Αυτός είναι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ που εθεάθη σε πασίγνωστη παραλία των Κυκλάδων να αλλάζει δημοσίως το μαγιό του!
Ο ίδιος επισκέπτεται το κυκλαδίτικο νησί και συγκεκριμένα την Πάρο, με τη συντροφιά πάντα της συζύγου του και των δύο παιδιών τους.
Ο Νάσος Αλευράς με την οικογένειά του, περνούν τις μέρες τους “λιτά”, διακριτικά και μακριά από πολυτέλειες και κοσμικότητες.
O φωτογραφικός φακός του Anatropionline.gr τον απαθανάτισε σε μία από τις πιο γνωστές παραλίες του νησιού.
Η παρουσία του έγινε αμέσως αντιληπτή από το πλήθος κόσμου που βρισκόταν τριγύρω, κυρίως όταν σηκώθηκε και αμέριμνος άλλαξε το μαγιό του στην άκρη της θάλασσας.
Εκτός από τις παραλίες που επιλέγει να καλυμπά, ο κ. Αλευράς επισκέπτεται όλα τα αγαπημένα του στέκια στο νησί, ενώ δεν παραλείπει να συναντά και μερικούς καλούς, Παριανούς φίλους του.
Το σωβρακο το έχει χεσμενο?
….και οι μαλακες πληρωνουν τα παντα αφου ο εν λογω αχρηστος πληρωνεται απο τη φορολογια μας για να καθεται!!!
Χχαχαχαχαχα σαν τους γύφτους, μη χειρότερα.
ΜΟΝΟ ΣΤΗ τρΕΛΛΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Δεν μπογώ να πω το γω.
Δεν μογώ να πω το γω.