ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ23|01|2015 07:57/Ellhnas/394 views Αυτή είναι ΠΑΤΕΝΤΑ! Τέτοια ψησταριά σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί… (ΦΩΤΟ)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Δείτε τι σκέφτηκε αυτός ο κύριος για να ψήσει τα μπριζολάκια και τα λουκάνικα. ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ03|05|2026 20:00 /0 ΣΧΟΛΙΑ Επίθεση σε εμπορικό πλοίο από ταχύπλοα των Ιρανών «Φρουρών» κοντά στο Στενό...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ03|05|2026 19:50 /0 ΣΧΟΛΙΑ Κυριακή του Παραλύτου: Γιατί εορτάζεται τέσσερις εβδομάδες μετά το Πάσχα;ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΑ03|05|2026 19:47 /0 ΣΧΟΛΙΑ Παπαδόπουλος: «Δεν δέχομαι τον όρο αδιάφορο στο ποδόσφαιρο – Να κρατήσουμε την... 3 Σχόλια Ότι και να λέτε είναι πολύ πρακτικό, όταν τελειώσεις το ψήσιμο τραβάς και το καζανάκι και καθαρίζεται αυτόματα η ψησταριά !!! είπαμε η βρωμιά βάζει λίγο στην γεύση αλλα αυτός το «παραχεσε» στην κυριολεξία Κατάλαβα,πάλι σκατά φαΐ θα φάτε!!!! Comments are closed.
Ότι και να λέτε είναι πολύ πρακτικό, όταν τελειώσεις το ψήσιμο τραβάς και το καζανάκι και καθαρίζεται αυτόματα η ψησταριά !!!
Ότι και να λέτε είναι πολύ πρακτικό, όταν τελειώσεις το ψήσιμο τραβάς και το καζανάκι και καθαρίζεται αυτόματα η ψησταριά !!!
είπαμε η βρωμιά βάζει λίγο στην γεύση αλλα αυτός το «παραχεσε» στην κυριολεξία
Κατάλαβα,πάλι σκατά φαΐ θα φάτε!!!!