ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ05|09|2014 22:20/Ellhnas/213 views Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ τους έκανε να χορεύουν ΖΟΡΜΠΑ! ΑΞΙΖΕΙ να το ΔΕΙΤΕ!!!Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Ένας ΕΛΛΗΝΑΣ τους έκανε να χορεύουν ΖΟΡΜΠΑ! ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ LIFESTYLE09|05|2025 15:15 /0 ΣΧΟΛΙΑ Σπάραξε η Νικολέττα Ράλλη στον αέρα: «Κάτι με τραβούσε να πηδήξω από...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ09|05|2025 15:00 /0 ΣΧΟΛΙΑ Στη φυλακή ένα χρόνο μετά ο 43χρονος που είχε σκοτώσει τον πατέρα...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ09|05|2025 15:00 /0 ΣΧΟΛΙΑ Άνοια: Το «σιωπηλό» σημάδι που εμφανίζεται στο περπάτημα – Τι πρέπει να... 3 Σχόλια ΡΕ ΔΙΜΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ. μ αρεσει που το γραφετε και με κεφαλαια..η κλασικη ψευτομαγκια του νεοελληνα..μαγκια και κλανια..αυτα εκμεταλλευται ο σαμαρας και παιρνει ψηφους απο κατι παιδακια..ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ με την ζεμπεγκια.. Εχει γεμίσει ο τόπος νο.υμερα σαν και τού λόγου σου. Comments are closed.
μ αρεσει που το γραφετε και με κεφαλαια..η κλασικη ψευτομαγκια του νεοελληνα..μαγκια και κλανια..αυτα εκμεταλλευται ο σαμαρας και παιρνει ψηφους απο κατι παιδακια..ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ με την ζεμπεγκια..
ΡΕ ΔΙΜΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ.
μ αρεσει που το γραφετε και με κεφαλαια..η κλασικη ψευτομαγκια του νεοελληνα..μαγκια και κλανια..αυτα εκμεταλλευται ο σαμαρας και παιρνει ψηφους απο κατι παιδακια..ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ με την ζεμπεγκια..
Εχει γεμίσει ο τόπος νο.υμερα σαν και τού λόγου σου.