Γιούρογκρουπ. Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015: Στη μέση του ευρωκύκλου η Ελλάς δια του εκπροσώπου της, του ατυχούς υπουργού των (τρόπος του λέγειν) οικονομικών, γιάνη βαρουφάκη, και γύρω του οι 18 εταίροι μας να τον καρπαζώνουν φωνάζοντας εν χορώ «μπίιιιζ» και ρωτώντας τον αμέσως μετά ποιός τον καρπάζωσε, αυτός, εκείνος ή ο παραάλλος. Με αποτέλεσμα όποιον και να δείξει με το δάχτυλο, να του λένε οι άλλοι: «όχι, όχι, δεν τον βρήκες, κάτσε πάλι να τις ξαναφάς, μέχρι να το βρεις, και μην κλαις γιατί θα φας κι άλλες».
Το «ευρωμπίζ» θα συνεχισθεί σε δύο μέρες, την Τετάρτη 11 Μαρτίου, από την «τρόϊκα» – όπως την ανασυνέστησαν λεκτικά οι εταίροι μας – στις Β(Φ)ρυξέλλες. Τελικά «ήλθον αι ειδοί του Μαρτίου», και οσονούπω θα δούμε αν ο βαρουφάκης θα έχει την τύχη του Ιουλίου Καίσαρα.
Εν τω μεταξύ, ποιός θα το φανταζότανε πως ένα χιουμοριστικό μου σχόλιο της 19ης Φεβρουαρίου 2015 (με τίτλο HONORIS CAUSA), να απειλήσουμε τους ευρωκράτες με στίφη εγχώριων λαθρομεταναστών που θα τα ξαποστείλουμε στις ευρωχώρες τους, θα γίνονταν σημαία των υπουργών Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης (Κοτζιάμ-Καμμένου) ως επίσημη απειλή της χώρας μας κατά των εταίρων και ιδιαίτερα της Γερμανίας, γνωστού όντος ότι η τελευταία δεν φημίζεται για την αίσθηση του χιούμορ της. Έλεος παιδιά, έλεος… Θα φάμε κι άλλο ξύλο…
Όσο για την Νέα Δημοκρατία, για την οποία κάποιοι και κάποιες φαντασιώνονται συνέδριο, κάποιος θα πρέπει να τους διαμηνύσει πως το μόνο που χρειάζεται είναι … ποντικοφάρμακο (για τα ποντίκια που βλέπουν τη μούρη τους καπελωμένη με το στέμμα της αρχηγίας στον καθρέφτη των παραισθήσεων).
Χρίστος Γούδης
ψεμματα;
Δυστυχώς κύριε Γούδη μόνον κάποιοι λίγοι από εμάς καταλάβαμε από την αρχή , ότι η διαπραγμάτευση έχει πολύ σόου , πολλούς εξυπνακισμούς και καθόλου την σοβαρότητα που απαιτεί μια τόσο σοβαρή εθνική υπόθεση . Αυτό που χρειαζόταν ήτο λίγα λόγια , πολύ καλή – διαβολική θα έλεγα – προετοιμασία ,
και αρκετά κλειστά χαριά . Όλο αυτό όμως απατεί δουλειά πολύ δουλειά και οι πολιτικοί μας είναι φύσει και θέσει τεμπέλιδες .
Δυστυχώς κύριε Γούδη η πατρίδα μας δεν σώζεται με τίποτε . Δεν έχουμε ούτε λαό ούτε άρχοντες να την σώσουν .
μ αρεσει που δεν γραφει το ονομα του μπαρουφ με κεφαλαιο το πρωτο γραμμα.ο Καμμενος ειναι οντως καμενο και γι αυτο θελει προσοχη