ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ28|02|2019 00:59/katadotis/1630 views ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ! O κολλητός του Γιώργου Παπανδρέου και το εμπόριο των ναρκωτικών! Τον κρεμάμε στα μανταλάκια. (ΒΙΝΤΕΟ)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Δείτε τα κύρια θέματα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης που από το πρωί κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα. ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ05|11|2025 16:03 /0 ΣΧΟΛΙΑ «ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ» – Σκληρά λόγια της προέδρου της...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ05|11|2025 15:45 /0 ΣΧΟΛΙΑ Νύχτα χάους στα αεροδρόμια του Βελγίου – Ο εναέριος χώρος έκλεισε λόγω...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ05|11|2025 15:37 /0 ΣΧΟΛΙΑ Ξεκίνησε η δεύτερη φάση μετεγγραφών για τους φοιτητές – Έως τις 12... 1 Comment Μα τι μας λετε τωρα, ο Γιωργακης οταν ηταν στην Α-Βουλη ολες οι γλαστρες που υπηρχαν ειχαν ανθισμενη καναβη,λες και δεν το ξεραμε. Comments are closed.
Μα τι μας λετε τωρα, ο Γιωργακης οταν ηταν στην Α-Βουλη ολες οι γλαστρες που υπηρχαν ειχαν ανθισμενη καναβη,λες και δεν το ξεραμε.
Μα τι μας λετε τωρα, ο Γιωργακης οταν ηταν στην Α-Βουλη ολες οι γλαστρες που υπηρχαν ειχαν ανθισμενη καναβη,λες και δεν το ξεραμε.