ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΨΕΥΤΟΠΑΠΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ: “ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ!”

Κοινοποίηση:
tzami-fwtia660

Ατάκα 1η : «Δεν φοβήθηκε ο Νικόλαος αν έκανα αγιασμό, φοβήθηκε γιατί αυτοί οι άνθρωποι εκκλησιάζονται σ’αυτόν, είναι Νεοημερολογίτες, είναι ορθόδοξοι κατ’ αυτούς και θελήσανε, με πλησιάσανε εμένανε, επειδή είναι 800 άτομα να γυρίσουν με το ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ…»

 Ατάκα 2η : «όταν το έμαθε ο Νικόλαος αυτός έπεσε στα πόδια μου να μην τους ξαναπλησιάσω και με κάλεσε στο γραφείο του και μου είπε να μην ξαναπάς εκεί. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ μην γίνουν πολλοί Ορθόδοξοι στην περιοχή του γιατί έχει σκοπό να μας φέρει τους μουσουλμάνους να κάνει το μουσουλμανικό τέμενος εδώ. Θα το δείτε αυτό που σας λέω».

 Ατάκα 3η : «Τα μοναστήρια δεν τους τα δίνουμε…θα μείνουνε ανεξάρτητα με το Πάτριο Εορτολόγιο»

agiasmos

Το βίντεο υπήρχε αναρτημένο για κάνα χρόνο στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ το οποίο (κάλλιο αργά παρά ποτέ) και το απέσυρε αυτές τις μέρες. Ο τίτλος της ανάρτησης του ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑτος ήταν «ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΠΟΙΜΕΝΑΣ, ΛΟΓΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ» ΜΟΝΗ ΜΥΡΕΛΑΙΟΥ, ΠΑΙΑΝΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 1/12/2012 … !!!

Τα σχόλια δικά σας…

Εμείς ενημερώνουμε τον Σεβασμιώτατο Μεσογαίας να λάβει τα μέτρα του για όσα ακούγονται στο βίντεο – δυστυχώς εικόνα δεν υπάρχει και δεν φαίνονται πρόσωπα…

http://egolpio.wordpress.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: