XEIΡΟΠΕΔΕΣ σε 12 άτομα για Παράνομο Πόκερ σε Καφενείο στο Κορυδαλλό

Κοινοποίηση:
κορ

Στη σύλληψη 12 ατόμων, έξι ημεδαπών και ισάριθμων αλλοδαπών, σε καφενείο στον Κορυδαλλό, προχώρησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά και του Τμήματος Ασφαλείας Κορυδαλλού. Σύμφωνα με την αστυνομία, στον χώρο διεξαγόταν απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι με τράπουλα.

Πιο συγκεκριμένα, εντός του καταστήματος διεξαγόταν το παράνομο τυχερό χαρτοπαίγνιο «πόκερ», σε δύο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια, με διοργανωτή «ντίλερ». Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και μία 38χρονη ημεδαπή, υπεύθυνη του καταστήματος και ένας υπήκοος Αρμενίας, διοργανωτής του παιχνιδιού. Αναζητείται επίσης ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Στο καφενείο κατασχέθηκαν 35 τράπουλες, 130 μάρκες διαφόρων χρωμάτων, δύο μεταλλικές βαλίτσες που περιείχαν συνολικά 768 μάρκες και το χρηματικό ποσό των 1.770 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: