Βραζιλία: ΑΡΠΑΞΕ μια γυναίκα έξω από τη Βουλή, της έβαλε το ΜΑΧΑΙΡΙ λαιμό και απειλούσε να τη σκοτώσει LIVE στην τηλεόραση! (video)

Κοινοποίηση:
omiria

Όλο το σκηνικό συνέβη μπρος τα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών στην Βραζιλία. Μια γυναίκα που κρατούσε όμηρο υπό την απειλή μαχαιριού ένας άνδρας κατάφερε να σώσει η αστυνομία της Βραζιλίας, σε ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στην πρωτεύουσα της χώρας, Μπραζίλια, και μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση, όπως διαβάσαμε στο Paraskhnio.gr

Ο αγνώστων στοιχείων άνδρας άρπαξε τη γυναίκα στο δρόμο ενός συγκροτήματος κυβερνητικών κτιρίων για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους και την απειλούσε με το μαχαίρι που κρατούσε.

Μετά από μακρές διαπραγματεύσεις, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ και κατάφεραν να απελευθερώσουν τη γυναίκα και να ακινητοποιήσουν τον άνδρα. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς τραύματα αλλά σε κατάσταση σοκ.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ρε τους μακάκες αντί να κάνουν σέξ κάνουν απόπηρες δολοφονίας και live… που πάτε ρε βαρβάροι ?

Comments are closed.