Ορμητικά νερά έχουν κόψει στα δύο τη νέα εθνική οδό στο 29,5 χιλιόμετρο της εθνικής – Λάσπες και φερτά υλικά έχουν μπλοκάρει τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας – Έκλεισαν και τα διόδια Ελευσίνας
Έκλεισε η νέα εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου από χείμαρρο που πλημμύρισε με νερά, λάσπες και φερτά υλικά το οδόστρωμα στο 29,5 χιλιόμετρο. Από τις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης έχουν κλείσει και τα τρία ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού προς Κόρινθο και Πάτρα.
Ξεκινουσε περιπου απο το παλιο πρατηριο του Τραγκουμαδιδη, εκλεισαν τον δρομο πιθανον λογω κατολίσθησης κι εφτανε στην χαλυβουργικη.
Ανδρες της Πυροσβεστικής και εργαζόμενοι στην Ολυμπία Οδό προσπαθούν να ανοίξουν την εθνική οδό. Από τοκλείσιμο της εθνικής έχει δημιουργηθεί ουρά αυτοκινήτων περίπου ενός χιλιομέτρου.
πλημμυρικά φαινόμενα της ΝΕΟΑΚ στο ύψος της EΛΠΕ
Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή την ώρα έχουν κλείσει και τα διόδια της Ελευσίνας, για τους κατευθυνόμενους προς Κόρινθο.
Συνεργεία της Πυροσβεστικής, μαζί με οχήματα και υπαλλήλους της εταιρείας που διαχειρίζεται την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου-Πατρών εκτρέπουν τα αυτοκίνητα που κινούνται προς Κόρινθο πίσω στην Αθήνα, στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας.