«Ταύρος μαινόμενος» για ακόμη μία φορά ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκαν τόσο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, όσο και οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας.
Πιο συγκεκριμένα κατά την αγόρευσή του στη δίκη για την υπεξαίρεση στον δήμο Θεσσαλονίκης με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, συγκρίνοντας τον χαρακτήρα του νυν δημάρχου με εκείνον του πρώην όπως διαβάζουμε στο seleo.gr δηλωσε: «Ο ένας καπνίζει χασίς και το διατυμπανίζει και ο άλλος δεν καπνίζει ούτε τσιγάρο».
Μάλιστα, χαρακτήρισε «μύθο» τον κ. Παπαγεωργόπουλο για τα κατορθώματά του στον στίβο, ενώ από τα βέλη του δεν ξέφυγαν ούτε οι υποψήφιοι δήμαρχοι του δήμου Αθηναίων, αφού όπως είπε: «Φτάσαμε σε μια κοινωνία αξιών όπου διοργανώνονται παρελάσεις γκέι ενώ και οι πέντε υποψήφιοι δήμαρχοι στην Αθήνα ήταν γκέι».
1.Κακλαμάνης 2.Σπηλιοτόπουλος 3.Σακελλαρίδης 4. Βαλλιανάτος. Ο πέμπτος ποιος είναι; Ο Καμίνης ή ο Αμοιράς;
Ο Βαλιανάτος απέσυρε την υποψηφιότητά του, πατριώτη. Καμίνης και ο άλλος από «Κα», κάτσε να δεις πως τον λένε…Εκείνος που μικρός έκανες μπαλέτο, είναι άτριχος, βαράει σαν γκόμενα και του βάζουν τσόντες για συντροφιά αλλά ούτε χαδάκι δεν έχουμε δει..
– Μπαμπά θέλω να σου πω ότι είμαι γκέι.
– Γιέ μου, μήπως ο πατέρας σου είναι εφοπλιστής ή βιομήχανος;
– Όχι μπαμπά.
– Μήπως είναι πλούσιος ή ευκατάστατος έστω;
– Όχι μπαμπά.
– Τότε γιε μου δεν είσαι γκέι, ένας απλός πο….κος είσαι.
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΙΣΙ ΤΟΥ ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ …ΚΑΤΙ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Ηλιόπουλος που έπαιζε στους 2 ξένους (εθνικιστής σου λέει) με πρωταγωνιστή το Σεργολόπουλο («μέσα οι ξένοι» – «αίμα-τιμή») και σκηνοθέτη το Ρήγα, όπως και στο famestory, που δεν εμφανιζόσουν αν δεν σε «περνούσε» η κριτική επιτροπή. Ή τον Μπαρμπαρούση με τη μεξικάνα (άλλος εθνικιστής) γυναίκα βιτρίνα και με τις γλυκές αγκαλιές με τον Αλβανό μόδιστρο Roberto Chaidi.
Τις «ακονίζουν τις ξυφολόγχες» για τα καλά οι χρυσαυγίτες. Ήδη μέσα ο δολοφόνος της Φαίης, ο «ιερέας» που έσφαξε τον μαθητή στο Π.Φάληρο και το αλβανάκι που έκαψε το κουρείο στον Αγ. Παντελεήμωνα, ο Πατ(ουρ)έλης κ.α καλοπερνάνε στις φυλακές. Βρήκαν αυτό που έψαχναν, απλά σε υπερπροσφορά
Απο πότε απαγορεύεται ένας εθνικιστής να είναι ηθοποιός ρε τρόμπα; Στο δικό σου εργασιακό χώρο είναι όλοι εθνικιστές; Στο famestory πότε συμμετέχε; Η Γυναίκα του Μπαρμπαρούση δεν είναι Μεξικάνα αλλά Ελληνίδα με μητέρα Μεξικάνα. Ο Χάιντι είναι Έλληνας Βορειοηπειρώτης. Αυτά.
Δεν είναι «ηθοποιος» αλλά κομπάρσος σε σειρά με πτωταγωνιστή γκέι, σκηνοθέτη γκέι και τίτλο «δύο ξένοι». Στο fame story είχε παίξει επίσης με γκέι στην κριτική επιτροπή. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Εντάξει, για τον Κακλαμάνη, την Κλασιδιάρα τον Σπηλιωτόπουλο και τον Βαλιανάτο το ξέραμε. Ποιος είναι ο πεμπτος; (ο καροτοφάγος έπαιζε με γκομενα στο ιντερνετ, είναι ανωμαλιάρης, όχι σώνει και καλά λούγκρα)
Ο ΑΜΟΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ»…..ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ
Ρε κοντέ ΚΟΥΓΙΑ 1/.Κακλαμάνης 2/.Σπηλιοτόπουλος 3/.Σακελλαρίδης 4/. Καμίνης 5/. Βαλλιανάτος. Αλλά πρόσεξε Κούγια γιατί στο παρελθόν σε είχαν ξεφωνίσει και σένα στο Κολωνάκι Πατρ. Ιωακείμ αν θυμάμαι καλά και είχε πέσει και ένα χαστούκι. Κάτι θα ήξεραν δεν μπορεί! Σου αρέσουν τα καρότα?
Δε τα θυμασαι καλα. Αυτος ειχε χαστουκισει τη Βαλλιανατου γιατι η τελευταια ενοχλουνταν απο το κραξιμο του Κουγια.
Καμίνης, Σακελαρίδης, Κακλαμάνης, Σπηλιοτόπουλος, Κασιδιάρης. Και ο Βαλιανάτος που απεσύρθει
Πανε πεσ του το απο κοντα Μπαγκς Μπαννυ.
ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. ΤΟ ΕΙΠΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΣ ΨΑΞΕΙ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΟΣ.
Μάλλον έτσι είναι, εξ ού και η ασυδοσία της πόλης. Αλλά συνήθως είναι γκέι κι όποιος κουτσομπολεύει , αφού οι συγκεκριμένη κατηγορία θέλει παρέα
ΕΛΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕ ΑΛΕΕΕΕΞΗΗΗΗΗΗ ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑ .ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣΣΣΣΣ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ.ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Η …ΛΕΡΟΣ………..
Τί ενοεί ο Αλέξης όταν λέει και οι πέντε .
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι ήταν δεκατέσσερεις . Ποιοί απο αυτούς είναι γκέι.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ. ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.
Δηλαδη;;
Καλα ποσοι ελαβαν υποψηφιοτητα στον δημο της Αθηνας;;
Τι θελει να μας πει ο ποιητης;;
Οι υποψήφιοι δε ήταν μόνο 5, ήταν 15, με εξαίρεση βέβαια μιά γυναίκα!
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΗΤΑΝ 8….ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΑΠΟ ΕΝΑ CD ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΝΤΣΙΤΑ…..