MEDIAΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣΠΕΡΙΕΡΓΑ15|10|2019 15:11/Enimerotis/5559 views Αφιερωμένο στους Τούρκους που χαιρετάνε στρατιωτικά! Τι απίθανο κάνει ο σκύλος με την Τουρκική σημαία! (ΒΙΝΤΕΟ)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Δεν γνωρίζουμε αν είναι εκπαιδευμένος για να το κάνει αυτό, ξέρουμε όμως ότι τα σκυλιά έχουν μεγάλο ένστικτο! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε: ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ14|02|2026 07:45 /0 ΣΧΟΛΙΑ Η Κίνα και η ΕΕ είναι «εταίροι, όχι αντίπαλοι»ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ14|02|2026 07:45 /0 ΣΧΟΛΙΑ Η Κίνα και η ΕΕ είναι «εταίροι, όχι αντίπαλοι»ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ MEDIA14|02|2026 07:33 /0 ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ – ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ – ΠΑΛΑΤΙΑ... 7 Σχόλια Ασεβεια μεγαλη εγραψε ο φερετζες. και τα κουραδια πανω..μισες δουλειες ο σκυλος.. Ελληνικό σκυλί με τα όλα του , χαχαχαχαχαχαχαχα ! Αφιερωμενο το βιντεο στον ερντογαν και στον αιμοβορο και αχωνευτο κοπρολαο του.Ενα μπρσβο στον σκυλο. Τι το ασεβες ειδες ρε μεγαλε? Ο σκυλος ειναι πιο μαγγιτης απο αυτους που σε κυβερνανε.αστο σκυλακο στην ησυχια του και παιξε με το playstation σου……. ΛΕΒΕΝΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ…………………. Ασέβεια μεγάλη Comments are closed.
Αφιερωμενο το βιντεο στον ερντογαν και στον αιμοβορο και αχωνευτο κοπρολαο του.Ενα μπρσβο στον σκυλο.
Τι το ασεβες ειδες ρε μεγαλε? Ο σκυλος ειναι πιο μαγγιτης απο αυτους που σε κυβερνανε.αστο σκυλακο στην ησυχια του και παιξε με το playstation σου…….
Ασεβεια μεγαλη εγραψε ο φερετζες.
και τα κουραδια πανω..μισες δουλειες ο σκυλος..
Ελληνικό σκυλί με τα όλα του , χαχαχαχαχαχαχαχα !
Αφιερωμενο το βιντεο στον ερντογαν και στον αιμοβορο και αχωνευτο κοπρολαο του.Ενα μπρσβο στον σκυλο.
Τι το ασεβες ειδες ρε μεγαλε? Ο σκυλος ειναι πιο μαγγιτης απο αυτους που σε κυβερνανε.αστο σκυλακο στην ησυχια του και παιξε με το playstation σου…….
ΛΕΒΕΝΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΘΑΡΡΑΛΕΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ………………….
Ασέβεια μεγάλη