ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ12|10|2017 22:36/Ellhnas/4909 views ΔΕΙΤΕ τι έλεγε ο Τσε Γκεβάρα για τους ομοφυλόφιλους! Αφιερωμένο σε κάθε αριστερό αναρχοφασίστα προοδευτικούλη! (ΦΩΤΟ)Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel σχόλιο Γ.Θ : Αφιερωμένο σε κάθε Αριστερό αναρχοφασίστα, σε κάθε προοδευτικούλη και κυρίως στην συμμορία του ροζ δοσίλογου και της παρέας του Θάνος: Με τον αντιρατσιστικό θα τον έκλειναν μέσα για χρόνια koukfamily.blogspot.gr ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ19|09|2025 09:38 /0 ΣΧΟΛΙΑ Επιστήμονες της NASA κατέγραψαν αύξηση της ηλιακής δραστηριότητας: Oι επιπτώσεις στη ΓηΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ19|09|2025 09:30 /0 ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ»! «Κατάφωρη επίθεση στην ελευθερία του...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ19|09|2025 09:22 /0 ΣΧΟΛΙΑ Εντοπίστηκε κρούσμα φυματίωσης στην Καστοριά: Ποια τα συμπτώματα 4 Σχόλια Αν όντως το είπε η κουκλίτσα καλά έκαναν και το όπλο το έβαλαν στον κολο του Ξεφτιλισμενες αναρχοκομουνιστικες αναρχολουγκρες σας το αφιερωνω..Τσε γκε βαρα βρωμεροι σταλινοφασιστες ετσι για να σας ποναει η αποψη αυτων που εχετε για «θεους».. Έτσι ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Comments are closed.
Ξεφτιλισμενες αναρχοκομουνιστικες αναρχολουγκρες σας το αφιερωνω..Τσε γκε βαρα βρωμεροι σταλινοφασιστες ετσι για να σας ποναει η αποψη αυτων που εχετε για «θεους»..
Αν όντως το είπε η κουκλίτσα καλά έκαναν και το όπλο το έβαλαν στον κολο του
Ξεφτιλισμενες αναρχοκομουνιστικες αναρχολουγκρες σας το αφιερωνω..Τσε γκε βαρα βρωμεροι σταλινοφασιστες ετσι για να σας ποναει η αποψη αυτων που εχετε για «θεους»..
Έτσι
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ