Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στη Μύκονο, έξω από κατάστημα εστίασης με γρήγορο φαγητό, όταν μια ομάδα Ιταλών τουριστών ήρθε στα χέρια και η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο παρέες Ιταλών διαπληκτίστηκαν έντονα, με τις φωνές και τις βρισιές να δίνουν γρήγορα τη θέση τους σε γροθιές και σπρωξίματα. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προσπάθησαν να χωρίσουν τους αντιμαχόμενους, ωστόσο βρέθηκαν αντιμέτωποι με την απρόσμενη αντίσταση των τουριστών, οι οποίοι όχι μόνο αρνήθηκαν να συμμορφωθούν αλλά επιτέθηκαν και στους ίδιους.
Δείτε το βίντεο:
Στο βίντεο φαίνονται καθαρά οι αστυνομικοί να μάχονται για να συγκρατήσουν τους ταραξίες, την ώρα που οι μεθυσμένοι Ιταλοί εκσφενδονίζουν χτυπήματα και προσπαθούν να ξεφύγουν από τον κλοιό.
Η ένταση κορυφώνεται με φωνές, ενώ δεκάδες περαστικοί έχουν σταματήσει να παρακολουθήσουν την απίστευτη σκηνή στο κέντρο του νησιού.







Στα αλλοδαπά όμως κάθονται σούζα
Βάλτε αλβανικής καταγωγής αστυνομικούς, να λύνονται πιο άμεσα τέτοια φαινόμενα
Τον μεθυσμένο δεν τον χτυπάμε, ακριβώς γιατί είναι μεθυσμένος και δεν ξέρει τι κάνει. Αν έκανε κάτι πολύ κακό, προσαγωγή.
Να Ξαναρθουν στην Μυκονο οι Ιταλοι παντα θα υπαρχει ενα καλο χερι
ξυλο για τους Μεθυσμενους και τους Ταραξιες σε ξενη χωρα.