«ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ» – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

    Κοινοποίηση:
    35411d033572a30937cb434e42df6f7b_L

    Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι από χθες οι δύο 18χρονοι φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας του Κώστα Σγούρου και του Γιάννη Κομμάτη στη Μάνη. Αυτό αποφάσισε ο εισαγγελέας Καλαμάτας Δημήτρης Σταύρου στον οποίο τους προσήγαγε η Αστυνομία, ενώ τη Δευτέρα θα απολογηθούν στον ανακριτή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μας και με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία, με μια καραμπίνα που ανήκε στην οικογένεια του 18χρονου Π.Μ. από τον Κάμπο Αβίας, ο συνομήλικός του Ν.Μ. πυροβόλησε και σκότωσε τον Κώστα Σγούρο και το Γιάννη Κομμάτη. Τους δολοφόνησε γιατί φοβήθηκε ότι θα ξυλοκοπήσουν το φίλο του.

    Συγκεκριμένα, μια κίνηση του χεριού του Σγούρου, που άρπαξε σε μια στιγμή τον Π.Μ., έφερε στα όριά του τον Ν.Μ. που ήδη έτρεμε από το φόβο του καθώς περνούσε η ώρα και δεν είχαν τι να πουν στον Κομμάτη και το Σγούρο, για το αυτοκίνητο που δήθεν θα τους έδειχναν. Φοβήθηκε δηλαδή ότι θα αποκαλυφθεί το ψέμα που είχαν πει, για το υποτιθέμενο αυτοκίνητο το οποίο πρότειναν να αγοράσει ο Σγούρος, προκειμένου να πάρουν πίσω τα 800 ευρώ που είχαν δώσει για αναβολικά.

    Σε μια απότομη κίνηση του χεριού του Σγούρου λοιπόν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και φέρονται να περιέγραψαν στις απολογίες τους και οι δύο 18χρονοι, ο Ν.Μ. πετάχτηκε έξω από το αγροτικό αυτοκίνητο με το οποίο είχαν πάει στο σημείο κι έστρεψε την καραμπίνα πρώτα στον Γιάννη Κομμάτη – ο οποίος φαίνεται ότι πήγε να φύγει τρέχοντας, καθώς έχει δεχτεί σκάγια στην πλάτη. Αμέσως ο Ν.Μ. έστρεψε την καραμπίνα και πυροβόλησε και τον Κώστα Σγούρο. Οταν μάλιστα άδειασε πάνω στα δύο θύματα τα πρώτα φυσίγγια της καραμπίνας -όπως είπε κι ο ίδιος στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν όταν παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές χθες τα ξημερώματα- γέμισε πάλι με φυσίγγια που είχε πάνω του και τους έριξε ξανά. Ηταν τόσο κοντινή η απόσταση των πυροβολισμών, που τα σώματα των θυμάτων ήταν γεμάτα σκάγια.

    ektelesi20081401Ο φόνος προσδιορίζεται ότι έγινε μεταξύ 3.30 με 4.30 τα ξημερώματα της Τρίτης. Τα θύματα είχαν ξεκινήσει μαζί με τους 18χρονους από το πάρκο του Αλμυρού περίπου 2 ώρες νωρίτερα, για να πάνε να δουν ένα αυτοκίνητο που θα αγόραζε ο Κ. Σγούρος. Ομως, σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας Διαμαντή Μητρόπουλο και τον διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Βασίλη Τσιγαρίδη, η οικονομική εκκρεμότητα -και συγκεκριμένα η εκκρεμής παραγγελία συμπληρωμάτων διατροφής- υπήρξε ο λόγος που έγινε το διπλό φονικό στη Μάνη, σε έναν χωματόδρομο προς τα Πηγάδια κοντά στα Αλτομιρά.

    Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που δόθηκε από τους δύο αξιωματικούς, αναφέρθηκε ότι ο 26χρονος Μεσσήνιος ενδιαφερόταν να αγοράσει κάποιο αυτοκίνητο – κάτι που χρησιμοποίησε ως δόλωμα ο νεαρός από τον Κάμπο για να απομακρυνθούν ο Σγούρος και ο Κομμάτης από την Καλαμάτα.

    Θύτες και θύματα συναντήθηκαν στο πάρκο του Αλμυρού κι έφυγαν μαζί: τα θύματα με τη μηχανή και οι δράστες με ένα αγροτικό. Τη μηχανή μετά το φονικό την παράτησε ο Ν.Μ. στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου «Φωτεινή», στην Καλαμάτα. Το ραντεβού για το υποτιθέμενο αυτοκίνητο το είχαν κλείσει στην Κοσκάραγα, αλλά φαίνεται ότι από εκεί και μετά οι 18χρονοι παγιδεύτηκαν στο ίδιο τους το ψέμα, γιατί αυτοκίνητο δεν υπήρχε. Αλλωστε το ραντεβού το είχαν δώσει για να ξεκαθαρίσει η εκκρεμότητα με τα συμπληρώματα διατροφής.

    ΟΛΟΪΔΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ

    Δεν υπάρχει καμία αντίφαση, ούτε κενό: Οι απολογίες των δύο νεαρών ταυτίζονται απόλυτα, και για ό,τι έκανε ο καθένας από την πλευρά του ανέλαβε και την ευθύνη. Επίσης, δεν υπάρχει άλλο εμπλεκόμενο πρόσωπο, ούτε άλλο κίνητρο εκτός από το οικονομικό. Με βάση τα στοιχεία που έχει η Αστυνομία, αλλά και το προανακριτικό υλικό, οι αρχές είναι απόλυτα σίγουρες ότι το μόνο κίνητρο για το φόνο ήταν η οικονομική διαφορά που χώριζε τον 18χρονο Π.Μ. από τον 26χρονο Κώστα Σγούρο – και συγκεκριμένα, τα 800 ευρώ της υποτροφίας που είχε πάρει ο 18χρονος γιατί ήταν αριστούχος στο σχολείο του. Με αυτό το ποσό έκανε παραγγελία για συμπληρώματα διατροφής, τα οποία όμως καθυστερούσαν για 3 μήνες. Οπως είπε ο ίδιος στην απολογία του στους αστυνομικούς, έδωσε τα χρήματα αλλά δεν παρέλαβε ποτέ τα σκευάσματα από τον Κ. Σγούρο. Οι δυο τους γνωρίζονταν περίπου 2 χρόνια, και η γνωριμία τους έγινε στα γυμναστήρια όπου σύχναζαν – καθώς ο 18χρονος από τον Κάμπο έκανε kick boxing.

    Κατηγορηματικοί είναι επίσης οι αστυνομικοί, ότι δεν υπήρξε ούτε συμπλοκή ούτε ακινητοποίηση των θυμάτων με άλλο τρόπο. Αλλωστε, όπως προαναφέρθηκε, οι δύο 18χρονοι παραδέχτηκαν τα πάντα χωρίς να πέσουν σε αντιφάσεις, ενώ και όλα τα πειστήρια που συνέλεξε η Ασφάλεια Καλαμάτας, οι αυτοψίες που έγιναν στους τόπους όπου βρέθηκαν τα πτώματα και έγινε το φονικό, συμφωνούν με όσα έχουν ομολογήσει οι νεαροί.

    Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 7 φυσίγγια διαφορετικού διαμετρήματος. Οπως έχουμε ξαναγράψει, η καραμπίνα με την οποία πυροβολήθηκαν τα θύματα παίρνει κανονικά 3 φυσίγγια, αλλά είχαν αφαιρέσει μια ειδική ασφάλεια και χωρούσε 5 φυσίγγια.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κομμάτης είχε έρθει για διακοπές και φιλοξενείτο από τον 26χρονο Μεσσήνιο Κ. Σγούρο, ο οποίος του είχε βρει σπίτι για να μείνει εδώ με τη γυναίκα του για 5 μέρες. Ηταν, όπως ήδη έχει γράψει η «Ε», φίλοι από το στρατό – και κάθε βράδυ στην διάρκεια των διακοπών ήταν μαζί. Παρόλο πάντως που εξετάστηκε κάθε ενδεχόμενο εμπλοκής του Κομμάτη στη συγκεκριμένη υπόθεση με την παραγγελία των αναβολικών, δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να τον συνδέει μ’ αυτήν.

    ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

    Να σημειωθεί ότι οι ίδιοι οι δράστες υπέδειξαν στους αστυνομικούς πού θα βρουν το κομμένο σκοινί, τα ματωμένα παπούτσια και τα τσαντάκια των θυμάτων.

    Μέχρι πάντως να φτάσουν σε αυτούς τους δύο, οι αστυνομικοί είχαν ήδη στρέψει την προσοχή τους στα άτομα της περιοχής. Γι’ αυτό έκαναν προσαγωγές από τα γύρω χωριά από το ξεροπόταμο στη θέση Λίμνα, ανατολικά από τον οικισμό Οροβά στο δρόμο προς Γαϊτσές, όπου οι 18χρονοι είχαν πετάξει τα πτώματα. Οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι πρέπει να υπάρχει κάποια σχέση των θυμάτων με άτομα της περιοχής, καθώς η καραμπίνα που χρησιμοποιήθηκε έδειχνε ότι δεν ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών – γιατί στις «μπραβοδουλειές» οι δράστες χρησιμοποιούν περίστροφο ή πιστόλι.

    Ετσι, αξιολογώντας τα στοιχεία έφτασαν και στο σπίτι του 18χρονου στον Κάμπο, όπου σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» βρήκαν στο δωμάτιο του νέου τα παπούτσια του με ίχνη από αίμα, ενώ την καραμπίνα προσπάθησε να την κρύψει σε ένα παλιό αυτοκίνητο της μητέρας του, το οποίο ήταν παρατημένο έξω από το χωριό. Το αγροτικό του πατέρα του, με το οποίο είχαν πάει στο ραντεβού οι 18χρονοι και μετέφεραν με αυτό τα θύματα, ήταν στο σπίτι και υπήρχαν ίχνη αίματος αν και είχαν προσπαθήσει να ξεπλύνουν την καρότσα. Ο ίδιος ο Π.Μ. δεν προσπάθησε να κρύψει τίποτα στους αστυνομικούς και τους ακολούθησε στην Ασφάλεια.

    Στο σπίτι του Καλαματιανού Ν.Μ, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τον ίδιο, όμως μέσα στο δωμάτιό του, απέναντι και κάτω από το κρεβάτι του, βρήκαν μέσα σε προθήκες στον τοίχο όπλα-ρέπλικες, και κάτω από το κρεβάτι κυνηγετικά μαχαίρια και όπλα. Ο νεαρός μαθαίνουμε ότι έκανε σκοποβολή και είχε πάθος με αυτά, ωστόσο ως χαρακτήρας ήταν ένα ήρεμο κι ευγενικό παιδί, όπως και ο φίλος του από τον Κάμπο.

     

    Ο ΦΟΒΟΣ ΟΠΛΙΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ

    Οταν οι 18χρονοι συνειδητοποίησαν ότι ο 26χρονος και ο 25χρονος ήταν νεκροί, προσπάθησαν να πάρουν τον Κομμάτη για να τον πετάξουν σε κοντινό γκρεμό, αλλά ήταν πολύ βαρύς και έτσι πήραν την απόφαση να τους ανεβάσουν και τους δυο στην καρότσα του αγροτικού για να τους πετάξουν εκεί που σκέφτηκε ο Π.Μ., ο οποίος ήξερε καλά την ευρύτερη περιοχή του Κάμπου αφού έμενε εκεί με τους γονείς του. Στο σημείο εκείνο πίστευαν ότι κανένας δεν θα μπορούσε να βρει τα δύο πτώματα. Ετσι τα ανέβασαν στην καρότσα και τα έδεσαν με σκοινιά για να μη φύγουν, καθώς δεν υπήρχε πίσω πόρτα και φοβούνταν μήπως πέσουν.

    Ετσι δικαιολόγησαν στις απολογίες τους γιατί έδεσαν τα πόδια των θυμάτων. Οταν έφτασαν στο σημείο όπου βρέθηκαν αργότερα τα πτώματα, οι 18χρονοι έκοψαν το σκοινί με το οποίο τα είχαν δέσει στην καρότσα και πέταξαν τα νεκρά σώματα των δυο φίλων κάτω από τη γέφυρα. Κομμάτια σκοινιού με το οποίο είχαν δέσει τα πόδια τους βρήκαν στον κάδο οι αστυνομικοί, έξω από το σπίτι του Π.Μ. στον Κάμπο. Στη συνέχεια οι δύο νεαροί πήγαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι του Ν.Μ. στην Καλαμάτα και το έπλυναν. Μαζί τους είχαν πάρει και ρούχα από το σπίτι του Π.Μ. στον Κάμπο, και άλλαξαν.

    Τα ματωμένα ρούχα, τα αντικείμενα που υπήρχαν στα τσαντάκια των θυμάτων και τα κινητά τους, τα έκαψαν. Τα τσαντάκια τα πέταξαν σε έναν κάδο δίπλα από το σπίτι του Ν.Μ., άδεια, εκτός από ένα μαχαίρι και κάποια άλλα μικροαντικείμενα.

    Οσο για το σημείο όπου πέταξαν τα πτώματα, το θεωρούσαν το ιδανικό σημείο για το χρόνο που είχαν. Πίστευαν ότι κανένας δεν θα συνέδεε τα πτώματα μαζί τους σε εκείνο το απρόσιτο σημείο, που ακόμα και η μυρωδιά σε λίγες ημέρες θα απωθούσε οποιοδήποτε να δει από κάτω. Επίσης ό,τι υπήρχε κάτω από τη γέφυρα καλυπτόταν από τα δέντρα στην κοίτη του ξεροπόταμου.

    Ερωτώμενος σχετικά ο διευθυντής της Ασφάλειας Καλαμάτας Βασίλης Τσιγαρίδης είπε ότι και οι δύο 18χρονοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει γίνει. Και σημείωσε πως δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχουν κάνει.

    Οι αξιωματικοί που τους ανέκριναν θεωρούν ότι, αν  ο 26χρονος Κ. Σγούρος δεν έκανε τη μοιραία κίνηση να αρπάξει τον Π.Μ., μπορεί και να μην γινόταν τίποτα. Οπως μάθαμε, ο νεαρός από τον Κάμπο κάποια στιγμή είπε στην απολογία του ότι ο φίλος του έτρεμε από το φόβο του. Ετσι υποθέτουν ότι, αν δεν γινόταν αυτή η μοιραία κίνηση, μπορεί να μη συνέβαινε τίποτα.

    Επίσης από τις ομολογίες των 18χρονων οι αστυνομικοί συμπεραίνουν ότι, παρόλο που παρέσυραν οι δύο νέοι στο ραντεβού τα θύματα, είχαν αρχίσει να φοβούνται ήδη από τη συνάντησή τους στο πάρκο Αλμυρού, για το τι μπορεί να γίνει. Κι όταν έφτασαν στην Κοσκάραγα, προχωρώντας όλο και πιο πάνω και τάζοντας ότι πιο πάνω θα είναι το αυτοκίνητο, τους 18χρονους τους είχε πιάσει κυριολεκτικά πανικός.

     

    ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 

    Οι δύο δράστες του διπλού φονικού στα Αλτομιρά της Μάνης οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Καλαμάτας. Οι βασικές κατηγορίες που τους απήγγειλε ήταν για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, οπλοφορία από κοινού και οπλοχρησία από κοινού.

    Οι 18χρονοι νέοι μέσω των συνηγόρων τους ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον ανακριτή την προσεχή Δευτέρα. Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/dikastiko/item/43399-dolofonia-sgourou-kommati

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Ο/Η Γλιτώσαμε από 4 πρεζόνια νεοναζί δηλαδή, μία και καλή λέει:

      Δεν θα μπορούσε να έχει πιο ευχάριστο τέλος αυτή η ιστορία.!

      1. Γλιτώσαμε από 4 πρεζόνια νεοναζί δηλαδή, μία και καλή 25/08/2014 at 1:34 pm Reply
        Δεν θα μπορούσε να έχει πιο ευχάριστο τέλος αυτή η ιστορία.!

        καρκινο να παθεις

      2. ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ…ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΣΥ ;

    2. Νέα πασοκρατία η κορυφή των εγκληματικών οργανώσεων στο ελλαδιστάν…
      Χαιρετίσματα στις σεπτές ανακρίτριες και τον παναθηναικάκια

    3. οι δολοφονοι ειναι νεοδημοκραστες

      οπως με τον τεμπονερα

      οπως με τον γρηγοροπουλο

      παντα οι ιδιοι

    4. ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ Κ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ’ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟ Τ ΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ’ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΒΑΖΕ ΤΟΝ ΥΜΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟ 1972 ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΑΦΟΥ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΚΟΙΜΗΣΟΥ Κ ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΕΤΩΝ 39 ΖΩΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ Κ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΖΩΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΔΙΟΝΤΙΑΡΗΔΕΣ Κ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ?

    5. Τι θα πει «οι φερόμενοι ως δράστες».Αφου ομολόγησαν.Οι δράστες λοιπόν και καλό θα ηταν να αναφέρονται τα ονοματεπώνυμα τους και όχι μόνο τα αρχικά.

    6. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….

    7. κρίμα,κρίμα,κρίμα, δυο άνθρωποι θεριά πραγματικά στο χώμα και δυο άλλα παλικαράκια στη φυλάκα για μια ζωή,γιατί ρε παιδιά;
      τι μυαλό κουβαλάτε ρε γαμώτο;
      είναι αλήθεια πάντως ότι αυτές οι κωλοουσίες που σε κάνουν τούμπανο επηρεάζουν και την σκέψη και τον ψυχισμό του ατόμου, σε αλλοιώνουν δηλαδή και σωματικά και ψυχικά και αυτό είναι πιο ύπουλο και επικίνδυνο,
      έχω δει με τα μάτια μου στο γυμναστήριο που πάω, στα αποδυτήρια νέα παιδάκια να χαπακώνονται, άλλος να βγάζει το βαζάκι με τη σκόνη να την ανακατεύει με χυμούς, νερά και να την πίνει μονορούφι, πολλοί κάνουν και ενέσεις, μαζευτείτε λίγο μάγκες μπορεί για λίγο καιρό να γίνεστε οι πιο ωραίοι και οι πιο επιθυμητοί ειδικά στις κοπελιές αλλά μακροπρόθεσμα θα σας βλάψουν ανεπανόρθωτα με ολέθριες συνέπειες για την ζωή σας, ναι στα συμπληρώματα διατροφής και άσκησης αρκεί να είναι ελεγμένα, πιστοποιημένα και νόμιμα οτιδήποτε άλλο κρίνεται πονηρό και ύπουλο, προσοχή και και μην παρασύρεστε,
      ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα των δυο παιδιών και μακάρι οι θύτες να καταλάβουν σε τι σκοτάδι έριξαν τη ζωή τους με αυτή την πράξη…

    8. Αυτοί είναι ο δύο δολοφόνοι από τη Μεσσηνία:

      Ο πρώτος εξ αυτών προέρχεται από αγροτική οικογένεια και ο δεύτερος από οικογένεια επιφανών νεοδημοκρατών
      ενώ ο πατέρας του, που ήταν μηχανικός, παλαιότερα ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας.

      ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
      ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

    9. Απο που κ ως που ανανδροι οι δολοφονοι; Εγω νομιζα οτι μονο Ανδρες ειναι οσοι ειναι Χ.Α…..αλλα και η Μανη τι παλικαρια βγαζει ε;
      Κριμα για τα παιδια που πηγαν τοσο νεοι…αλλα και για τους «μαγκες» που το υπολοιπο της αχαρης ζωης τους θα ειναι στη φυλακη.

    10. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο γιατί αν ήθελαν να ζητήσουν τα χρήματά τους δεν χρειαζόταν να τους παρασύρουν σε τέτοιο απόμερο τόπο ούτε να πάρουν όπλο μαζί τους. Φυσικά δασκαλεύτηκαν από τους δικηγόρους και επειδή είναι και γνωστοί στην τοπική κοινωνία θα πέσουν τα βαριά μέσα και σε μερικά χρόνια θα είναι έξω οι φονιάδες.

    11. Ο Παπαδημουλης ειναι σιωνιστης , Δειτε εδω και θα καταλαβετε γιατι βριζει Ελληνοπουλα νεκρα,… Δειτε τι λεει ο Παπαδημουλης για ολους εσας και τα παιδια σας λοιπον σαν σιωνιστικο καθηκι που ειναι και θα καταλαβετε. Αποσπασματα απο το βιβλιο που θεωρει ιερο ο Παπαδημουλης ο σιωνιστης ανθελληνας. ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
      -Orach CHAIIM (225,10) : Οι Έλληνες (Εθνικοί) και τα ζώα συναθροίζονται εις ομάδας προς σύγκρισην.
      -ZOHAR 11 (64B) : Οι Έλληνες ειδωλολάτραι ομοιάζουν με τας αγελάδας και όνους.
      -KETHUBOTH(110B) : Ο Ψάλτης (Δαυίδ) παρομοιάζει τους Εθνικούς Έλληνες με ακάθαρτα κτήνη (Γκόιμ).
      -SANHEDRIN (974B) TOS : Η σεξουαλική συνουσία του Έλληνος , είναι, ως του κτήνους (Γκόιμ).
      -IORE DEA (337,1) : Αντικαταστήσατε τους νεκρούς Έλληνες , όπως αντικαθιστάτε ψοφίσασαν αγελάδαν ή γάιδαρον .

    12. Εχθές το βράδυ στο εξοχικό μου στα Σελήνια, είδα μια τιγρέ αράχνη στο τοίχο και προσπαθούσε να μπει μέσα στο σπίτι.Φοβήθηκα πολύ αλλά δεν τη σκότωσα.Την φόβισα και έφυγε.
      Και ήταν μια αράχνη.
      Δεν ήταν άνθρωπος.
      Δεν μου έκανε κάτι για να την σκοτώσω.Αν με τσιμπούσε ή τα παιδιά ή τη σύζυγο, θα την σκότωνα αλλά δεν μου έκανε τίποτα.
      Επειδή την είδα απλά αν την σκότωνα θα ήμουν ένας κοινός δολοφόνος .
      Αυτοί που λένε ότι σκότωσαν τους συγχωρεμένους επειδή απλά τους φοβήθηκαν είναι παραμύθια της χαλιμάς για να έχουν κάποιο αστήριχτο έστω ελαφρυντικό.
      Τώρα ας φάνε από 25 χρόνια ο καθένας και όταν φτάσουν 43 ας βγουν από τη φυλακή καλύτεροι άνθρωποι αλλά και να βγουν πάλι «Ζόμπι» θα είναι.
      Παιδιά σκότωσαν παιδιά, Έλληνες σκότωσαν Έλληνες.Τραγικό.
      Καταστράφηκαν πολλές οικογένειες για το τίποτα.

    13. Όλο τι καλά παιδιά είναι και δεν το ήθελαν κλπ επειδή βέβαια είναι γόνοι\ΝΔτών. Αν ήτατν ΧΑγητεςκαι είχαν σκοτώσει κατσαρίδα τοτιθα ακούγαμε δεν λε΄γεται.
      Αυτές οι δολοφονίες είναι πολύ χειρότερες από του Φύσσα αλλά τέτοια δικαιοσύνη έχουμε.

    14. και τι ειχαν σκοπο να πουν στους νεκρους οταν θα φταναν στο υποτιθεμενο αυτοκινητο ,σας καναμε πλακα και δωστε μας τα λεφτα;Το ειχαν μελετησει να τους φανε γι αυτο κανενα ελαφρυντικο στους φονιαδες ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ χθες.

    15. Κανενα ελαφρυντικο καμα δικαιολογια.Το οπλο το πηραν μαζι για να το χρησιμοποιησουν.Ολα τα αλλα ειναι νομικα τερτυπια.Η δικαιοσυνη πρεπει να ειναι αμειλικτη

    16. Και ο Παπαδημουλης το ιδιο ειπε χθες ! Φοβηθηκε λεει το παλλικαρι απο την Μανη ! Και μετα ασελγουσε πανω στα νεκρα κορμακια νεων παιδιων για να βγαλει ολο τον ανδρισμο του ! Παπαδημουλη πολυ μαγκας ρε , πολυ μαγκας ρε που βριζεις νεκρους , μιλαμε εισαι πολυ μαγκας ρε . Στην αρχαια Ελλαδα υπηρχε η Νεμεσις.

      1. Ναι ρε καντε ηρωες τους φονιαδες και τους εμπορους αναβολικων.
        Δυο νεοι νεκροι και δυο νεοι φονιαδες και στην φυλακη γιατι πληρωσαν την δικη τους ηλιθιοτητα.
        Αυτο ειναι η Νεμεσις που επικαλεισαι.

        1. Σωστά τα λες. Η Ελλάδα έγινε πολύ της νύχτας και αυτά είναι τα φαινόμενα της νύχτας.

    Comments are closed.