ΒΟΜΒΑ από τον Εμπορικό Σύλλογο ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ- ΣΤΑΜΑΤΑ να εξυπηρετεί ΡΟΜΑ στα Μαγαζιά της Πόλης (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ρομα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας καλεί όλα τα καταστήματα της πόλης να μην εξυπηρετούν τους Ρομά σε ένδειξη σεβασμού της μνήμης του αδικοχαμένου 35χρονου Αρχιφύλακα Βασιλείου Μαρτζάκλη, πατέρα δύο παιδιών, που έχασε την ζωή του στις αρχές του περασμένου Μαίου , όταν διαρρήκτης Ρομά τον μαχαίρωσε στην καρδιά στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης .
ΑΝΔΡ
Το θλιβερό περιστατικό που είχε συμβεί σε κεντρικό δρόμο της Ανδραβίδας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς ο 35χρονος αστυνομικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία με σπουδαίο κοινωνικό και αθλητικό έργο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τελικά αυτοί οι Ρομά ειναι απο Ελλάδα ή είναι από αυτούς που μας έφερε ο Εβραίος ΓΑΠ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Αμερικανοεβραφεντικών του.

    1. Ας σκότωναν τον αδελφό σου και θα σου έλεγα εγώ.

  2. Επειδη και καποιοι Ελληνες εγκληματιες σκοτωσαν εναν αλλον εμπορο να μην εξυπηρετουν ουτε Ελληνες.

Comments are closed.