ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ22|11|2014 23:30/Ellhnas/361 views Κατέσχεσαν το σπίτι σε 85χρονη που έμενε επί 50 χρόνια και την πέταξαν στο δρόμο! (ΕΙΚΟΝΕΣ που ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ!)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Η Carmen Martinez Ayuso είναι 85 ετών και για 50 χρόνια έμενε στο ίδιο σπίτι στη Μαδρίτη. Χθες το κατέσχεσαν και την πέταξαν στο δρόμο. El Pais/ twitter Μαρία Δεναξά ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ03|05|2025 14:45 /0 ΣΧΟΛΙΑ Σε κακή κατάσταση το οδικό δίκτυο προς Δέλτα ΈβρουΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ03|05|2025 14:44 /0 ΣΧΟΛΙΑ Αλαλούμ με πτήση στο «Ελ. Βενιζέλος» – Απογειώθηκε για Βενετία, επέστρεψε και…...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ03|05|2025 14:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Επιτέλους συμφωνία Ελλάδας-Βουλγαρίας για τα νερά του Άρδα! 3 Σχόλια Καλησπέρα σας. Οι τζιχαντιστές του δυτικού κόσμου ενδράσει!! Οι τράπεζες!! …………………. Γραφτε ολο το ρεπορταζ,μισες αληθειες γραφετε τσολια. Κάρμεν Μαρτίνεθ έπρεπε να φύγει από το σπίτι, την Παρασκευή, όπου είχε ζήσει για 50 χρόνια στην περιοχή της Vallecas Έξι φορτηγάκια της αστυνομίας απέκλεισε την περιοχή από νωρίς το πρωί Το χρέος σε ένα δανειστή, ο οποίος αρνήθηκε να διαπραγματευτεί μια κοινωνική ενοικίαση, ανήλθαν σε € 77.000 Ο προπονητής της Ράγιο Βαγιεκάνο, Πάκο, ανακοίνωσε ότι η ομάδα έγινε Κάρμεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρέχει ένα εισόδημα για τη ζωή. ΑΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,Ε ΡΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟ…Ο ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ………… Comments are closed.
Γραφτε ολο το ρεπορταζ,μισες αληθειες γραφετε τσολια. Κάρμεν Μαρτίνεθ έπρεπε να φύγει από το σπίτι, την Παρασκευή, όπου είχε ζήσει για 50 χρόνια στην περιοχή της Vallecas Έξι φορτηγάκια της αστυνομίας απέκλεισε την περιοχή από νωρίς το πρωί Το χρέος σε ένα δανειστή, ο οποίος αρνήθηκε να διαπραγματευτεί μια κοινωνική ενοικίαση, ανήλθαν σε € 77.000 Ο προπονητής της Ράγιο Βαγιεκάνο, Πάκο, ανακοίνωσε ότι η ομάδα έγινε Κάρμεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρέχει ένα εισόδημα για τη ζωή.
Καλησπέρα σας.
Οι τζιχαντιστές του δυτικού κόσμου ενδράσει!!
Οι τράπεζες!!
………………….
Γραφτε ολο το ρεπορταζ,μισες αληθειες γραφετε τσολια.
Κάρμεν Μαρτίνεθ έπρεπε να φύγει από το σπίτι, την Παρασκευή, όπου είχε ζήσει για 50 χρόνια στην περιοχή της Vallecas
Έξι φορτηγάκια της αστυνομίας απέκλεισε την περιοχή από νωρίς το πρωί
Το χρέος σε ένα δανειστή, ο οποίος αρνήθηκε να διαπραγματευτεί μια κοινωνική ενοικίαση, ανήλθαν σε € 77.000
Ο προπονητής της Ράγιο Βαγιεκάνο, Πάκο, ανακοίνωσε ότι η ομάδα έγινε Κάρμεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να παρέχει ένα εισόδημα για τη ζωή.
ΑΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,Ε ΡΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΟ…Ο ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ…………