ΥΠΟΠΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ COCA COLA

Κοινοποίηση:
coca_cola

Περίεργους συνειρμούς-παραμονή Χριστουγέννων- προκαλεί το usb και η συσκευασία αναψυκτικού Coca Cola που ανακοινώθηκε πως περιείχε υδροχλωρικό οξύ.

Το makeleio.gr δεν θα μπει στην “πειραγμένη” ρουλέτα μιας σειράς τρομολαγνικών δημοσιευμάτων που μας κάνουν να κρατάμε σοβαρές επιφυλάξεις και αποστάσεις από το θέμα. Ας το χαρακτηρίσουμε ως αντανακλαστικό μας…

Χρονιάρες μέρες ,που οι καταναλωτές αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ όπου καταλαμβάνουν περίοπτη θέση οι διάφορες συσκευασίες του συγκεκριμένου αναψυκτικού, έρχεται ένα θέμα στην επικαιρότητα που αναδύει…γρίφους και πολλά ερωτηματικά.

Εμείς δεν θα γίνουμε “βαποράκια” ειδήσεων αλλά ούτε θα κάνουμε δουλοπρεπείς δημόσιες σχέσεις με την Coca Cola αναπαράγοντας αβασάνιστα τα δελτία τύπου της. Ο χρόνος θα δείξει αν θα δικαιωθούμε για την στάση μας και θα επιβεβαιωθούμε πως δεν κάνεις υποδοχή διαφήμισης με ανέντιμους τρόπους και βρωμερά τεχνάσματα. Είθισται άλλωστε τα τελευταία χρόνια από κάποιους “καλικάντζαρους” του διαδικτύου(χωρίς να εννοούμε κάτι για την προαναφερόμενη υπόθεση) να επιστρατεύουν κολπάκια για να εκβιάσουν επιχειρήσεις ώστε να τους κάνουν πελάτες τους.

Ίδωμεν…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: