Δεν «μασάει» ο Ρώσος «τζουντόκα»:Ο Πούτιν θα συμμετάσχει στη Σύνοδο των G20!

Κοινοποίηση:
putin_judo

Την ανακοίνωση σχετικά με τη συμμετοχή του Ρώσου προέδρου στη Σύνοδο των G20 έκανε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε ότι ο Ρώσος Πρόεδρος-η συμμετοχή του οποίου στη Σύνοδο της ομάδας των 20 που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας προκάλεσε αντιπαραθέσεις- θα πάει στη σύνοδο.

Στην ανακοίνωση που έγινε στο πλαίσιο της σύσκεψης του Συμβουλίου Ασφαλείας στο Κρεμλίνο, σημειώθηκε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζεται να συμμετάσχει στη σύνοδο που θα διοργανωθεί τον Νοέμβριο.
Η συμμετοχή του Προέδρου της Ρωσίας, η οποία εξαιτίας της κρίσης με την Ουκρανία αναβλήθηκε προσωρινά από την ομάδα G7 ενώ ανεστάλησαν οι σχέσεις της με το ΝΑΤΟ είχε προκαλέσει διαφορές απόψεων μεταξύ των χωρών μελών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: