Νέο σοκαριστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας…Η βρετανική Daily Mirror δημοσίευσε βίντεο το οποίο δείχνει νεαρά κορίτσια κάνουν στοματικό έρωτα σε αγνώστους σε ένα μπαρ στην Μαγιόρκα.
Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό αλλά για πρακτική που ακολουθούν τα μπάρ στην Μαγιόρκα.
Το νεο βίντεο δείχνει δεκάδες νεαρά κορίτσια όχι μόνο να καλούνται από τα μεγάφωνα και από τον ίδιο τον DJ να κάνουν στοματικό σεξ μπροστά σε όλους πάνω σε μια σκηνή αλλά και ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη.
Αλλιώς τις λοιδορούν και τις χλευάζουν μπροστά σε όλο τον κόσμο.
Τι Ελληνιδες τι Αγγλίδες τις Ρουμάνες τις Ρουσσίδες ρε χαιβάνια άμα η γαιναίκα θέλει να ζουμίξει το αιδοίο της και είναι Log time αγάμητη ή έχει πάρα τα μάλλα γλυκαθεί επί τούτου θα το πράξει με τον 1ο τυχόντα και δε πα να ναι και παντρεμένη και ανύπαντρη ?
ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
Το αίσχος δεν έχει πατρίδα. Δυστυχώς η ανθρωπότητα έχει γεμίσει από τσούλες. Δεν μ’ ενδιαφέρει από πού προέρχονται ή πού κάνουν τις μαλ*κίες τους, αλλά κάποιος, κάπου, κάποτε θα φορέσει μια ζώνη μ’ εκρηκτικά, θα μπει σ’ ένα από αυτά τα μπαρ και όποιον πάρει ο Χάρος… Δυστυχώς τα αίσχη προκαλούν και δεν θ’ αργήσει να έρθει η ημέρα που θα το δούμε και αυτό.
Έλληνας Βρετανίας. Πόσο ανώτεροι είμαστε από σας τους Βρετανούς ξέρεις? Σου επιτρέπουμε μαλάκα να σχολιάζεις τα κοινά μας. Είμαστε Δημοκράτες όχι πουτάνες Αγγλίδες. Τι έχεις να πεις για τα μάρμαρα του Παρθενώνα?
Η αστυνομία άραγε κάνει τίποτα???????? Αλλά ναι ξέχασα το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να συλλαμβάνει άτομα από την Χρυσή Αυγή!!!!!!!!!!
Οι ελλεϊνήδες τα κάνουν στα κρυφά.
Το ιντερνετ βρίθει απο φαινόμενα με κρυφές κάμερες. Έχω σταμπάρει αρκετές γνωστές.
Όταν σπούδαζα στην Αγγλία, οι Ελληνες φοιτητές πηδάγαμε την χούφτα μας μαζικά, επειδή οι Ελληνίδες άμα τη αφίξει τους εν τη νήσω, επιαναν αμέσως γκόμενους αραπάδες κάθε φυλής. Γαμιώντουσαν σαν τις σκύλες με όλες τις ράτσες της υφηλίου.
ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ…ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΔΕΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΣΑ ΕΚΕΙ,Α ΣΙΧΤΗΡ ΑΠΟ ΔΩ ΒΛΑΚΑ,ΑΚΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ..ΣΕ ΤΙ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ…ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΑΙ ΤΗΣ ΠΗΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ…ΝΑΙ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟ ΔΕΝ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙ
Τα Καββίρια μυστήρια σε μια αρκετά ΗΛΙΘΙΑ έκφραση 😛
Οι Ελλειινίδες μπορεί να είναι κ@ριόλες αλλά δεν είναι και αγγλίδες. Δεν κάνουν φίφες για 3 ευρώ μαζικά. Στην Αγγλίδες αυτά είναι συνηθισμένα. Κατουριούνται σε δημόσια θέα, ξεβρακώνονται, κάνουν φίφες κλπ.
Είσαι φασίσζων τι σε φταίξαν οι Ελληνίδες μωρέ ;
Στην φωτο διακρινεται ρατσιστικη επιθεση χρυσαυγιτη σε συριζαιο !
ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ μέχρι και σε αυτο το σχόλιο σου κρύος και μ…κας
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΙΣΠΑΝΙΔΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΕΣ ΚΛΠ…
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ… ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΡΥΦΑ…
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ…!!!!!
Οσοι εχουν δουλεψει σεζον σε νησια ξερουν τι κανουν οι Ελληνιδες στις διακοπες, αυτες οι παρθενοπηνελοπες
Οι Ελλεινίδες είναι χειρότερες απο τις Αγγλιδες. Τουλάχιστον οι Αγγλίδες δεν υποκρίνονται..
και η μανα σου ειναι ελλεϊνιδα, αφελη φιλε ελληνα εκ βρετανιας?…
Θα παντρευτω ελληνιδα που ειναι απο σπιτι και χει ηθος! Ρε νεοελληνα ραγια κοιτα τα χαλια σου που θες να κρινεις κιολας. οι ελληνιδες κανουν χειροτερα. αν δεν εχεις ζησει την νυχτα δεν ξερεις. τουλαχιστον οι ξενες το κανουν φανερα. οι ελληνιδες μεσα στα σκοταδια. αντε κεραταδες ραγιαδες
τωρα που εγινε η θαλασσα γιαουρτι, ψαχνουν τα κουταλια!
Κι εγω που ελεγα να παντρευτω Αγγλιδα γιατι ειναι καλα και ηθικα κοριτσια για σπιτι!
Μακριά από τη χώρα μας αυτά τα αίσχη.
ΡΙΧΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ COMBOS !!!!
ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ.