Μαρτίνες, με τον πρώτο να δηλώνει μετά τη διακοπή του παιχνιδιού:

«Έχω τέλεια όραση, άλλα τώρα δεν βλέπω καθόλου από το ένα μάτι. Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει»

Πέρα από τη διακοπή, το παιχνίδι σημαδεύτηκε και από ένα ακόμη γεγονός. Οι οπαδοί της Μπόκα «πέταξαν» drone – φάντασμα πάνω από το γήπεδο, το οποίο είχε το χαρακτηριστικό «Β» και αναφερόταν, φυσικά, στον ολίγων ετών υποβιβασμό της Ρίβερ Πλέιτ στη 2η κατηγορία!

Το παιχνίδι διεκόπη, εν τέλει, οριστικά, και αναμένεται να κριθεί η τύχη του. Αν δηλαδή θα διεξαχθεί το 2ο μέρος και θα παιχτεί η πρόκριση στο γήπεδο, ή η Ρίβερ θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά και θα προκριθεί αυτή στην επόμενη φάση του Κόπα Λιμπερταδόρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: