Σε ακρόαση καλούν τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Attica Bank Παναγιώτη Ρουμελιώτη, την προσεχή Δευτέρα, η Τράπεζα της Ελλάδος και ο Σ. Παντελιάς, επικεφαλής της Διεύθυνσης Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παντελιάς επικρίνει σε επιστολή του τον πρόεδρο της Τράπεζας Αττικής γιατί, όπως ισχυρίζεται, ασκεί εκτελεστικά καθήκοντα, παρά το γεγονός ότι κατέχει θέση μη εκτελεστικού προέδρου. Επιπλέον, ασκεί κριτική στον κ. Ρουμελιώτη γιατί «δεν επιτελεί αποτελεσματικά τον ρόλο του προέδρου» και «δεν συμβάλλει στην καλλιέργεια κλίματος εμπιστοσύνης στο τραπεζικό ίδρυμα».
Ο Π. Ρουμελιώτης, από την πλευρά του, φέρεται να χαρακτηρίζει «ατεκμηρίωτα και αβάσιμα» τα όσα του καταμαρτυρούνται, ενώ κάνει επίσης λόγο, μέσω πηγών του, για «προσχηματική και πολιτικού χαρακτήρα» πρόσκληση.