Βίντεο: Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGp – Αναβάτης εκτοξεύτηκε από τη μοτοσικλέτα με 350 χλμ/ώρα

Κοινοποίηση:
moto

Ένα τρομακτικό ατύχημα είχε ο αναβάτης της Ducati Μικέλε Πίρο, ο οποίος έπεσε από τη μοτοσικλέτα του κατά τη διάρκεια της εξάσκησης για το MotoGP της Ιταλίας, με συνέπεια να διακοπεί η διαδικασία.

Ο Πίρο «εκτοξεύθηκε» στον αέρα και κατέληξε στο έδαφος, αφότου έχασε τον έλεγχο της
μοτοσικλέτα του σε φρενάρισμα, ενώ κινούνταν με 350 χλμ/ώρα.

Ο 32χρονος αναβάτης έχασε της αισθήσεις του κατά την πτώση του στο έδαφος και κατέληξε στα χαλίκια του χώρου διαφυγής, όπου έσπευσαν νοσηλευτές για να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Αρχικά, διακομίστηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας για να εξεταστεί, ενώ στη συνέχεια και έχοντας ανακτήσει τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Φλωρεντίας για επιπλέον ιατρικό έλεγχο.

Μιλώντας στο ισπανικό κανάλι της Movistar, ο αγωνιστικός διευθυντής της Ducati Paolo Ciabatti αποκάλυψε ότι ο Πίρο ήταν σε εγρήγορση και είχε πλήρη συνείδηση, ωστόσο δεν μπορούσε να θυμηθεί το ατύχημα.

«Μπορεί να αναγνωρίσει ανθρώπους και να μιλήσει, ωστόσο δεν θυμάται τίποτα. Μπορεί να κινεί τα χέρια και τα πόδια του, όμως έχει ένα πρόβλημα με τον ώμο του, το οποίο θα εξετάσουν οι γιατροί στη Φλωρεντία, για διαπιστώσουν ότι δεν έχει υπάρχει κάποιο κάταγμα», ανέφερε ο Ciabatti.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Σκάσε μωρή κατσαρίδα. Καλά σου λέει ο άλλος. Τι πέρασες τα χιλιόμετρα. 350 πριν τι στροφη; Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι ρε λεβεντη;

  2. Η εμπειρία μου βρε μαλακηστηρι γάλακτος μετράει πάνω από 18 χρόνια σε μηχανές δρόμου και τα τελευταία 10 είναι με χιλιαρι. Το θέμα με σένα είναι ότι είσαι ένα αρχιδακι του πληκτρολογίου που ενοχλείς και βρίζεις τους άλλους χωρίς να σε έχει ενοχλήσει κανείς. Κλασικό κουμουνοαριστερο παράσιτο. Έπρεπε να μου τις ελεγες κατ’ ιδίαν αυτες τις εξυπναδες και θα σε μάθαινα λιγο να σεβεσαι τους αλλους.

    1. Τραβα για υπνο ρε οθωμανικο γιουσουφακι που οδηγεις στο πλειστεισον…ακου λεει δεν παει με 350…
      Εκτιθεσαι τσανακογλειφτη ..εκτιθεσαι…

      1. Σκάσε μωρή κατσαρίδα. Καλά σου λέει ο άλλος. Τι πέρασες τα χιλιόμετρα. 350 πριν τι στροφη; Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι ρε λεβεντη;

  3. Άμα τα ξένα μέσα βρε αρχιδι έλεγαν ότι η γη είναι επίπεδη θα το πιστευες; δεν φτάνει που δεν με γνωρίζεις και δεν ξέρεις την εμπειρία μου στις μηχανές με ειρωνεύεσαι και μου την λες χωρίς να σε έχω θίξει σε κάτι. Θες αρκετές κλωτσιές μου φαίνεται κωλοπαιδο.

    1. Σωπα τωρα καημενε ο στηβεν σιγκαλ εγινες τωρα μετα απο αναβατης moto gp?
      Πολυ ταλεντο λεμε

  4. Όχι ρε παιδιά μόνο 350. Βάλτε και κάτι ακόμα. Εγώ πιστεύω οτι γύρω στα 500.

    1. Ολα τα ξενα μεσα ακομα και το φοξ κανουν λογο για «περιπου 350χλμ» ισως 335-340…,
      Τωρα αν εσενα σου φαινονται για 50 η 100…ε τοτε θα ναι 50-100…
      Αιντε να συνεχισεις το πλειστεισιον τωρα μπας και περασεις την πιστα μπεμπη

        1. Ξερω οτι εισαι κλοουν απο αυτα που γραφεις
          Τι αλλο να ξερω;τα γραπτα μιλανε για σενα βρε κακομοιριασμενε κλοουν
          Η «εμπειρια» σου στις μηχανες κυριε κλοουν μαλλον ξεπερναει και την τηλεμετρια του μοτοgp…

Comments are closed.