Απάντηση σε δημοσίευμα για τις διακοπές της κόρης του στο Γκστάαντ έδωσε ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός.
Ο κ. Μηλιός απάντησε με 14 λέξεις μέσω twitter σε δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας γράφοντας: «Όσο κι αν επιμένουν, δεν αγοράζω χυδαία δημοσιότητα στο όνομα του παιδιού μου. Σιωπή.»
ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ , στο Γκστααντ η κόρη του Μηλιού! Σε θέρετρο που ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ο … καπιταλισμός έκανε το ρεβεγιόν της! (φωτο)
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ MISTER MILIOS ΚΙ ΕΞΑΠΤΕΣΑΙ;ΧΥΔΑΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ»ΣΟΥ;
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ , ΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ , ΠΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΤΣΥΡΙΖΕΩΝ , ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΚΑ.
Οι πολιτικά αριστεροί καί κοινωνικά καραδεξιοί καί καρακαπιτάλες.
Όλοι αυτοί γιά την καλοπέραση, θα πουλάγανε όχι μόνο την μάνα τους, αλλά ολόκληρο το γεννεαλογικό τους δένδρο.
Οι μόνοι που μπορούν να υποφέρουν τα πάντα γιά το όραμα της απελευθέρωσης τής προδομένης πατρίδας μας είναι οι βουλευτές της χρυσής αυγής.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.
Τι να πει; οτι δεν ειναι αλήθεια;;;;