ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ η υπουργός τα Τίρανα , της οποίας ο γιος ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ στη δολοφονία 4 ατόμων! (video)

Κοινοποίηση:
ypourgosparaitisi

Ραγδαίες οι εξελίξεις μετά το MAΚΕΛΕΙΟ που έγινε στα ΤΙΡΑΝΑ με τέσσερα νεκρά άτομα σε Νυχτερινό Κέντρο Διασκεδασης!

Η Λουίζα Τζουβάνι-Παπαθανάση υπέβαλε την παραίτηση της μετά από το βουλευτικό αξίωμα μετά από μακελειό σε νυχτερινό κέντρο στο οποίο πρωταγωνίστησε ο γιος της.

luiza

Η τραγωδία έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από καβγά μεταξύ νέων με πρωταγωνιστή τον Κονσταντίν Τζουβάνι και μετά από ένθερμο αυτό επεισόδιο σκοτώθηκαν 3 άτομα αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 36, 38 και 19 ετών αλλά και ένας Ιταλός υπήκοος 60 χρόνων. Μέσα στους συλληφθέντες ήταν και ο γιος της υπουργού  Λουίζας Τζουβάνι και 3 ακόμα ύποπτοι.

gios

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Κονσταντίν Τζουβάνι, γιος του σκηνοθέτη Γέργκι Τζουβάν έχει και στο παρελθόν εμπλακεί σε αιματηρό περιστατικό αφού το 2011 είχε δολοφονήσει έναν συνομήλικό του, έγκλημα το οποίο το δικαστήριο έκρινε ως περίπτωση αυτοάμυνας και τον είχε καταδικάσει σε δύο χρόνια κάθειρξη.

Διαβάστε ακόμα περισσότερα για την υπόθεση ΕΔΩ 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αρβανίδα μιλφάρα υπουργαίνα με γιό μαφιόζο δολοφόνο… δε θα γίνουνε Ευρώπη ποτές

Comments are closed.