ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ01|08|2014 12:22/Ellhnas/224 views ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ : «Eξολοθρεύσαμε τον ΚΟΣΜΑ τον ΑΙΤΩΛΟ!!!» (βίντεο)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Δείτε τον αρχι-ραβίνο Φριζή να παραδέχεται και να χαίρετε για την άνανδρη δολοφονία του Κοσμά του Αιτωλού από Εβραίους και ΟΧΙ από τους Τούρκους. ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ08|07|2025 04:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Μήπως εργάζεστε σε ένα τοξικό περιβάλλον; – Δείτε ποια είναι τα πέντε...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ08|07|2025 03:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Κράκεν: Το μυθικό τέρας των θαλασσώνΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ08|07|2025 01:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ Είστε «σκράπες» στα μαθηματικά; Το πρόβλημα θα λύσει ο… εγκέφαλός σας! 1 Comment Eσάς να δούμε ποιος θα σας εξολοθρεύσει , να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τη μιαρή παρουσία σας. Καθήκια ταλμουδιστές, που δεν διστάζετε να πατήσετε πάνω σε πτώματα αθώων παιδιών για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Comments are closed.
Eσάς να δούμε ποιος θα σας εξολοθρεύσει , να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τη μιαρή παρουσία σας. Καθήκια ταλμουδιστές, που δεν διστάζετε να πατήσετε πάνω σε πτώματα αθώων παιδιών για να πετύχετε τους σκοπούς σας.
Eσάς να δούμε ποιος θα σας εξολοθρεύσει , να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τη μιαρή παρουσία σας. Καθήκια ταλμουδιστές, που δεν διστάζετε να πατήσετε πάνω σε πτώματα αθώων παιδιών για να πετύχετε τους σκοπούς σας.