ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Κοινοποίηση:
thima-xania

thima-xania

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή την εν ψυχρώ εκτέλεση του 34χρονου, Παύλου Φύσσα, τα ξημερώματα στο Κερατσίνι, καλεί ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων, καταγγέλοντας ταυτόχρονα το τραγικό περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων: 

«Καταγγέλλουμε την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου νέου, χτες στο Κερατσίνι, από φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής.

Ο εγκληματικός μηχανισμός της Χρυσής Αυγής χτυπάει σε εργατικές λαϊκές γειτονιές, αποκαλύπτοντας ότι είναι μηχανισμός του σάπιου συστήματος, του κεφαλαίου. Στόχο έχει να τρομοκρατήσει κάθε εργαζόμενο, κάθε νέο που σηκώνει κεφάλι και αγωνίζεται ενάντια στη βάρβαρη πολιτική.

Να μην τους περάσει. Ο λαός έχει τη δύναμη να τους τσακίσει.

Τώρα χρειάζεται μαζική λαϊκή κινητοποίηση και δράση όλων των εργαζομένων και της νεολαίας για να απομονωθούν οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε σωματείο, σε κάθε λαϊκή γειτονιά.

Κάθε μαζικός φορέας να αναπτύξει δράση για να τους πετάξει έξω, αυτούς και τη σάπια ιδεολογία τους, να μην περνάει πουθενά το ναζιστικό δηλητήριο.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/09/2013και ΩΡΑ19:00 ΣΤΗΝΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Σωματεία Ν. Χανίων :Ιδιωτικοί Υπάλληλοι – Οικοδόμοι – Τρόφιμα Ποτά – Φαρμακοϋπαλλήλων – Επισιτισμού – Ιατρικοί Επισκέπτες Δυτ. Κρήτης»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: