Στο προφίλ του στο facebook ένας νεαρός τσιγγάνος – πιθανότατα κάτοικος Άρτας – δημοσίευσε στις 26 Σεπτεμβρίου 2014 βίντεο στο οποίο δύο άντρες που είναι και εκείνοι Ρωμά (ο ένας εκ των δύο σίγουρα ανήλικος) καίνε (!) ζωντανό έναν σκύλο.
Ο πιτσιρικάς κρατάει το δύστυχο ζώο μ’ ένα πράσινο σχοινί. Ο δεύτερος και μεγαλύτερος στην ηλικία αφού περιλούζει το σκυλί με εύφλεκτη ουσίας του βάζει φωτιά και το μικρό αγόρι αφήνει το σχοινί ενώ το σκυλί φεύγει ουρλιάζοντας καθώς καίγεται το σώμα του.
Από τη γλώσσα ή τη διάλεκτο που χρησιμοποιούν οι δράστες δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν αυτό το έγκλημα συνέβη στην Ελλάδα. Το zoosos.gr έστειλε τα στοιχεία του συγκεκριμένου προφίλ στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Στο προφίλ με το όνομα Babis Papadhmhtrioy δημοσιεύτηκε το συγκεκριμένο βίντεο.
Θυμίζουμε πέραν της τραγικότητας του βασανιστηρίου στο οποίο υπέβαλαν αυτό το πλάσμα τα δύο αγόρια – για να κάνουν πλάκα – απαγορεύεται η δημοσιοποίηση και στο διαδίκτυο βίντεο που δείχνουν βασανισμό ζώου. Ακόμα και αν δεν εντοπιστούν δηλαδή οι δράστες εις βάρος του διαχειριστής του συγκεκριμένου προφίλ οφείλει η Εισαγγελία να ασκήσει δίωξη.
Αν είναι κάτω των 18 ετών αντί αυτού διώκονται οι γονείς του για παραμέληση ανηλίκου. Αυτό το φρικτό βίντεο το ανεβάσαμε στο youtube γιατί είναι βέβαιο ότι το προφίλ του συγκεκριμένου χρήστη από τις αναφορές των φιλόζωων θα σταματήσει να υπάρχει.
Τι απαγορεύει ο νόμος 4039/2012
Ο νόμος «Για τα δεσποζόμενα και τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την προστασία των ζώων από την εκμετάλλευση ή τη χρησιμοποίηση με κερδοσκοπικό σκοπό» στο άρθρο 16, που αναφέρεται στην κακοποίηση των ζώων, τονίζει ξεκάθαρα ότι:
β. Απαγορεύεται, εξαιρουµένων των περιπτώσεων κινηµατογραφικών ταινιών και γενικότερα οπτικοακουστικού υλικού εκπαιδευτικού προσανατολισµού, η πώληση, εµπορία και παρουσίαση – διακίνηση µέσω διαδικτύου οποιουδήποτε οπτικοακουστικού υλικού, όπως βίντεο ή άλλου είδους κινηµατογραφικού ή φωτογραφικού υλικού στα οποία απεικονίζεται οποιαδήποτε πράξη βίας εναντίον ζώου, καθώς και σεξουαλική συνεύρεση µεταξύ ζώων ή µεταξύ ζώου και ανθρώπου µε σκοπό το κέρδος ή τη σεξουαλική ικανοποίηση ατόµων που παρακολουθούν ή συµµετέχουν σε αυτά. Στην ανωτέρω απαγόρευση συµπεριλαµβάνεται και η περίπτωση της µονοµαχίας µεταξύ ζώων».
Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:
Ένας τρόπος υπάρχει να σταματήσει αυτό το πράγμα σε ανυπεράσπιστα ζώα ότι τους κάνανε τ παθαίνουν το ίδιο
Φωτιά του έβαλε να καεί ζωντανό θα πιάνεται και θα του βάζουν φωτιά στην πλατεία του χωριού η της πόλης να καεί ζωντανός για παραδειγματισμό και μετά να δω ποιοι έχουν τα τόσα κοιλιά αρχιδια να ξανά πειράξουν ζώο
ΝΤΡΟΠΗ!!! Τι θα γίνει επιτέλους σε αυτή τη χώρα; Θα εφαρμοστούν ποτέ οι νόμοι για όσους κακοποιούν τα ζώα ή όχι; Γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι, στο εξωτερικό λένε τα χειρότερα για την Ελλάδα. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι Ρομά ή ΈΛληνες γιατί και οι ΈΛληνες τα ίδια κάνουν, το θέμα είναι ότι ο κάθε ψυχανώμαλος ξεσπάει πάνω στα άτυχα ζώα τη κακία και τη τρέλα του και είναι αποδεδειγμένο ότι το επόμενο βήμα για αυτά τα άτομα είναι να σκοτώσουν και ανθρώπους.
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΠΙΛΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΥΓΑΝ ΜΠΑΣΚΕ ΤΑ ΠΑΡΑΕΤΕ ΠΙΣΩ ????
ΟΛΟΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΑΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΖΙΔΕΣ ..ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 10 ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ-ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ????
Ρε παλιοπαπαρα εσυ και οι ομοιοι σου τα κανετε αυτά.Οι γυφταραδες και τα Πακισταναρια τα αλληλεγγυα σου κοπανε.
χαιλ κιναιδε
Τι θα πει ρομα.. γύφτοι λέγονται κανονικά..
Λοιπόν από γύφτους τι περιμένεις να δεις τίποτα άξιο???μονο χαμηλού επιπεδου πράγματα δυστυχώς!!!!!!!
νομοι υπάρχουν…από τον πιο δίκαιο μέχρι τον πιο άδικο,το θέμα είναι γιατί τηρούνται μονο οι άδικοι??
AYTOI OI 2 DOLOFONOI ANTI NA BROYN KAMIA GKOMENA H NA ANOIXOUN KANA BIBLIO KATHISAN K EKAPSAN ENA SKYLO POU DEN TOUS EIXE KANEI TIPOTA.
OFEILEI NA EPEMBEI O EISAGGELEAS AMESA K NA PANE STHN FULAKH ISOBIA
ALLIWS MPOREI STO MELLON NA KAPSOUNE KAI KANENAN ANTHRWPO
ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ.ΜΕΣΩ FACEBOOK Τασοσ παππα,ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ,ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΙΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ.ΑΠΟ GOOGLE ΟΜΩΣ ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ BABIS PAPADHMHTRIOY SE BAZEI ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ Τασοσ παππα,ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ.ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
…o οποιος ΓΥΦΤΟΣ αλλαξε ονομα στον λογαριασμο του, και απο
«Babis Papadhmhtrioy» το έκανε «Τάσοσ Παππά»
(μιας και ελπιζει να τον χασουν, ή ακομα καλυτερα να εξαφανιστουν τα ιχνη του)
* Ο Λογαριασμος του ειναι αυτός (με το νεο ονομα ως «Τάσοσ Παππά»)
https://www.facebook.com/babis.papadimitriou.16
Το επίσης τραγικό στην φρικτή εικόνα που βλέπουμε, είναι ότι το άμοιρο ζωάκι τρέχει, έτσι άθελα του τροφοδοτεί με περισσότερο αέρα τη φωτιά η οποία φουντώνει. Ελπίζω να βρουν σύντομα τους ανήλικους βασανιστές και να τους πηδήξει όλος ο ανδρικός πληθυσμός τρία χιλιόμετρα γύρω από το σπίτι τους!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟΓΥΦΤΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ. ΠΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΟΛΟΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ.
ψόφο και στους αριστερούς που υποστηρίζουν μέχρι και τους γύφτους.Έλεος!!!
προσεχε ρε CHRIS γιατι πιο μαλακας πεθαινεις…
Μιλάει και ο γεωργιανός, η ανθρωπόμορφη κουράδα της ιστορίας…
Τους ξερεις τους αναρχικους Chris? Οι αναρχικοι αγαπουν τα ζωα! Αλλα οχι τα κακα ζωα οπως ειναι καποιοι γυφτοι. Μην γενικευεις. Οι σαδιστες ειναι παληοτομαρα αλλα αυτους τους βρισκεις σε ολες τις πολιτικες παραταξεις.
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ !!!!!
Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙ (ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ… !!
Ψόφο στα διεστραμμένα μιάσματα της κοινωνίας που κρύβουν τα κουσούρια τους ασκώντας βία σε αδύναμους.
ξέχασες τα Νο1 απόβλητα της κοινωνίας,αναρχικούς και αριστερούς.Μετά ακολουθούν και οι έμποροι ναρκωτικών
Oι πιο σιχαμεροι απ ολους ειναι οι ναζι ακροδεξιοι ανθελληνες.
https://www.facebook.com/babis.papadimitriou.16?fref=photo αυτο ειναι το facebook του καθαρματος το ονομα του ειναι Babis Papadhmhtrioy μολις τωρα αλλαξε ονομα στο facebook για να μην τον βρει η αστυνομια ας εφαρμοσουν οι αρμοδιοι τον νομο!!!!
ΕΥΧΩΜΕ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΗ.
Γ..ΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟ…ΝΟΓΥΦΤΟ ΒΡΕΙΤΕ!
χαλκιδα, τον απριλη που μας περασε, ειναι δυο γυφτακια κι ενας μεγαλυτερος κολογυφτας περιπου 18-20 χρονων, οδος ορεστη μακρη με ληλαντιων στο φαναρι. μολις περνω το φαναρι τους βλεπω και χαζογελανε κοιτωντας το οδοστρωμα. πλησιαζοντας βλεπω ενα χελωνακι πανω στο δρομο να περπαταει. κοβω λιγο απο περιεργεια και κοιταζω στον καθρεφτη να δω τι σκοπο εχουν οι τουρκογυφτοι. το χελωνακι προσπαθουσε να γυρισει πισω στα χορτα κι αυτοι το ξαναγυριζαν προς τον δρομο καθετα ωστε να διασχισει το δρομο και να το λιωσουν τα αυτοκινητα μια και ο δρομος αυτος ειναι ο περιφεριακος και δεν σταματουν ευκολα τα αυτοκινητα. κατεβαινω κατω φουντωμενος απο τα νευρα μου τοσο πολυ που το κεφαλι μου βουιζε. παω στο μεγαλυτερο, γιατι αυτος γυριζε το χελωνακι προς το δρομο, και τον ρωτω τι τρεχει ρε φιλε; κι αυτος απανταει τσαμπουκαλεμενος: σαν τι να τρεχει ρε μπαρμπα; τον ξαναρωτω: γιατι σπρωχνεις το ζωντανο στο δρομο; και τι μου απαντα ο τσογλανος; εσενα τι σε νοιαζει ρε μπαρμπα δικο σου ειναι; τη τελευταια λεξη δεν προλαβε να την τελειωσει. του σκαω μια σφαλιαρα με ολη μου τη δυναμη και την «ακουσε» καλα ο μικρος γιατι μεχρι να συνερθει εσκυψα πηρα το χελωνακι κι εφυγα πριν μαζευτει ολο το γυφταριο οπως κανουν συνηθως.
Μπραβο σου! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ!
Χρυση αυγη για να ξεγυφτιασει ο τοπος και απο τους μουλους αυτους.
ΝΟΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ;;;;;
οχι δεν υπαρχει νομος για τους γυφτους. εσενα μπορει να σε γραψουν για το φλας που δεν αναβει και την ιδια στιγμη να περασει ο γυφτος με ενα τσουρμο παιδια πανω στο αμαξι λες και ειναι λεωφορειο, και να μην του κανουν τιποτα. ρωτησε ποτε κανεις απο σας πως οδηγουν, πως εχουν διπλωμα αφου δεν ξερουν ουτε το ονομα τους να γραψουν. οτι θελουν κανουν. εσενα μπορει να σε κυνηγησουν αν κανεις το λαθος και πας ελευθερο καμπινγκ σε καμμια παραλια κι αυτοι την αραζουν οπου γουσταρουν. ασε που με τα ναρκωτικα γινετε της τρελης. σε πιανουν με κανενα τσιγαρακι την εκατσες, οι γυφτοι που διακινουν τονους αλβανικο μαυρο τη βγαζουν ζαχαρη. η εφορια σε κυνηγαει να σου παρει και το τελευταιο ευρω, κι αν πας σε γυφτικο γαμο θα σου πεσει το σαγονι απο το χρημα που παιρνει η νυφη κι γαμπρος. παντως γενικως οι νομοι δεν απασχολουν καθολου τους γυφτους, για εμας τους ταλαιπορους εγιναν που εχουμε ενα σπιτακι και μας εκβιαζουν μ’αυτο για να μας τα μασανε.
Στο διαολο να πανε οι που…φαρες πο…νογυφτοι που μας τους αφησαν οι πο…τουρκοι αμανατι. Ενα θλιβερο απομειναρι της τουρκοκρατιας.Στην κολαση ολοι.
Για ποιούς νόμους μιλάτε; Ενας είναι ο νόμος που πρέπει να αποφασιστεί : ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΖΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΟΥΣ!!!!!!!!!
Σε όποιο τσαντίρι υπάρχει ζώο πρεπει να κατάσχεται. Ποιούς γονείς ψάχνετε να βρείτε,τους γονείς ενός μπάσταρδου;
κτηνη τι σας φταιει ο σκυλος,δεν θα γινετε ανθρωποι ποτε,σκατογυφτοι
Σκατ@γυφτοι, μια ζωή οι χειρότεροι μαζί με τους άλλους υπάνθρωπους, τους τουρκοχαζάρους (τούρκους,αλβανούς,μπουγκάρσκι,ιαχούντι)…
ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ,ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ.
Εύχομαι έτσι να καούν κι αυτοί στην Κόλαση της ψυχής τους , όταν έρθει η ώρα.
Γ..Ω ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΟΥΛΕ
Εύχομαι ρε μουν*πανα του κερατά να πεθάνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και μάλιστα από τα δικά μας χέρια αν γίνεται έτσι για ηθική ικανοποίηση προς όλους αυτούς τους πούστηδες που κάνουν τέτοιες αποτρόπαιες πράξεις.
Εκτέλεση για τους κωλ@γυφτους.