Όταν θέλεις να διαλύσεις τη συνοχή μιας κοινωνίας τη μετατρέπεις σε μια πολιτική και ηθική ζούγκλα. Υψώνεις τη σήψη και τις κοινωνικές διαστροφές, τα «κόπρανα» αυτής της σήψης σε «ατομικό δικαίωμα», σε «πολιτικό αίτημα διεκδίκησης». Αυτό επιχειρείται και με τους γάμους των ομοφυλόφιλων.
Προβάλλεται σαν «πολιτικό αίτημα» το προϊόν της καπιταλιστικής παρακμής, από τα πολιτικά υποπροϊόντα αυτής της παρακμής: ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί κλόουν…
Είναι πλέον ξεκάθαρο πως κάποιοι πάνε να ισοπεδώσουν τα πάντα. Ναι μεν, όλοι έχουμε δικαιώματα. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στη προσωπική του ζωή.

Είναι κανόνας, στη φύση δεν μπορείς και δεν πρέπει να πηγαίνεις ενάντια. Η φύση εκδικείται. Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με τα άτομα που υιοθετούν αυτό τον τρόπο ζωής, αλλά με αυτούς που προωθούν τέτοιου είδους ατζέντα.
Σε λίγο καιρό θα κατακρίνουμε το φυσιολογικό. Θα υπάρχει ρατσισμός κατά όλων όσοι αντιδρούν σε αυτές τις πρακτικές. Σημεία των καιρών εξάλλου.
Που οδεύει η κοινωνία μας; Ποιο το επόμενο στάδιο;
Οι δράσεις του σωματείου
Το νεοϊδρυθέν σωματείο περιλαμβάνει δύο ειδικότερα τμήματα με συγκεκριμένες δράσεις: α) Τμήμα Δικαιωμάτων ΛΟΑΤΚΙ Αστυνομικών με την επωνυμία “LGBT POLICE ACTION” και β)Τμήμα Δικαιωμάτων Γυναικών Αστυνομικών.
Οι θεμελιώδεις αρχές και οι σκοποί του σωματείου είναι οι ακόλουθοι:
«1. Η προάσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η κατάργηση των Διακρίσεων, η διασφάλιση της τήρησης της αρχής της Ίσης Μεταχείρισης και η καταπολέμηση του Ρατσισμού.
2. Η προώθηση και υποστήριξη της Ισονομίας, Ισότητας και της Ίσης μεταχείρισης των Αστυνομικών, ανεξάρτητα από το φύλο, την φυλή, την εθνική – εθνοτική καταγωγή, το θρήσκευμα, την κατάσταση υγείας, την ηλικία, την οικογενειακή ή κοινωνική κατάσταση, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου, τα χαρακτηριστικά φύλου, καθώς και η κατάργηση όλων των Διακρίσεων με βάση τους ανωτέρω λόγους ίσης μεταχείρισης, σύμφωνα με τις αρχές που προκύπτουν από το Ελληνικό Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του Ανθρώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
3. Η κατάργηση των Προκαταλήψεων σχετικά με την ιδιότητα της/του Αστυνομικού από τους Πολίτες και αντίστροφα.
4. Η ανάπτυξη αλληλεγγύης μεταξύ Αστυνομικών και ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων, μεσοφυλικών και διεμφυλικών ατόμων.
5. Η διασύνδεση των σχετικών εγχώριων δράσεων με αντίστοιχες του εξωτερικού καθώς και με άλλες μη κυβερνητικές εγχώριες οργανώσεις με δράση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
6. Η συμμετοχή του Σωματείου ως μέλος πανευρωπαϊκών ή και διεθνών οργανώσεων με συναφείς σκοπούς».
Τι αναφέρει η απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών
Όσον αφορά στο σκεπτικό της απόφασης του Ειρηνοδικείου Αθηνών, το δικαστήριο, που είχε απορρίψει προ μηνών ΛΟΑΤΚΙ καταστατικό, δέχθηκε ότι η προώθηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων χωρίς διακρίσεις λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου όπως και η προώθηση της αλληλεγγύης ανάμεσα σε αστυνομικούς και ΛΟΑΤΚΙ πρόσωπα είναι ένας νόμιμος στόχος βασισμένος στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) και στο Σύνταγμα, χωρίς να θίγονται τα χρηστά ήθη και η δημόσια τάξη.
ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΛΕΣΒΙΕΣ ΟΛΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΛΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΙΘΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΚΟΛΙΑΡΗΔΕΣ. ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.
Τι λες ρε Απλε πολιτη ….; την κατσικα την ρωτησες ; εδω ερχονται σε συγκρουση οι λοατκι με τα δικαιωματα των ζωων , …. καλα ξεμπερδεματα…
Μαθήματα εκπαίδευσης στη Συγγρού για τους τσέους!
Το πρόβλημα δεν είναι οι lgbt παιδιά.Το πρόβλημα πρόβλημα ότι ένα μεγάλο ποσοστό του Ευρωπαϊκού πληθυσμού είναι γκέι και λεσβίες.Και στην Ελλάδα υπάρχουνε πολλοί πουστηδες και λεσβίες πάρτε το χαμπάρι.όποτε άνετα περνάνε όλα αυτά.υπάρχουν πάνω απο 1.5 εκατομμυρια ψηφοφόροι..Πατριώτες,δυστυχώς επουστεψαμεν!
ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ…ΚΡΙΜΑ!!
χψαχαχαχα θα βλεπουμε μπατσους και θα ψαχνουμε να βρουμε αν ειναι ανομαλιαριδες
Πουστρες, λουγκρε; και τραβελια,
Γουστα για ουουλσ τα κουνελια,
Σκατοσπροχτης πουστης και σπατπυλας
Δεν τον θελει ουτε ο δρακουλας,
Τρελιτσες, πουτανακια και τιτιδες,
Κραυβγαζουν πισω απο κερδιδες…
Ζητω η θολοκουλτουραααααα….χαχαχα
Οοοοοοξωωωω ρεεεεεσεεε.
Στο κρεβατι του ο καθενας μπορει να κανει οτι θελει, αλλα οταν αρχιζουν και γινονται προκλητικοι τοτε αλλαζει το πραγμα και αυτοι οι οποιοι προωθουν αυτα τα προτυπα και προσπαθουν να μας πισουν οτι ολα αυτα ειναι …. φυσιολογικα να πανε στον αγυριστο, δεν θα αλλοιωσουν αυτοι την Ελληνικη κοινωνια!!!!
.Δικαίωμα σου είναι να πηγαίνεις με την κατσίκα όμως μη μας λες ότι είναι φυσιολογικό…
Δηλαδη με λιγα λογια –Ελληνικη Πουστρονομια—ή –Αστυνομια του Κωλου– πολυ μπροστα ρε παιδι μου..
μαλλον πολυ πισω-μπρος….γ@μισετα… και μη χειροτερα… προβλεπω αρχηγο τραβελο…και εις ανωτερα..
Φαντάζομαι ότι στο εν λόγω σωματείο είναι μέλος αυτή η πουστ@ρα…. εεεεε ο αξιότιμος ομοφυλόφιλος κος. Λώλ.. ήθελα να πω(Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου)!
Και όλο αυτό το σκηνικό φυσικά είναι υπέυθυνη η κάθε κυβέρνηση και μιας και σήμερα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ άρα αυτός φταίει που γαμιούντε οι πούστηδες. Θα περιμένουμε να έρθει ο Κούλης να μας σώσει.
να ΜΑΣ ζησουν . και εις ανωτερα.