ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚΟΣΜΟΣ22|10|2017 18:44/Laskarina/4254 views Πιάστηκε στα ΠΡΑΣΑ: γυναίκα βάζει άρωμα στο… βρακί της σε κατάστημα καλλυντικών! (ΒΙΝΤΕΟ)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ24|08|2025 23:50 /0 ΣΧΟΛΙΑ Νότια Ιταλία: Σοκ και τρόμος για εκατοντάδες λουόμενους από κατολίσθηση σε δημοφιλή...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ24|08|2025 23:50 /0 ΣΧΟΛΙΑ Νότια Ιταλία: Σοκ και τρόμος για εκατοντάδες λουόμενους από κατολίσθηση σε δημοφιλή...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΑ24|08|2025 23:46 /0 ΣΧΟΛΙΑ Σπανούλης για το κόψιμο Ζούγρη: «Μπορεί να γίνει αρχηγός, αλλά δεν πας... 5 Σχόλια Να πλένεστε ρε βρωμιάρες. Πόσες φορές να το πούμε; Μύρισε η ξυνίλλα μέχρι εδώ. ΟΞΩ ΓΙΔΟΚΕΦΑΛΗ ΞΥΔΑΤΗ ΒΡΩΜΟΧΑΜΟΥΡΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ Ρε για να το κλέψει, το τρύπωσε εκεί……. Όχι βέβαια πως εκτός που θα την έβρισκε μαζί του θα της το αρωμάτιζε κιόλα. ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ!!! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΤΗΣ!!! Από πότε είχε να πλυθεί και το αρωματίζει! χαχαχαχαχαχαχα ωρεεεε που πάμεεεεε ωρεεεεε!!!! Comments are closed.
Ρε για να το κλέψει, το τρύπωσε εκεί……. Όχι βέβαια πως εκτός που θα την έβρισκε μαζί του θα της το αρωμάτιζε κιόλα.
ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ!!! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΤΗΣ!!!
Να πλένεστε ρε βρωμιάρες. Πόσες φορές να το πούμε; Μύρισε η ξυνίλλα μέχρι εδώ.
ΟΞΩ ΓΙΔΟΚΕΦΑΛΗ ΞΥΔΑΤΗ
ΒΡΩΜΟΧΑΜΟΥΡΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ
Ρε για να το κλέψει, το τρύπωσε εκεί……. Όχι βέβαια πως εκτός που θα την έβρισκε μαζί του θα της το αρωμάτιζε κιόλα.
ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ!!! ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΝΑ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ ΤΗΣ!!!
Από πότε είχε να πλυθεί και το αρωματίζει! χαχαχαχαχαχαχα ωρεεεε που πάμεεεεε ωρεεεεε!!!!