TΡΟΜΟΣ στη Νέα Υόρκη- Αεροπλάνα συγκρούστηκαν την ώρα της Απογείωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
121

Στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης συγκρούστηκαν το πρωί της Τρίτης (τοπική ώρα), δύο αεροσκάφη των American Airlines και των Southwest Airlines

Το αεροσκάφος της Southwest εκτελούσε την πτήση 449 Νέα Υόρκη-Ντένβερ και συγκρούστηκε στο φτερό, την ώρα της απογείωσης, με ένα άλλο αεροπλάνο που περίμενε στην πύλη, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Στο αεροπλάνο της Southwest,συμφωνα με το Left.gr, επέβαιναν 143 άνθρωποι, από τους οποίους δεν τραυματίστηκε κανείς. Στο Boeing 737 των American Airlines, που εκτελούσε την πτήση 1104 Ντάλας, επέβαιναν επίσης 143 άνθρωποι μαζί με έξι άτομα πλήρωμα.

Στο αεροδρόμιο, όπως σχολιάζουν και τα αμερικανικά ΜΜΕ, την ώρα της σύγκρουσης επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: