Μία πολύ ιδιαίτερη πρωτοβουλία πήρε η Σμαράγδα Καρύδη με βήμα τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Η 50χρονη ηθοποιός έκανε έκκληση στους πλούσιους Έλληνες να σπεύσουν να γίνουν ευεργέτες της Ελλάδας και να βοηθήσουν προσφέροντας όλα όσα χρειάζεται το σύστημα υγείας που καλείται να αντιμετωπίσει εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Το βίντεο που δημοσίευσε συνοδεύεται από τη λεζάντα: «Ελάτε παλικάρια μου. Κάντε το τώρα».
«Θέλω σήμερα να απευθυνθώ στους πλούσιους Έλληνες, στους αρκετά πλούσιους Έλληνες, στους πολύ πλούσιους Έλληνες, στους Έλληνες μεγιστάνες, στους Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν, ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη παιδιά. Χρειάζεται το σύστημα πάρα πολλά πράγματα. Χρειάζεται ΜΕΘ, χρειάζονται κρεβάτια, χρειάζονται φάρμακα, χρειάζονται γάντια, χρειάζονται μάσκες. Οτιδήποτε χρειάζεται μπορείτε να το μάθετε πάρα πολύ εύκολα, μπορείτε να συνεργαστείτε και μεταξύ σας, μπορείτε να μοιράσετε τις δουλειές, πάντως είναι η ώρα να βοηθήσετε. Και είναι η ώρα να φερθείτε όπως φέρθηκαν όλοι οι μεγάλοι ευεργέτες ενόψει και της 25ης Μαρτίου που θα γιορτάσουμε σε λίγες ημέρες. Είναι ώρα να φερθείτε σαν τον Συγγρό, τον Αβέρωφ, το Ζάππα, το Σίνα και τόσους άλλους σπουδαίους ευεργέτες αυτής της χώρας κι έτσι κι εσείς μπορείτε στο μέλλον να καμαρώσετε το όνομά σας σε μια πλατεία, σε μια λεωφόρο, σε ένα αεροδρόμιο, σε ένα δρόμο και να μη μείνετε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από κάποιες κιτρινισμένες κοσμικές στήλες παλιών περιοδικών. Κάντε το τώρα, μπορείτε και κυρίως κάντε το απ’ το σπίτι. Να είστε καλά!», τόνισε η ηθοποιός για να προτρέψει τους έχοντες να βοηθήσουν τη χώρα μας που βάλλεται από τον κορωνοϊό.
Άσε ρε κοπελιά. Ασχολεισου με την νεοκουλτουρα σου και άσε τους λεφταδες. Δεν περιμένουν εσένα να τους πεις τι να κάνουν. Εσύ κοίτα το δικό σου ταμείο, να περνάς καλά και να κάνει κουλτουριαζεις .
για χαρη του αθεριδη που καθε ατακα που ποσταρει το ατομο προκαλει γελια μεχρι δακρυων στο πανελληνιο- ο πατερας ειπε οτι θα αυτοκτονησει λογω φτωχεια (ωραιο παραδειγμα)- πριν σφιξουν τα πραγματα εκανε ‘ααστεια’ βιντεο με το κοροναιο και ενω στην Κινα ειχαν πεθανει 3000 ατομα. Σημερα ανανεωνει το ιστορικο της αφάλειας της με νεα ατακα. Περιμενει λοιπον απο τα ‘παιδια’ δωσουν. Νομιζω να θα δωσουν! οπως ειχε ξαναδωσει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστων το «Η σκέψη μας είναι μαζί τους». Φυσικα στο μυαλο της καρυδη και καθε καρυδη που παρασυρει το κοσμο στην ανοησια ολα είναι αποσπασμενα σε αυτο το κοσμο και συνεχεια δεν υπαρχει!!!
Έχω την εντύπωση ότι γυαλίζει λίγο το ματάκι της ή μου φαίνεται;
Ρε καταλάβατε ποιους εννοεί ή κάνετε ότι δε καταλαβαίνετε?Τους εφοπλιστές με τα δις εννοεί.Τι πετάγεστε και λέτε δώσε εσύ και μετα θα δώσω και γω?Τελείως στόκοι είστε?Αμεσως να βγάλετε κακία.Αντε σοβαρευτείτε λίγο.
ΤΏΡΑ ΣΩΘΗΚΕ!!! Ιδιαίτερα αυτοί που δεν έχουν αφήσει Δημόσια κοινωφέλεια αστραγγάλιστη και όρθια θα σπεύσουν ν’ ανταποκριθούν πρώτοι…
Εσεις οι αριστεροι-προοδευτικοι κυρια μου ειστε οι πιο πλουσιοι στην Ελλαδα….Καντε εσεις την αρχη πρωτα και ακολουθουμε και εμεις οι φτωχοι μη-αριστεροι-προοδευτικοι…….
Σωστός!!!
Ωχ μωρέ τώρα, ό,τι νά ‘ναι. Άλλα λέει η θειά μου, άλλ’ ακούν τ’ αυτιά μου…
Ασε μας μωρη τσιμπουκοπνιχτρα
ΧΑ ΧΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΗΡΙΟΥΣ……. ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗΚΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΟΤΑ ΣΤΟ ΤΙΜΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΕΝΩ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΤΙΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΕΤΡΑΙΛΕΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΖ ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΠΩΛΗΣΗ ΠΛΟΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΓΕΩΤΡΗΠΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΕΝΩ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΤΙΣΗΜΟ ΛΑΘΡΟΧΩΡΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ……ΕΝΩ ΧΡΩΣΤΑΝΑΙ ΔΙΣ ΕΥΡΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ…..ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΚΑΒΑΝΤΖΟΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΗΡΙΟΥΛΑ
Δώσανε κούκλα , πλαστές εγγυήσεις για τα θαλασοδάνεια των βοθροκάναλων που υπηρέτησες.
για κάποιους άλλους και εσείς κυρία μου ειστε πάμπλουτη , αρα βάλτε και το δικο σας χέρι στην τσέπη
Αριστεραντζα…. Στην κοσμαρα της…
ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΩΧΗ
να ξεκινησει η ιδια πρωτα !!
Εσυ Σμαραγδα ποσά έδωσες ;
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΠΙΖΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑΡΗΔΕΣ ΦΟΥΡΝΑΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ… ΞΕΡΕΤΕ..