Όλοι οι Θεσσαλονικείς αδελφωμένοι στο Gay Pride – Με… ροζ πουκαμισάκι κι ο Πανίκας – Τώρα και ακροδεξιοί στο κυνήγι της ψήφου (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
gaypride1

Με αφετηρία και τερματισμό τον Λευκό Πύργο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η παρέλαση στο 3ο φεστιβάλ υπερηφάνειας, γνωστό ως Gay Pride, της Θεσσαλονίκης με σύνθημα «Ώρα για μας».

gaypride2 (1)

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ… αδελφικό χαιρετισμό απηύθυνε και ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

2653796

Από την εκδήλωση δεν έλειψε κι ο γνωστός Πανίκας, στην οποία μάλιστα συμμετείχε φορώντας ροζ πουκαμισάκι… Ακριβώς δίπλα του κι επίσης γνωστός ακροδεξιός Θωμάς Ακριβόπουλος, ιδρυτικό μέλος του ΛΑ.Ο.Σ. που όπως φαίνεται άρχισαν και αυτοί να συνειδητοποιούν πως οι ομοφυλόφιλοι είναι και… ψηφοφόροι.

@@@Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αναγνώστες επισημαίνουν ήδη από χθες το βράδυ ότι οι εικονιζόμενοι δεν έλαβαν μέρος στο συγκεκριμένο φεστιβάλ αλλά συμμετείχαν στην αντισυγκέντρωση για τους ομοφυλόφιλους, ισχυριζόμενοι ότι από εκεί είναι και η εν λόγω φωτο
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Δεν γουστάρω καθόλου τον Ψωμιάδη αλλά τώρα κι εσείς έχετε καταντήσει γραφικοί. Άν δεν γνωρίζετε καθόλου απο Θεσσαλονίκη να σας πληροφορήσω ότι πίσω από τον Πανίκα τα κτίρια είναι απέναντι ακριβώς από τον Άγιο Δημήτριο άρα στην αντισυγκέντρωση ήταν και όχι στο Gay Pride. Κανονικά αυτό σηκώνει μήνυση για κίτρινη δημοσιογραφία. Έχετε ξεπεράσει και τον Τριανταφυλλόπουλο σε κιτρινισμό. Είστε ξεφτίλες αν δεν ζητήσετε τουλάχιστον συγγνώμη.

  2. Καλα μιλαμε για φοβερο ρεπορταζ, ξεπερασατε τον εαυτο σας

  3. η φωτο του Πανίκα είναι από την αντισυγκέντρωση στον Άγιο Δημήτριο!!! όχι από το gay pride…

  4. η φώτο του Πανίκα είναι από την αντισυγκέντρωση στον άγιο Δημήτριο!όχι από το gay pride

Comments are closed.