Περίεργη «διαρροή» κατάθεσης πρώην υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής που «δίνει» συναγωνιστές του!

Κοινοποίηση:
xrysh-augh

«Διέρρευσε» πως μια αποκαλυπτική κατάθεση έχουν στα χέρια τους οι ανακρίτριες που χειρίζονται την έρευνα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Λένε μάλιστα πως πρόκειται για μάρτυρα που θεωρείται πρόσωπο κλειδί αφού υπήρξε υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Χρυσής Αυγής αλλά και επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή. Σύμφωνα με τις «διαρροές» ο μάρτυρας εμφανίστηκε αυτοβούλως στις δικαστικές αρχές ισχυρίστηκε ότι δέχεται απειλές από τη στιγμή που αποφάσισε να διαχωρίσει τη θέση του και μίλησε για όλους και για όλα φροντίζοντας βέβαια να τηρήσει αποστάσεις από ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις που θα τον έβαζαν σε περιπέτειες. Μάλιστα, για να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του προσκόμισε τις δικαστικές αρχές το κινητό του τηλέφωνο ζητώντας να γίνει άρση απορρήτου για τις κλήσεις και τα sms αλλά και να γίνουν μέρος τις δικογραφίας οι φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο που έχει καταγράψει.

Διαβάστε απόσπασμα της κατάθεσης:

-Ήμουν μέλος από το 2005 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013. Μετείχα ως υποψήφιος στις Εθνικές εκλογές Μαΐου και Ιουνίου του 2012. Η ιδεολογία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός. Στη ΧΑ μπήκα με πλήρη συνείδηση της ξεκάθαρα εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας της , της οποίας θερμός θιασώτης ήμουν και εγώ.
– Η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται για την επικράτηση των ιδεών και αρχών του Εθνικοσοσιαλισμού και συνακόλουθα για τη δημιουργία ενός Εθνικοσοσιαλιστικού Κράτους με σημείο αναφοράς τη μεσοπολεμική Γερμανία. Τελικός σκοπός είναι η δημιουργία ενός μονοκομματικού καθεστώτος στο οποίο κράτος και κόμμα θα ταυτίζονται και το πρώτο θα τελεί υπό τις εντολές του δεύτερου. Η επικράτηση του καθεστώτος αυτού θα γινόταν με την εξάπλωση και τη διάδοση των ιδεών του κόμματος στην κοινωνία και με την κατά το μέτρο του δυνατού διείσδυση σε κρατικούς θεσμούς, δηλαδή στην αστυνομία και τον στρατό.
ΕΡ: Ποιές ήταν οι μέθοδοι πραγματοποίησης αυτού του στόχου;
ΑΠ: Εκτός από τις συνηθισμένες μεθόδους που χρησιμοποιούν όλα τα κόμματα , δηλαδή την χρήση προπαγανδιστικού εντύπου και ηλεκτρονικού κομματικού υλικού, πολλές φορές η βία ήταν το μέσο για την πραγμάτωση των σκοπών. Για παράδειγμα από τη στιγμή που το κράτος, όπως θα επιθυμούσε η ΧΑ δεν προέβαινε σε απέλαση των μεταναστών κάθε μέσο που θα τους έκανε τη ζωή δύσκολη , όχι απλά ηταν ανεκτό αλλά επιβαλλόταν για το καλό του έθνους.
-….Δεν ήμουν ποτέ παρών να δοθεί ρητή εντολή για επίθεση πλην όμως υπήρχε η γενικότερη άποψη ότι όταν εμείς επιτεθούμε σε αλλοδαπούς όχι μόνο δε θα υφιστάμεθα οποιαδήποτε συνέπεια αλλά αντίθετα θα επιβραβευόμασταν. Εξάλλου οι επιθέσεις αυτές αποτελούσαν ένα είδος παρασήμου.
-Για να μετέχεις σε βίαιες ενέργειες πρέπει πρώτα να ενταχθείς σε έναν πυρήνα για να έχεις την κάλυψη των στελεχών ΧΑ. Η Ιεραρχία ήταν το μέλος στον πυρηνάρχη, ο πυρηνάρχης στον περιφερειάρχη , αυτός αν είναι μέλος Πολιτικού Συμβουλίου απευθείας στον αρχηγό, αν δεν είναι σε κάποιο μέλος του Π.Σ και εκείνος θα απευθυνόταν στον αρχηγό.
-ΕΡ: Για τις δηλώσεις Μιχαλολιάκου κι στελεχών πως καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, τι λέτε;
ΑΠ: Θεωρώ αστείο ακόμα και να απαντήσω στην ερώτηση αυτή. Είναι εντελώς υποκριτικό.

-Υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό από κάθε δράση της ΧΑ το οποίο φαίνεται ως αναμνηστική αποτύπωση μεταξύ συναγωνιστών, όπως μας παρουσιαζόταν , αλλά ουσιαστικά χρησίμευε πως μέσο φακελώματος και οιονεί εκβιασμού.
-Τα δόκιμα μέλη κατηχούνταν στην υπεροχή της λευκής φυλής ένατι των υπολοίπων, στο μίσος των Εβραίων και γενικότερα στην ανωτερότητα του ελληνικού έθνους και εν γένει στις αρχές , αξίες και αντιλήψεις του εθνικοσοσιαλισμού.
-Τόσο ο αγκυλωτός σταυρός όσο και ο χαιρετισμός με προτεταμένη τη δεξιά αποτελούν σύμφωνα με τη ΧΑ πολιτιστική κληρονομία της πατρίδας μας , ωστόσο η συντριπτική πλειοψηφία αν όχι όλοι μέσα στη ΧΑ, γνωρίζουν πως χρησιμοποιούνται σε απευθείας σύνδεση με την Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία.

ΕΡ: Οι απόψεις αυτές ισχύουν μέχρι σήμερα, ή όπως λένε οι Μιχαλολιάκος και Παπάς, αποτελούν αντιλήψεις της νεότητάς τους;
ΑΠ: Όλες οι αντιλήψεις της ΧΑ σε κάθε επίπεδο , πολιτικό και κοινωνικό παραμένουν αναλλοίωτες από την ημέρα της ιδρύσεως τους μέχρι σήμερα. Ένα κόμμα σαν τη ΧΑ δεν αλλάζει ιδέες σαν τα πουκάμισα.
-Δεν συμμετείχα σε βίαιες ενέργειες. Ωστόσο δεν υπήρχε στο πρόσωπό μου εξαναγκασμός , γιατί ο ρόλος μου ήταν διαφορετικός. Ωστόσο γνώριζα πολύ καλά από άλλες περιπτώσεις το τι συνέπειες θα είχε για μένα τυχόν εκδήλωσης παραμικρής υπόνοιας αποστασιοποιήσεως… Η συμμετοχή μου ήταν λανθασμένη αλλά συνειδητή.

-Ζήτησα εγγράφως τον Ιούνιο 2013 την απεμπλοκή μου από τον Γενικό Γραμματέα. Μου απάντησε με sms η Ουρανία Μιχαλολιάκου, ότι ο Γενικός Γραμμτέας δεν το επιθυμεί. Σας προσκομίσω το τηλέφωνο μου. Από εκείνη την ημέρα και έπειτα έγινα συστηματικά δέκτης κάθε είδους απειλών για τη ζωή μου και ενός αμείλικτου ψυχολογικού πολέμου.

-Έχει ήδη ξεκινήσει μια προσπάθεια αμφισβήτησης της ψυχικής μου υγείας προκειμένου να με αποδομήσουν ως προσωπικότητα. Ανάλογες τακτικές και μεθοδεύσεις, κοινωνικής εξόντωσης το λιγότερο, έχουν ακολουθήσει κάθε αποχώρηση μέλους ακόμα και επιφανών στελεχών της ΧΑ, όπως του Περίανδρου, Μπίμπου, Ζαφειρόπουλου και άλλων λιγότερα επωνύμων.

ΕΡ: Γιατί παρακινηθήκατε να φύγετε; Συνετέλεσε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα;
ΑΠ: Δεν μου έκανε εντύπωση η παραπάνω δολοφονία. Όταν διεπράχθη το έγκλημα του Παύλου Φύσσα ήδη βρισκόμουν σε μια κατάσταση απειλών για τη δική μου ζωή. Ως εκ τούτου είχα ήδη αποφασίσει την αποχώρησή μου αναζητώντας τον κατάλληλο τρόπο και χρόνο.

ΕΡ: Ποιά είναι η έννοια του αρχηγού στη ΧΑ;
ΑΠ: Στη ΧΑ η πίστη στον αρχηγό εκφεύγει του προσώπου του και ανάγεται σε ένα επίπεδο μεταφυσικής. Πρόκειται για τη λατρεία στον ίδιο το θεσμό του αρχηγού και επί της ουσίας για την εκδήλωση της απόφασης ενός προσώπου να θέσει όλη του την ύπαρξη υπό τις εντολές του. Τόσο του ιδίου όσο και των προσώπων που αυτός καθορίζει.

ΕΡ: Ο αρχηγός έχει εποπτεία και γνώση των δράσεων των μελών;
ΑΠ: Έχει πλήρη εποπτεία υπό την έννοια ότι οι άνθρωποι που έχουν την εξουσία να οργανώσουν το οτιδήποτε είναι άνθρωποι απολύτως πιστοί στον αρχηγό και δεν διανοούνται να κάνουν κάτι πέρα από τις εντολές του. Όχι λόγω φόβου για τυχόν συνέπειες αλλά λόγω της απόλυτης πίστης τους.

-Οι άνθρωποι στη ΧΑ δεν ενδιαφέρονται για χρήματα και αξιώματα αλλά μόνο για την επικράτηση της ιδέας τους. Το κράτος ήταν για μας ο κομματικός μηχανισμός της ΧΑ. Από κει ακριβώς πηγάζει και η αντίληψη για αγώνα με σκοπό όχι μια κυβερνητική μεταβολή αλλά μια πολιτειακή μεταβολή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

46 Σχόλια

  1. Προς τους οπαδούς της ΧΑ εδώ πέρα:

    Μήπως μάθαμε το μάθημά μας τώρα;

    Θα ρωτήσετε τώρα γιατί τότε μας αφήνουν να τους ψηφίσουμε.

    Γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να έχουν ενοχές.
    Όταν θα τους κατηγορείτε ότι προσπαθούν να σας επιβάλουν πότε θα κατουρήσετε και πότε θα κλάσετε, απλά θα σας πουν ότι εσείς πήγατε σαν καλά παιδιά και τους ψηφίσατε.

    Και όταν μας βγάλουν από την ΕΕ και το Ευρώ, και ξεφορτωθούν τους λαθρο-είσβολεις, θα φάνε όλα τα λεφτά σε αγορές οπλικών συστημάτων για την εκστρατεία ανάκτησης της Πόλης από τους Τούρκους.

    Και μετά όταν θα έχουν κάνει όλα αυτά θα φυλακίζουν όσους δεν έχουν το «Εθνικό Φρόνιμα» και τους αψηφούν.

    Ελπίζω να μην είστε τόσο θρασύδειλοι και απατεώνες όσο είναι αυτοί.

    Υ.Γ. Θοδωρή Χλωρίδη, επειδή ξέρω ότι συχνάζεις εδώ και είμαι σίγουρος το διαβάσεις τώρα αυτό και θα μου πεις να «φάω Μνημόνιο» με μια βρισιά από δίπλα, είμαι στην δυσάρεστη θέση να σου ανακοινώσω ότι το Μνημόνιο το τρώω από τότε που έκανα το μέγα λάθος να ψηφίσω τον Τζέφρι το 2009…

    1. Κάτσε βρε φιλόσοφε! Περίμενε!

      Δηλαδή έχεις ψηφίσει τον τζέφρυ για το «λεφτά υπάρχουν» και ποιός ξέρει πόσες φορές πριν από το 2010 έχεις ρίξει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Με λίγα λόγια τις μ**ιες τις δικές σου και των άλλων θα πληρώνουνε μέχρι και τα εγγόνια μας.

      Εσείς που έχετε ήδη καταστρέψει τη χώρα (γεγονός) κατηγορείτε εμάς που ψηφίσαμε Χρυσή Αυγή, για πράγματα που ΘΑ κάνουν (υποθετικά) οι χρυσαυγίτες ΑΜΑ και ΟΤΑΝ βγούν!!

      Νομίζω αντιλαμβάνεσαι την παράνοια του πράγματος και αν δεν την αντιλαμβάνεσαι είσαι πέραν πάσης επισκευής!!

      1. Θα είχα αναλάβει την ευθύνη αν ήξερα τι καραγκιόζης ήταν ο Παπανδρέου.
        Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να διαβάσω το μυαλό άλλου για να ξέρω τι σόι άνθρωπος είναι.
        Δεν ήξερα, τι άλλο θες να σου πω τώρα;
        Πως να ήξερα ότι θα μας φέρει στο χείλος του γκρεμού αυτός ο βλάκας;

        Αλλά να ξέρεις ότι η ΧΑ δεν είναι τίποτα παραπάνω από την άλλη πλευρά του ίδιου νομίσματος.

        1. Μα πως γίνεται να μην ήξερες βρε φιλόσοφε!

          Αυτός που καταχρέωσε την Ελλάδα πάλι Παπανδρέου λεγόταν!

          Δεν ήξερες με τον Ανδρέα, δεν ήξερες με τον Σημίτη, δεν ήξερες πάλι με τον Γιωργάκη; Δεν ήξερες με Μητσοτάκη και Καραμανλή; Τριανταπέντε χρόνια σκάνδαλα, μίζες, διαφθορά, διαπλοκή, εθνοαποδόμηση, καταλήστευση του δημόσιου χρήματος, λαθρομετανάστες, ξενομανία, δανεισμός, lifestyle, τσάκισμα της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, ερήμωση της υπαίθρου…. δεν τα ήξερες όλα αυτά;;;

          Έπρεπε δηλαδή να φτάσει ο Γιωργάκης να σου ανακοινώσει ότι χρεωκόπησες ΚΑΙ οικονομικά, για να μάθεις τι συμβαίνει γύρω σου εδώ και 40 χρόνια;;;

          Η Χρυσή Αυγή φιλόσοφε είναι Η ΜΟΝΗ που μιλάει για πρωτογενή παραγωγή σήμερα, Η ΜΟΝΗ που μιλάει για απεξάρτηση από τους Αμερικάνους, Η ΜΟΝΗ που μιλάει για εθνικό κράτος και πάταξη της λαθρομετανάστευσης, Η ΜΟΝΗ που μιλάει για πραγματική τιμωρία των απατεώνων. Η ΜΟΝΗ που διαχειρίζεται σωστά τα οικονομικά της, γιατί όλοι οι άλλοι τα παίρνουν από τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

          Θα μου πείς είμαι σίγουρος ότι με το που βγει δεν θα κάνει πόλεμο με τους Τούρκους; Για τίποτα δεν είναι κανείς σίγουρος σε αυτή τη ζωή. Ξεκινάς με την καλύτερη αρχική επιλογή και, αν είσαι μάγκας, την βελτιώνεις στην πορεία ακόμα περισσότερο.

  2. Σε καποιο διαλειμμα απο τη φορα που εχουν παρει οι «ανακριτες» και οι αλλοι που τους κατευθυνουν, να πανε μια βολτα στον Κορυδαλλο να δουν πως ειναι τα κελια μεσα, γιατι ειναι σιγουρο στο πολυ κοντινο μελλον θα τα χρειαστουν. Εδω εχουν γκρεμιστει αρχοντες και βασιλιαδες, δεν θα γκρεμιστουν κατι ανθρωπακια που ακουν το θρόισμα των φυλων και πανικος τους πιανει.

  3. «Μ’ έβαλαν έξι μήνες μυστική φυλακή, χωρίς να δω άνθρωπο εκτός του δεσμοφύλακα. Δεν ήξερα τι γίνεται για έξι μήνες, ούτε ποιος ζει, ούτε ποιος πέθανε, ούτε ποιόν [άλλον] έχουν στη φυλακή. Για τρεις μέρες δεν ήξερα πως υπάρχω, μου φαινόταν σαν όνειρο. Ρωτούσα τον εαυτό μου αν ήμουν εγώ ο ίδιος ή άλλος κανένας. Δεν ήξερα γιατί μ’ έχουν κλεισμένο. Με τον καιρό μου πέρασε απ’ το νου, πως ίσως η Κυβέρνηση, βλέποντας την υπόληψη που ‘χε ο λαός προς εμένα, με φυλάκισε για να μου κόψει την επιρροή. Ποτέ δεν πίστεψα πως θα φτάσουν σε τέτοιο σημείο να φτιάξουν ψευδομάρτυρες.»
    Τον Απρίλη του 1834 έγινε η δίκη. Εισαγγελέα διόρισαν τον Σκοτσέζο Μάνσωνα, πρόεδρο τον Πολυζωΐδη, μέλος τον Τερτσέτη και άλλους. Δικηγόροι υπεράσπισης οι Βαλσαμάκης και Κλωνάρης. Στη δίκη «παρέλασαν» ψευδομάρτυρες, αλλά κατέθεσαν και άνθρωποι με ψυχή και ήθος. Πολυζωΐδης και Τερτσέτης αντιστέκονται. Όμως, κάτω από πίεση του τότε (προσωρινού) υπουργού Δικαιοσύνης Κωνσταντίνου Σχινά, Κολοκοτρώνης και Πλαπούτας καταδικάζονται σε θάνατο.
    Λίγο πριν την επιβολή της ποινής, πληροφορούνται ότι τους δόθηκε χάρη απ’ τον βασιλιά. Όχι πως τέλειωσαν εκεί τα βάσανα και η αδικία. Τους μετέφεραν στο Παλαμήδι «σε σιγουρότερο μέρος» για άλλους έντεκα μήνες. Όταν επιτέλους ο Όθωνας ανέβηκε στο θρόνο, τους ελευθέρωσε. Όπως λέει ο ίδιος ο Κολοκοτρώνης: «η υποδοχή που μου έκαμε ο λαός, με έκαμε να λησμονήσω όλες τις δυστυχίες που πέρασα». Μόνο άνθρωπος του δικού του μεγαλείου, θα μπορούσε να το πει αυτό, μετά απ’ όλα τα δεινά που τον βρήκαν.

  4. Ας κάνουν την δίκη να τελειώνουμε με τις μπούρδες των επίορκων δικαστικών και των πληρωμένων ψευδομαρτύρων.Εκεί θα δούμε ποιός λέει την αλήθεια ή όχι.Όμως η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού έχει καταλάβει ποιά είναι η αλήθεια.ΟΥΣΤ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ!!!!!

  5. Είναι προφανές ότι μετά το φιάσκο με τα «στοιχεία-φωτιά» που «θα έκαιγαν τη Χρυσή Αυγή» (ηχογραφημένες συνομιλίες, ανακάλυψη οπλοστασίων, αποκάλυψη μαύρου χρήματος κλπ κλπ) το καθεστώς, όντας παγιδευμένο πλέον στην ίδια σκευωρία την οποία έχει στήσει, επανέρχεται στην αποτυχημένη τακτική της κατάθεσης του κάθε λογής απίθανου ψευδομαρτύρα…
    Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι καταθέσεις αυτές μάλλον θα χρησιμοποιηθούν στο τέλος από την ίδια τη Χρυσή Αυγή ως τεκμήριο αθωότητος παρά από το καθεστώς ως τεκμήριο ενοχής με τους απίθανους διαλόγους που βγαίνουν στη φόρα και διαβάζουμε…
    Το ρεζουμέ της κατάθεσης του εν λόγω «μάρτυρα» είναι ότι «εγώ μπορεί να μην ήμουν παρών ή να μην έχω απτά στοιχεία για το ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι…κατά τα άλλα γνωρίζω ότι η Χρυσή Αυγή έχει μία πολιτική ιδεολογία που δεν αλλάζει, έχει πίστη στον αρχηγό της και δεν διαβρώνεται από χρήμα και αξιώματα»…
    Εκεί στη Χρυσή Αυγή θα πρέπει ήδη να πανηγυρίζουν με τέτοιες απίθανες καταθέσεις…

  6. ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠOΣΤΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑ

  7. XOYNTA KAI MALISTA ME ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΝΑΙ ΡΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

  8. Πασόκοι νουδούλες συν τα δεκανίκια της αριστεράς: μη φάτε, έχει γλαρόσουπα.

  9. Τα ούρα και οι «καθοδηγούμενες» καταθέσεις (έτσι τις λέμε τις κατά παράγγελίαν ή με εκβιασμό φυλάκισης αποσπασμένες ψευδορκίες) αφήνονται να λερώνουν τα ρούχα των λειτουργών της καθεστωτικής Γκεστάπο.

    Η αξιοπιστεία αυτών των δύο γκαιμπελικών κατουρημένων καθώς και του τρίτου του… ψηλότερου είναι γνωστή.

  10. oxi allo karboynooooooooooooooooooooo
    αλλος ενασ αρτεμησ ματσας που βγηκε να κατηγορησει την χα…
    τα οπλα τα αρνια τα τανκ κ τα αντιαρματικα μαζι με τισ ρουκετες τα g3 fn &gloc που ειναι??????

  11. μπουρδες καταθεση, μια απο τα ιδια, ουτε μια καταγγελια για παρανομες πραξεις, παμε παρακατω, σαχλαμαρες και εφευρεσεις

  12. ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ , ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ < ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ,

  13. Για αυτό είστε χαζοντάμαρα εκεί στα χρυσά αυγά.

    1. Φάε τώρα ένα σάντουιτς καρότο με πίπα…εεε με πίτα και αν διψάσεις ρούφα και ένα σφηνάκι jerk daniels.Εκτός και αν προτιμάς την μαλα(κια)ματίνα…

  14. Αυτη η φραση αποτελει το ρεζουμε ολης της υποθεσης »..Δεν ήμουν ποτέ παρών να δοθεί ρητή εντολή για επίθεση πλην όμως υπήρχε η γενικότερη άποψη ότι όταν εμείς επιτεθούμε σε αλλοδαπούς όχι μόνο δε θα υφιστάμεθα οποιαδήποτε συνέπεια αλλά αντίθετα θα επιβραβευόμασταν.»
    Δηλ λεει οτι δεν ηταν παρων 8 χρονια που ειναι μελος για ρητη εντολη επιθεσης σε μεταναστες αλλα υπηρχε η »γενικοτερη αποψη»για αυτο το σκοπο.Αν αυτο δεν αποτελει την εννοια της αντιφασης και βγαζω την ουρα μου εξω ωστε να μην κατηγορηθω για αποκρυψη εγκληματος αλλα αφηνω υπονοουμενα χωρις αποδειξεις βεβαια για το υπολοιπο κομμα ε τοτε δουλευομαστε μεταξυ μας.
    –Αρα φανταζομαι θα γνωριζει που ειναι τα »εκατομμυρια» οπλα,τα τανκς και τα σφαγμενα αρνια του κομματος και ολα αυτα τα γραφικα.
    –Ρε παιδια δεν σας κανει εντυπωση που καποιος αυτοαποκαλειται ως »Εθνικοσοσιαλιστης» και ενταχθηκε με δικη του βουληση οπως ο ιδιος λεει στη χρυση αυγη καθεται 8 ολοκληρα χρονια σε αυτο το κομμα και αφου τον διωχνουν μετα απο λιγους μηνες πηγαινει αυτοβουλως ως αυτοκλητως μαρτυρας κατηγοριας για την »ναζιστικη’΄’ δομη της οργανωσης της οποιας ομως αποτελουσε για 8 χρονια μελος εχοντας και την ιδια ιδεολογια με το κομμα που κατηγορει;
    ΥΓ:Κοιταξτε υποκρισια αυτα που ειπε ο Μπαλτακος το νουμερο 2 της κυβερνησης και κολλητος φιλος του Σαμαρα για ωμη παρεμβαση της κυβερνησης στη δικαστικη εξουσια και για στημενες διωξεις με σκοπο για την υφαρπαγη ψηφων της χρυσης αυγης δεν αποτελουν λογω διερευνησης για την δικαιοσυνη αλλα »προσωπικες» του αποψεις αλλα η μαρτυρια ενος πρωην επιστημονικου συμβουλου που δεν ξερουμε τι εχει προηγηθει και τον εδιωξαν απο το κομμα αποτελει »αξιοπιστη» μαρτυρια

    1. Ποιος μέσα στην χα μπορεί να πίστευε ότι θα επιβραβεύονταν αν επιτίθεντο σε αλλοδαπούς, την ώρα που αυτοί που κουβαλάνες τους λαθροδολοφόνους είναι κυβέρνηση που τα πιάνει χοντρά απο την ΕΕ για να τους κρατάει και να κάνει την λαθροστάβλο την Ελλάδα;;;
      Το άτομο λέει ψέματα…

      Εντάξει… ο πιο πρόσφατος ψευδομάρτυρας της κλαπομπανιέρας…

      ΔΙΑΡΡΟΙΑ απ’ τον κώλο της κλάπα είναι αυτό, ούτε κατάθεση ούτε διαρροή.

  15. Τρομερά και φοβερά πράγματα αποκαλύπτονται!Αυτή η «διαρροή»,με κάνει ακόμη πιο φανατικό υποστηρικτή της Χ.Α.!!!
    Τι ακριβώς αποκαλύπτει αυτή η «διαρροή»;
    1) «Η επικράτηση του «καθεστώτος» αυτού…δηλαδή στην αστυνομία και στον στρατό».Δηλαδή μας λέει πως η Χ.Α.,δεν έχει ως σκοπό την βίαιη ανατροπή του πολιτεύματος,αλλά τον νόμιμο πολιτικό αγώνα μέσο της διάδοσης των ΙΔΕΩΝ της.Ο όρος «καθεστώς»,χρησιμοποιείται για λόγους εντυπωσιασμού,αφού ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ και «καθεστώς»,δεν συνάδουν!
    2)»…επιβαλλόταν για το καλό του έθνους»!Αλήθεια πόσα κόμματα και πόσοι πολιτικοί αναφέρονται στο «καλό του έθνους» και όχι αόριστα σε κάποιον «λαό» και σε κάποιον «τόπο»;
    3)»Ένα κόμμα σαν την Χ.Α. δεν αλλάζει ιδέες σαν τα πουκάμισα»!Δηλαδή παραμένουν σταθεροί και ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ!!!
    4)»Στην Χ.Α. η πίστη στον αρχηγό εκφεύγει του προσώπου του…Πρόκειται για λατρεία στον ίδιο τον θεσμό…».Ούτε προσωπολάτρες λοιπόν…!
    5)»Οι άνθρωποι στην Χ.Α. δεν ενδιαφέρονται για χρήματα και αξιώματα…».Εδώ τα σχόλια περιττεύουν.
    Για τις κατηγορίες επιπέδου «νομίζω»,»δεν ήμουν μπροστά»,»κάτι πήρε τ’αυτί μου»,δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια.
    Υπάρχει όμως και μία φράση κλειδί.»Η βία ήταν το μέσο».Αυτήν την φράση την είπε ο «ιός» ψαρράς στην κατάθεσή του εναντίον της Χ.Α. και την αντέγραψε ο βουρλιώτης αυτολεξεί,όπως και όλη του την κατάθεση,ώστε να «στήσει» το «πόρισμα» κατά της Χ.Α.!!!Δεν τον δασκάλεψαν σωστά,τον «μάρτυρα»…
    Υ.Γ.1) Με βάση τα λεγόμενα του «μάρτυρα κατηγορίας»,η Χ.Α. είναι ένα κόμμα που:Διενεργεί έναν νόμιμο πολιτικό αγώνα,παραμένει σταθερή στις ιδέες της,χωρίς να κάνει κωλοτούμπες,πράττει με βάση το καλό του έθνους,δεν είναι προσωπολάτρες και δεν ενδιαφέρονται για χρήματα και αξιώματα!!!
    Υ.Γ.2) Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα: Χρυσή Αυγή και πάλι για να ξεβρωμίσει ο τόπος!!!

  16. Ρωμιοσύνη Εναντίον Ανδρούτσου

    Τα ιστορικά γεγονότα που ακολούθησαν αποτέλεσαν έναν ανελέητο αγώνα εναντίον του με σκοπό την ολοκληρωτική εξόντωσή του απ’ τους κοτζαμπάσηδες, τον κλήρο, και τους κυβερνητικούς του νέου Ρωμαίικου κράτους που τον έβλεπαν πλέον ως έναν τεράστιο κίνδυνο. Πολλές επίσημες κρατικές επιστολές και διατάγματα υπογράφηκαν και στάλθηκαν κατά του Ανδρούτσου που τον χαρακτήριζαν συνεχώς τουρκολάτρη, δωροδοκημένο, αιμοδιψή, κακούργο, ανίκανο στρατιωτικά, υπογεγραμμένα από τους ταγούς του Ρωμαίικου κατεστημένου και το νέο όργανο εξουσίας τον Άρειο Πάγο.

    Οι αρεοπαγίτες αρχικά προσπάθησαν να πείσουν τον καλό φίλο του Οδυσσέα και συμπολεμιστή του, Νικηταρά, να τον εγκαταλείψει σπέρνοντας συκοφαντίες ανάμεσά τους. Έτσι έστειλαν ανάλογη επιστολή στον Νικηταρά. Η απάντηση όμως του Νικηταρά τους απογοήτευσε, που μη γνωρίζοντας το ήθος την ακεραιότητα και την ανιδιοτέλειά του, προσπάθησαν με υποσχέσεις χρηματισμού και αξιωμάτων να τον πείσουν να δολοφονήσει τον Ανδρούτσο. Ο ίδιος ο Νικηταράς αναφέρει:

    «Ένας αρεοπαγίτης μου λέγει δια να σκοτώσω τον Οδυσσέα. Πρωτύτερα μου είχε στείλει η Διοίκησις έναν Γραμματικό. Τον παίρνω με την κουμπούρα. Έγραψαν και του Γέρου (του Κολοκοτρώνη) δια τα τρέχοντα, ότι η Διοίκησις θέλει να σκοτώσει μερικούς».

    Τον Μάρτιο του 1822 σε μία μάχη των δυνάμεων του Ανδρούτσου με τους Τούρκους στην Στυλίδα, ο Άρειος Πάγος με την προδοτική απόφασή του απέκοψε τις ελληνικές δυνάμεις μεταξύ τους. Αποτέλεσμα μετά από 15 ημέρες μαχών οι 18.000 Τούρκοι πολιορκούσαν απειλητικά την ελληνική δύναμη 3.000 πολεμιστών. Οι Αρεοπαγίτες αποφάσισαν ξανά να εγκαταλείψουν τους μαχητές με σκοπό να σκοτωθούν όλοι και μαζί τους και ο αδυσώπητος εχθρός τους Οδυσσέας. Γράφει ο Μακρυγιάννης στα Απομνημονεύματά του:

    «Είχαν πάθος με τον Δυσσέα κι αποφάσιζαν οι καλοί πατριώτες δια την ιδιαιτέρα διχόνοιαν με ένα άτομο να χαθούνε τρεις χιλιάδες στράτευμα περίπου. Και η πατρίς αυτό το στράτευμα μόνον είχε εις την εξουσίαν της…Και σαν χάνονταν αυτείνοι ποιοι θα πολεμούσαν τους Τούρκους;».

  17. Ρε επαναστάτες των χρυσών αυγών σας κοβω για Ι-5 τουλαχιστών ουστ ρε κλασομπανιερες αμα έχετε τα παπαρια βγήτε στο βουνό ρε αλλά ξέχασα δεν πιάνει wifi ουστ ρε που συνοστιζόσασταν στα Γραφεία της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και τώρα το παιζετε παρθένες ουστ ρετάλια.

    1. Ρε επαναστάτες αμερικανοκομμούνια των «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΞΟΤΩΝ» σας κοβω για Ι-5 τουλαχιστών ουστ ρε κλασομπανιερες αμα έχετε τα παπαρια βγήτε στο βουνό ρε αλλά ξέχασα δεν πιάνει wifi ουστ ρε που συνοστιζόσασταν στα Γραφεία της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και τώρα το παιζετε παρθένες ουστ ρετάλια.

    2. @Ναι ρε ΠΑΟΚ: Τράβα ρε πρεζόνι να σε συνωστίσει κανένας αλβανός σαν τον Κάτσε. Σκατόφλωρε τουρκόγυφτε, γαμώ το τζαμί σου ξεφτιλισμένε.

  18. «Δεν ήμουν ποτέ παρών να δοθεί ρητή εντολή για επίθεση πλην όμως υπήρχε η γενικότερη άποψη»

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ

    Στα @@ μας είναι δεν είναι Εθνικοσοσιαλιστές! Στοιχεία δεν είδαμε τόσους μήνες παρα μόνο κάτι καταθέσεις σαν την παραπάνω.
    Πλέον απέδειξαν απο μόνοι τους ότι έχουμε πολιτικές διώξεις.

  19. Ειναι ο γνωστος υποψηφιος που κατηγορηθηκε για παιδεραστια μετα τις εκλογες το 12

    Και με τον νεο νομο αν καταθεσει εναντιον της ΧΑ

    Αθωωνεται ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ
    γιατι δηθεν βοηθησε την ελληνικη α-δικαιοσυνη

    Τι δεν καταλαβαινετε ;;;;;;;;;

    1. @παιδεραστης ειναι: Καμία σχέση με αυτό που γράφεις. Είναι τρελός, ψυχάκιας, σπιούνος, βλάκας και μαλάκας αλλά παιδεραστής δεν είναι. Τον ξέρω προσωπικά τον φλώρο.

    2. Βγήκε στη φορα το όνομα. Αλλο ναζιστοειδες ήταν ο παιδεραστης. χαχαχα ξεφτελίστηκες γκεμπελισκο της πορδής 🙂

  20. ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ, ΠΕΡΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ….ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ….ΟΣΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ…ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΦΑΓΟΙ…..

  21. Ένας ακόμη ψεύτης . Απλά δεν τον πιστεύουμε.
    ΧΑ και ας τρώμε πέτρες.

    1. και μόνο με το όνομα black oak arkansas καταλαβαίνω τι αμερικανάκι είσαι που το παίζεις southern στην ευρωπαϊκή ουγκάντα εν έτει 2014

  22. Δηλαδη το μονο ουσιαστικο που μας λεει ο (ψευδο)μαρτυρας ειναι οτι η ΧΑ ηταν και παραμενει εθνικοσοσιαλιστικη.Για τα υπλοιπα..ακουσα..μου ειπε ενα πουλακια…νομιζω κλπ…Ακομα κι ετσι να ειναι,η οποιαδηποτε πολιτικη ισεολογια δεν ειναι παρανομη συμφωνα με το Συνταγμα..

  23. -….Δεν ήμουν ποτέ παρών να δοθεί ρητή εντολή για επίθεση πλην όμως υπήρχε η γενικότερη άποψη….

    ΑΠΟΨΗ… – ΙΣΩΣ ΚΑΙ… – ΜΠΟΡΕΙ… –

    ΡΕ άντε και μαμήσου ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΕ!!!!

    ΟΥΣΤ!!!

  24. ενα καλο κοπυ πειστ απο μαρτυριες του Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω Μαρτυρα πρωην μελλος της χ.α…………και γιατι να δωσουν βαρυτητα στην <> το εν λογω μαρτυρα και να μην δωσουν βαση στου αλεξοπουλου που ηταν απο το 1996 μαζι τους μεχρι πτιν λιγο καιρο………………..αστε μαγκες αλλαξτε κασετα.

  25. Κλάππα ήσουν πολύ μικρή όταν σκοτώθηκε ο Τεμπονέρας? Κλάππα ήσουν φοιτήτρια όταν κάψανε την MARFIN? Δεν μπορώ να καταλάβω ποιες είναι οι εγκληματικές οργανώσεις που έδρασαν κάποτε παλιά και τώρα μου λέτε ότι ο κουλουράς φρέσκα κουλούρια πουλάει. Ότι είχε γίνει ήταν παλιά τότε που δεν υπήρχαν οι Κλάππες, αυτές οι έντιμες κυρίες, έτσι? Με κοροϊδεύεις μωρή ?

  26. ΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ??ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ…ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ,ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΕΤΣΙ Η.Σ???

  27. …ρε παιδιά θα μας τρελλάνουν εντελώς οι Σαχαλαμροτουρκογλο-χλαπα-χλουπες…Είναι το παραπανω «καταθεση μαρτυρα κατηγορίας»;;;….»Δεν ασκησα βία σε κανέναν». «κανείςι απο την Χ.Α. δεν μου είπε ή προέτρεψε καθ΄οιονδήποτε τρόπο να ασκήσω βία σε οποιονδήποτε», «όπλα και οπλοστάσια δεν είδα ούτε γνωρίζω», «φόνους δεν είδα ουτε γνωρίζω»,»μαύρους χρηματοδότες δεν είδα αλλά ούτε και γνωρίζω..»….Αλλάάάάά….»άμα ο Μιχολολιάκος βγεί…. πρωθυπουργός κάτι θα κάνει με τους λαθρομετανάστες, αλλά και πάλι δεν..γνωρίζω τι ακριβώς..»…..ρε, ξεφτιλισμένη ΧΟΥΝΤΑΡΑ δεν πάτε στο δι@ολο…γιατι έχετε ξεφυγει εντελώς….δεν αργεί η ευλογημένη εκείνη ώρα που θα λογοδοτήσετε για όλα σας τα Άθλια Εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού Έθνους…!!!

  28. ρε οι νεκροί τα όπλα και τα λεφτά που είναι?στα πα…α μας αν είναι εθνικό σοσιαλιστές η αν τους αρέσει η ΒΙΑ…περιμένουμε να δουμε νεκρούς αλλοδαπούς,,όπλα και λεφτά

    1. μετα τους αλλοδαπους θα ερθει και η σειρα των Ελληνων ‘σκεπτομενε’

  29. Η αποθέωση είναι τα όσα αναφέρονται περί ‘αρχηγού’.

    Σε όλα τα κόμματα, όσοι δεν αρέσουν στους αρχηγούς σουτάρονται!

    Ο Σαμαράς σουτάρει κόσμο μέσω sms. Ο Τσίπρας είχε σουτάρει δημοσιογράφο της Frankfurter Allgemeine επειδή δεν του άρεσαν οι ερωτήσεις του!

    Ξαφνικά η Χρυσή Αυγή φταίει που στα κόμματα γίνεται ότι θέλουν οι αρχηγοί τους.

  30. Τι άλλο θα πουν τα Κλαππα-Δημητροπουλα? Πως θα εδραιώσουν την παραβίαση της Δημοκρατίας? Δεν είμαι Χρυσαυγίτης αλλά δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν. Να μου λένε τι πρέπει και τι δεν πρέπει, να με καθοδηγούν.
    Επειδή αγαπώ την πατρίδα μου την θρησκεία μου, είμαι φασίστας? Δηλαδή αν κατηγορήσω την Ελληνική σημαία θα γίνω προοδευτικός?

Comments are closed.