Αναβαθμίζεται περαιτέρω ο τηλεοπτικός και οπτικοακουστικός εξοπλισμός του καναλιού της Βουλής, παρά το γεγονός ότι η τηλεθέασή του είναι εξαιρετικά περιορισμένη.
Χαρακτηριστικά αυτή την εβδομάδα ελήφθη απόφαση για προμήθεια εξοπλισμού ύψους 97.000 ευρώ, που θα παραδοθεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες.
Ταυτόχρονα, αποφασίστηκε να δοθούν επιπλέον 65.000 ευρώ για τη μίσθωση δικαιωμάτων προβολής τηλεοπτικού προγράμματος (ταινίες τεκμηρίωσης και μυθοπλασίας) από το INA – Institut National de l’ Audiovisuel (Εθνικό Οπτικοακουστικό Ινστιτούτο της Γαλλίας).
Επίσης, η Βουλή παραλαμβάνει μια σειρά από ντοκιμαντέρ, τα οποία συνολικά θα στοιχίσουν περισσότερα από 20.000-25.000 ευρώ.
Στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται και άλλα ντοκιμαντέρ, όπως για τις Παναγίες διαφόρων περιοχών κ.λπ. Συνολικά,σύμφωνα με διαδικτυακή εφημερίδα, μιλάμε για εκταμίευση ποσού σχεδόν 200.000 ευρώ, γεγονός που δείχνει ότι η Βουλή είναι αποφασισμένη να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το κανάλι το αμέσως επόμενο διάστημα, παρά τις κατά καιρούς επικρίσεις που δέχεται.