ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής – Έξι συλλήψεις – Έχουν εντοπιστεί εκρηκτικά

Κοινοποίηση:
ektakto-1

Αστυνομική επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας βρίσκεται σήμερα σε εξέλιξη από τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή της Αττικής και σε επαρχιακή πόλη.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει προσαγωγές 6 ατόμων των οποίων εξετάζεται η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις και εμπρησμούς.

Ταυτόχρονα, διερευνώνται έξι κατ΄οίκον έρευνες.

Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν πως η έρευνα πραγματοποιείται προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης στο στέκι «Φαβέλα» στις 25 Φεβρουαρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Για την επίθεση στα γραφεία του ασπροπύργου πότε θα κάνουν συλλήψεις οι μπάτσοι;

  2. Είδατε τι γρήγορα γίνονται συλλήψεις, όταν τα δήθεν θύματα είναι αριστερά παρακρατικά σκουπίδια;

  3. Ονειρεύομαι τη μέρα που θα δω τα αριστερά βοθρολύμματα να κρέμονται από γερανούς στο Σύνταγμα, μέχρι να σαπίσουν τα κουφάρια τους, ( όπως κάνουν κι οι αγαπητικοί τους ισλαμοπίθηκοι στις χώρες τους)

  4. Ναι κάνανε προσαγωγη σε κατι 20χρονα που ειχανε μπουχτησει με τις θρςσυδειλες επιθεσεις των αναρχικων και κατι έγινε.
    Η μήπως φοβούνται χτυπηματα εκμεταλλευσιμα πολιτικα;;

Comments are closed.