Εκρηκτικά του γερμανικού στρατού κατά της Ντόρτμουντ;

Κοινοποίηση:
3a6d28dd-f65e-4bb4-8ad1-4946b3d6e4ce

Η γερμανική εφημερίδα Die Welt υποστηρίζει ότι η εκρηκτική ύλη στην τριπλή βομβιστική επίθεση κατά του πούλμαν της Ντόρτμουντ την περασμένη Τρίτη προέρχονταν πιθανότατα από αποθέματα του γερμανικού στρατού.

Σε ειδική ομάδα 100 ερευνητών έχει ανατεθεί η εξέταση της τριπλής βομβιστικής επίθεσης εναντίον του λεωφορείου της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ την περασμένη Τρίτη, στην οποία τραυματίστηκαν ένας παίκτης και ένας αστυνομικός.

Η εφημερίδα Welt am Sonntag γράφει επικαλούμενη αστυνομικούς κύκλους ότι η εκρηκτική ύλη των τριών μηχανισμών που εξερράγησαν στο πούλμαν προέρχονταν πιθανότατα από αποθέματα του γερμανικού ομοσπονδιακού στρατού. Η εφημερίδα σημειώνει επίσης ότι και οι εκπυρσοκροτητές που χρησιμοποιήθηκαν προϋποθέτουν ειδικές γνώσεις, όπως αναφέρει η Deutsche Welle.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: