Βίντεο-Φωτο:Ο Πόντιος που ανέβασε την Τραπεζούντα στα ουράνια!

Κοινοποίηση:
avraam_papadopoulos-1

Την επίσημη «πρώτη» του Αβραάμ Παπαδόπουλου στην Τραμπζόνσπορ δεν θα την ξεχάσει κανείς στην Τουρκία.

Δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερο ντεμπούτο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στη νέα του ομάδα την τουρκική Τραμπζόνσπορ, παρά με ένα σωτήριο γκολ κατά της Μέταλιστ Χάρκιβ στην πρώτη αγωνιστική του Europa League στην Ουκρανία.

Το γκολ μπήκε στο ΄94, δηλαδή στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα κάνοντας τον πάγκο και τις κερκίδες να παραληρούν. Ο προπονητής Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δικαιώθηκε για την επιλογή του να δώσει στον 29χρονο Πόντιο ποδοσφαιριστή φανέλα βασικού παίκτη. Για αυτό και μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, ο Βόσνιος τεχνικός αγκάλιασε τον επί 6ετία παίκτη του Ολυμπιακού.

avraam_papadopoulos-2

 

Σύμφωνα με το pontos-news.gr ο τουρκικός Τύπος μίλησε για το «Θαύμα της τελευταίας στιγμής», ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά με κάποιους να αποκαλούν τον Αβραάμ Παπαδόπουλο «τελευταίο πολεμιστή» και άλλους να επισημαίνουν πως ο «Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι ένας από εμάς».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. μια φορα αρης παντα αρης.ουστου ντροπιαζεις τους ποντιους

  2. Ναι, ο αράπης πόντιος έβαλε το γκολ. Ρε ναρκωτικά κάνετε εκεί στο μακελειό; Τι σαχλαμάρες ανεβάζετε ;

Comments are closed.