ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ- ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ- ΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1450

Γι΄αυτό άλλωστε έκανε άρον άρον κόμμα ο Παπανδρέου… για να κόψει ψήφους από τον Σύριζα, και να συγκυβερνήσει με τον Σαμαρά ο οποίος σε κατάσταση πανικού μετά από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις δε βλέπει (ούτε και με το ένα του μάτι, το καλό) άλλο τρόπο για να ξανακερδίσει την εξουσία…

Και μόνο η ιδέα μας προκαλεί τρόμο… με αυτούς τους δύο θα κοπούν τα πάντα, ΕΦΑΠΑΞ, επιδόματα στον Ιδιωτικό τομέα,και έλεος…οι συντάξεις θα πάνε στα 500 ευρώ για όλους!

ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

Αυτό που τον Οκτώβριο του 2014 προκάλεσε ευθυμία και έτρωσε την σοβαρότητα του εκστομίσαντος την «είδηση», σήμερα φαντάζει σοβαρό και πολύ πιθανό.

Αμερικανός Οικονομικός Αναλυτής, σύμβουλος σε πολλά Funds, που συμμετείχε στο International Conference on Applied Business and Economics τον Οκτώβριο του 2014 στους Δελφούς, γνώριζε από τότε μετά βεβαιότητος ότι δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές. Ενώ αντιμετωπίστηκε με θυμηδία όταν προέβλεψε ότι θα συνεχίζει να συγκυβερνά η Νέα Δημοκρατία με μία μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ και με άλλον αρχηγό, πιθανολογώντας ότι αυτός μπορεί να είναι και πάλι ο Γ.Α.Π!

Η σημερινή πραγματικότητα έρχεται να τον δικαιώσει.

Οι νεώτερες πληροφορίες οι οποίες προέρχονται από Ελληνοαμερικανούς Οικονομικούς Παράγοντες που δραστηριοποιούνται σε μία σειρά ξένων Χρηματιστηρίων και περιλαμβάνουν ένα σενάριο το οποίο κάποιοι μπορούν να το χαρακτηρίσουν είτε ως αποκύημα επιστημονικής φαντασίας, είτε ως τον χειρότερο εφιάλτη!

Συγκεκριμένα φουντώνουν οι συζητήσεις που προβλέπουν νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές και Κυβέρνηση συνασπισμού στην οποία θα συνυπάρξουν οι πάλαι ποτέ συγκάτοικοι των φοιτητικών τους χρόνων: Αντώνης Σαμαράς και Γιώργος Παπανδρέου ο πρώτος επί κεφαλής της Νέας Δημοκρατίας και ο δεύτερος επί κεφαλής του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ (τίτλος που παραπέμπει στο ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ του Ζίγδη).

Στο πρώτο κυβερνητικό σχήμα θα συμμετάσχουν και ανεξάρτητοι Βουλευτές, ενώ σταδιακά τις υπουργικές θέσεις θα καταλάβουν υποδεικνυόμενοι κατ’ εξοχήν φιλομνημονιακοί εξωκοινοβουλευτικοί τεχνοκράτες.

Μία κυβέρνηση η οποία θα εξαντλήσει την τετραετία επιβάλλοντας σκληρότατα μέτρα και ατσάλινη πειθαρχία στους πολίτες εφαρμόζοντας τα χειρότερα Εθνικά, Οικονομικά και Κοινωνικά σενάρια

Τούτο βεβαίως σημαίνει ότι ο Α. Σαμαράς γνώριζε όλα τα παραπάνω και γι’ αυτό προκήρυξε πρόωρες εκλογές για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας. Και βεβαίως η υποτιθέμενη κόντρα με τον Γ.Α.Π. καθώς και οι οι ισχυρισμοί του περί σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την ενδεχόμενη μεθόδευση με την οποία η χώρα ρίχτηκε στα νύχια του ΔΝΤ και της Μέρκελ αναδεικνύονται σε ένα ακόμη ηχηρότατο ψέμα.

Το σενάριο δεν σταματά εκεί. Εμπλέκει και την αξιωματική αντιπολίτευση η οποία εν μέσω ψευτο-λεονταρισμών δεν απαντά επί της ουσίας στην ασκούμενη ψηφοθηρική τρομοκρατία.

Στο τελευταίο, για παράδειγμα, μπορώ να παρατηρήσω,σύμφωνα με το olympia.gr, ότι όντως δεν δίνεται πειστική απάντηση στους ισχυρισμούς Σόϊμπλε και ντόπιων μνημονιακών περί εξόδου της χώρας από το Ευρώ, αφού τούτο και ο Σύριζα το έχει αποκλείσει, αλλά και διά στόματος Ευρωπαίων αξιωματούχων μετά τις εκλογές του 2012 είχε ομολογηθεί ότι δεν υπάρχει τρόπος να εκδιωχθεί μία χώρα από την Ευρωζώνη. Γενικότερα η επικοινωνιακή τακτική του Σύριζα δυναμιτίζεται από τις «δήθεν προσωπικές απόψεις» πρωτοκλασάτων στελεχών.

Ωστόσο στην SWAT ανάλυση του σεναρίου, λαμβάνεται υπ’ όψιν και η αντίδραση των εν δυνάμει ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, στην πιθανότητα να υποθέσουν στο πλάι του Αντώνη Σαμαρά τον Γεώργιο Παπανδρέου. Ενώ υπολογίζεται και ο κίνδυνος να «σύρουν» δια της ψήφου τους οι Έλληνες ψηφοφόροι τον Σύριζα, πιθανότατα και τους Α.Ν.ΕΛ. στην εξουσία, τινάζοντας στον αέρα τα σχέδια του Διεθνούς Οικονομικού κατεστημένου.

 

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΕΧΘΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! “ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΑΙΚΙΣΤΗ,ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ, ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ…” – ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ Ο ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΧΡΕΗ BODYGUARD ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ…(BINTEO)

Ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε εχθές το Περιστέρι προκειμένου να παραστεί σε σύσκεψη με τον δήμαρχο της πόλης Ανδρέα Παχατουρίδη.

Φτάνοντας στο δημαρχείο μια γυναίκα φώναξε εναντίον του πρωθυπουργού «ήρθες στην πόλη της ανεργίας, δεν ντρέπεσαι λαϊκιστή», ενώ ένας ακόμη άνδρας άρχισε να να εξυβρίζει τον Α. Σαμαρά και τη συνοδεία του και κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους.

Η αστυνομία έκανε συστάσεις στον άνδρα και τον απομάκρυνε από το σημείο. Άντρες της προσωπικής φρουράς του πρωθυπουργού τον απομάκρυναν από το σημείο και τον μετέφεραν μέσα στο δημαρχείο.

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου κατήγγειλε ότι άγνωστοι επιτέθηκαν στο προεκλογικό περίπτερο του κόμματος, στην πλατεία Αγίου Αντωνίου, προκαλώντας φθορές.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. ωραια εικονα για την ταινια ό ηληθιος και ο πανηληθιος ….και η πλακα είναι όμως που νομιζουν ότι οι Ελληνες μειναι οι μαλακες και οι πιο μαλακες ,και θα τους ψηφισουν παλι ώστε να ολοκληρωσουν την καταστροφή ,και το ξεπούλημα στους ατιμους ναζι της περήφανης πατριδας μας …όχι ρε κουραδόμαγκες …5 + ι και μετα θα μιλησει ο λαος …

  2. ΜΑΝΓΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΓΚΙΣΕΣ.ΚΑΤΑ ΤΑΥΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗΣΕΙ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΛΕΠΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΗΠΠΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΘΑ ΣΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟ ΠΕΖΟΥΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ.ΡΕ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

  3. Ας τα κοψει ολα.
    Εγω αν και δε τον ψηφισα ποτε,ουτε τον ενα ουτε τον αλλο,
    ουτε και κανεναν τριτο, ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΤΩΡΑ!
    Ετσι για να τη σπασω στα χαιβανια που δε βλεπουν την τυφλα τους,
    ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ…
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΤΟΥΒΛΟΜΑΛΑΚΕΣ…

  4. Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Η/Υ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ. Η ΧΩΡΑ ΘΕΛEΙ FORMAT-RESET ΣΕ ΟΛΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΑ ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΟΛΑ. ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΜΥΑΛΟ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

  5. Η ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΖΟ ΕIΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΚΑΤΩ ΑΠO 3% ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ.

  6. Siga mhn vgei o samaras.kai meta apo auto siga mhn psifisoun samara. o tsipras tha vgei me megalh diafora.

  7. Δεν φταίνε αυτοί , οι βλάκες που τους ψηφίζουν φταίνε για όλα , βάλτε ρέε σεις το μυαλό να δουλέψει ! είναι δυνατόν ! να δανειοδοτείται εισαγωγική εταιρεία και να μην δίνονται εύκολα χρήματα σε εταιρείες που κάνουν εξαγωγές και φέρνουν συνάλλαγμα ? είναι δυνατόν να έχουν τον ίδιο συντελεστή φόρου η εισαγωγής με τους εξαγωγής ?

  8. Το ΚΟ.ΔΗ.ΣΟ. (Κόμμα Δημοκρατικού Σοσιαλισμού) δεν ήταν του Ιωάννη Ζίγδη αλλά του Γιάγκου Πεσμαζόγλου. Ο Ζίγδης ήταν πρόεδρος της Ε.ΔΗ.Κ. (Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου).

  9. 7-287-ΟΟΟ.ΟΟΟ-ΟΟΟ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΙΣ 31.12.2014 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ {ΤΣΙΠΡΑΣ Κ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ—–»» ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 14.1.2015 ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΦΑ EUROBANK ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΤΟΥ 2008 ΟΙ ΑΠΟΔΦΑΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 31-12.2014 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΡΤΑΙΚΟΥΡΑ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΙΣ 31.12-2014 ΕΛΑΒΕ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΩ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 31.12.2014 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΦΑ 30.12.2014 ΓΙΑ EUROBANK 29.12.2014 ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 31.3.2015 ΤΗΣ EUROBANK 14.4.2015 ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 14.1.2015 ΓΙΑΤΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Κ ΕΚΤ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 14.1.2015 ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 6.1.2015 ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ Κ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΣΙΠΡΑΣ Κ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ….. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 4.100.000.000 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ 30 12 2015 ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΟΠΗΣ 30 .31.12144 ΑΠΟΦ ΔΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 1428 20.5.11 ΑΡΘΜ ΠΡΩΤ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 3486 31.12.2014 ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ C2014 4377 26.6.2014 ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΔΟΠ 000 1535 ΕΞ 2014 Β 2013 10.12.2014 ΦΕΚ 3316 Β 2014 ΟΜΟΛΟΓΟ ΙSINX S1164771815 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ 31 12 2014 ΗΜΕΡΟΜ ΛΗΞΗΣ 31 3 2015 ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΚΥΜΑΙΝΟΜΕΝΟ 3 ΜΗΝΩΝ ΣΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ 6% ΕΤΗΣΙΩΣ ΦΕΚ 27 Α 14 1 2015 ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΦΑ 81Ο.000.000 EUROBANK2 377 000 000 K MΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 20 ΔΙΣ Κ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Κ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΞΑΙΡΟΥΝ Η ΤΟ ΚΡΤΒΟΥΝ Κ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ

  10. Για κοίταξε αδερφέ μου κάτι …. κάφροι πολιτικοί !!!

    Κάφροι αδερφέ μου ….. κάφροι !!!

    Αααααααααααααα να χαθείτε !

    Βυθίσατε την πατρίδα στο … χάος και την άβυσσο !!!

    Ανάθεμα και δεν αμολήσω τον …. Σήφη !!!

    Να σας χάψη και τους δυο …… κοπρίτες !

    Άι στο διάολο εφιάλτες του Έθνους !

    Δείτε τα …. μαύρα χάλια σας πεζεβέγκηδες ……και συγκρίνετε τα με τους …

    Μέγα Αλέξανδρο – Περικλή – Μπουμπουλίνα – Αθανάσιο Διάκο – Νικόλαο Πλαστήρα
    Και !!!!!!

    Τρέξτε γρουσούζηδες πολιτικοί αληταράδες να κρυφτείτε !

    Είσαστε και οι δυο ….μια ανάσα απόσταση από τα ΤΙΜΙΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !

    Άι στο διάολο βραδιάτικα ψεύτες Καραγκιόζηδες ! … ρε αααα να χαθείτε σας λέω !
    Στράτος Δ.

  11. ΗΜΑΤΟΝ!!!!! Ο Γιώργος Παπανδρέου καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου την Δευτέρα!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΡΕ ΧΙΟΟΟΟ

  12. ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ.

  13. ΤΡΕΞΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ GEORGE SORROS ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ Κ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ Ο GEORGE ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΞΑΙΡΩ ΑΝ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΞΑΙΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ{ ΣΑΝ ΜΕΤΟΧΟΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ } ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΧΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΦΑΛΑΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΕΤΑ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ Κ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ?Ο ΣΥΡΙΖΑ? ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ? ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 47 ΟΟΟ ΟΟΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ SNAP ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ Κ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ?ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΞΙΑΣ 700 ΟΟΟ ΕΥΡΩ? ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Η ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕNΤΡΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ? ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ? ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΟΙ ΜΚΟ ΑΝΤΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΙΑ? ΚΙ ΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ Η ΛΙΜΟΚΤΟΝΕΙΣ Η ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ? Κ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΙΡΕΤΕ? ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΚΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΣΟΡΡΟΣ ΗΤΑΝ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Κ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕINAI K MONO ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ TΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΡΩΤΑ ΣΟΡΡΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΠΟΥ ΕΣΚΙΖΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Κ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ

  14. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΟΥ $ΥΡΙΖΑ;;……..

    ……….ΟΙ ΧΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ;;;

    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ….

    …….ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ

  15. Ο/Η 500 ευρώ για όλοοοοους! δεν προλαβαίνουν ούτε 500 ώρες να έχουν λέει:

    εννιά και σήμερα ο τρόμος και οι εφιάλτες στα τσακίδια Ο βλαβερός Ατωνακης πιστεύει στην πρώτη θέση χαχαχαχα Άνεργοι νουδουλες σε διατεταγμένη υπηρεσία φόρων Άντε μετά από τέσσερα χρονάκια και βλέπουμε

  16. Ρε μαλακισμeva ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ? Βάλατε τις γυναίκες να φωνάζουν? Περισσότερα apxidia έχουν αυτές από εσάς. Ένας ΑΝΤΡΑΣ δεν υπάρχει? όλοι ευνουχισμένοι είσαστε? ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ.

  17. Nα χαθούν οι λεχρίτες!
    Μη σώσει και δούμε τέτοια τερατοκυβέρνηση…
    Ουστ!

  18. 5.840 ευρώ ανά επεισόδιο θα παίρνει ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου και η ομάδα του για την εκπομπή «Fairplay» στη ΝΕΡΙΤ. Για ποιο… fairplay μιλούν άραγε;
    Από αυτή την εβδομάδα ξεκίνησαν (ο κ.Μπάμπης Παπαπαναγιώτου στην παρουσίαση, ο κ.Γιώργος Κακούσης στην αρχισυνταξία και η κα Ντόνα Δρούτσα στη δημοσιογραφική επιμέλεια, όλοι τους προερχόμενοι από το «Βήμα 99.5» – μπίνγκο) μία νέα εκπομπή στη κρατική ΝΕΡΙΤ, το «Fairplay». Μία δημοσιογραφική εκπομπή, ένα πάνελ στην ουσία (με πρώτους καλεσμένους μεταξύ άλλων τον Γρηγόρη Ψαριανό και την Φωτεινή Πιπιλή).
    Η ανάθεση της εκπομπής -ανέβηκε στη Διαύγεια 14 Ιανουαρίου- έγινε στην εταιρία «Ι.Βασιλειάδης & Συνεργάτες Ε.Ε.» για 15 επεισόδια συνολικού κόστους 95.558,55 ευρώ, ήτοι 5.840 ευρώ ανά επεισόδιο, χώρια το ΦΠΑ, χώρια τις εργοδοτικές εισφορές. Η πρόταση για την εκπομπή στους υπεύθυνους του δημόσιου (… Δημόσιου, παρακαλώ) ραδιοτηλεοπτικού φορέα υποβλήθηκε στις 7 Ιανουαρίου, μέσα σε μία εβδομάδα δηλαδή την ενέκριναν. Μπράβο!

  19. Φίλε Στέφανε μην μας τρελαίνεις ότι ο ΓΑΠ μπαίνει στη Βουλή!
    Αν είναι έτσι να αρχίσουμε να πυροβολούμε ο ένας τον άλλο, γιατί πρέπει να μισείς πολύ το συνάνθρωπό σου για να ψηφίζεις ΓΑΠ και να του τον φορτώνεις για 4 χρόνια στη Βουλή.
    Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες τι γίνεται;
    Δώσε σήμερα το βράδι κάποιο στοιχείο στην εκμπομπή σου;
    Δεν είμαι καν στέλεχος των ΑΝΕΛ.
    Πρώτη φορά θα τους ψηφίσω, καθώς παλαιότερα είχα ψηφίσει Χρυσή Αυγή.
    Απλά είναι προφανές ότι αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έρθουν έστω και με ένα 3%-3,5% , ο διαιτητής θα σφυρίξει το τέλος για τους μνημονιακούς Τυράννους!
    Άντε να χαρούμε κι εμείς λίγο!
    Πολύ πίκρα φάγαμε 5 χρόνια τώρα!

  20. Το σενάριο αυτό απαιτεί κάτι που σας διαφεύγει: την είσοδο στη Βουλή του τρελού με το κόκκινο κασκόλ. Με το 1% όμως που θα πάρει ο Γιωργάκης δεν μπαίνει στη Βουλή.

Comments are closed.