MEDIAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ02|05|2017 07:05/PROINOS TIPOS/1845 views ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη! ΤΟ ΧΕΡΙ που πετάγεται …από το πουθενάΚοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel X files, και ενα… μακρυ χέρι πετάγεται απο το πουθενα ! Είναι το ‘αόρατο χέρι’ της αγοράς! PRESS-.GR.COM ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ14|08|2025 01:00 /0 ΣΧΟΛΙΑ Όταν η απόκοσμη «κραυγή της Τζούλια» σόκαρε τους επιστήμονες – Το μυστήριο...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ14|08|2025 00:50 /0 ΣΧΟΛΙΑ Μοναδικό θέαμα στην Εύβοια: Ψάρια πηδούν έξω από το νερό! (βίντεο)ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ14|08|2025 00:45 /0 ΣΧΟΛΙΑ Τα 4 όχι που επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεσαι σε μια μίζερη σχέση 3 Σχόλια ειναι το χερι της ιδιας της κοπελας. το εχει περασει πισω απο την μεση της. το κανουν πολλες κοπελες οι οποιες ειναι αδυνατες. Είναι το χέρι της κοπέλας με το άσπρο. Η άλλη έχει το χέρι της κάτω αλλά φαίνεται σαν συνέχεια του μπράτσου αυτής με το άσπρο. Εκαναν που έκαναν φωτομονταζ, το χέρι το ξέχασαν! Comments are closed.
ειναι το χερι της ιδιας της κοπελας. το εχει περασει πισω απο την μεση της. το κανουν πολλες κοπελες οι οποιες ειναι αδυνατες.
Είναι το χέρι της κοπέλας με το άσπρο. Η άλλη έχει το χέρι της κάτω αλλά φαίνεται σαν συνέχεια του μπράτσου αυτής με το άσπρο.
ειναι το χερι της ιδιας της κοπελας. το εχει περασει πισω απο την μεση της. το κανουν πολλες κοπελες οι οποιες ειναι αδυνατες.
Είναι το χέρι της κοπέλας με το άσπρο. Η άλλη έχει το χέρι της κάτω αλλά φαίνεται σαν συνέχεια του μπράτσου αυτής με το άσπρο.
Εκαναν που έκαναν φωτομονταζ, το χέρι το ξέχασαν!