Καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Διοίκησης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα αναλαμβάνει ο Στρατής Λιαρέλης από 01/8/2017, σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού, ενώ ο έως πρότινος Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Τάσος Μιχαλάκης,αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού:
«Ο Στρατής Λιαρέλλης, με την πολυετή εμπειρία του, έχοντας φέρει εις πέρας με εξαιρετικά αποτελέσματα πολλά και ιδιαίτερα απαιτητικά πρότζεκτ του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αναβαθμίζεται, αναλαμβάνοντας από 01.08.2017,διευρυμένα καθήκοντα Εντεταλμένου Συμβούλου Διοίκησης του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.
Ο Τάσος Μιχαλάκης, έως πρότινος Γενικός Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, έχοντας στο ενεργητικό του σημαντικές επιτυχίες, αναβαθμίζεται επίσης, με την ανάληψη των καθηκόντων του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.
Η νέα οργανωτική δομή θα συμβάλλει σημαντικά στην περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, καθώς και στην επίτευξη των στρατηγικών του στόχων».
Ουστ κοπροσκυλο ….την κοπροκρατεια σας μεσα..
Κανένας άχρηστος δεν πάει χαμένος, αρκεί μόνο να είσαι μασώνος…
ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΓΚΕΛΩΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΣΑ…ΦΤΕΡΑ, Ο ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΑΕΙ??? ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΤΕΚΝΑ!!!