ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΟΡΩΝ

Κοινοποίηση:
traumg

Στη Θεσσαλονίκη προσγειώθηκε το αεροσκάφος του ΕΚΑΒ περίπου μιάμιση ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Τιμισοάρα, μεταφέροντας δύο από τους τρεις τραυματίες που επέζησαν του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος στη Ρουμανία.

Οι δύο νεαροί οπαδοί του ΠΑΟΚ διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου θα συνεχιστεί η νοσηλεία τους, καθώς η κατάσταση της υγείας τους δεν επιτρέπει ακόμη την έξοδο από το νοσοκομείο.

Στην πίστα του αεροδρομίου «Μακεδονία» εισήλθαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία παρέλαβαν τους τραυματίες. Οι συγκεκριμένοι φέρουν ελαφρύτερα τραύματα σε σχέση με τον τρίτο επιζώντα του μοιραίου μίνι βαν, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον αυχένα και παραμένει για περαιτέρω νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Τιμισοάρα.

Το απόγευμα της Πέμπτης, μετά τις 15:30, αναμένεται να αναχωρήσει αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας για τον επαναπατρισμό των σορών των επτά νεαρών που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. Πριν από την αναχώρηση, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση από τον Αρχιεπίσκοπο Τιμισοάρας.

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» αναμένεται η παρουσία πλήθους κόσμου, καθώς οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν απευθύνει κάλεσμα για μηχανοκίνητη πορεία. Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την απόρριψη από την UEFA του αιτήματός της για αναβολή του αγώνα με τη Λιόν, συνιστά στους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο να μην φέρουν διακριτικά της ομάδας.

Τέλος, οι κηδείες των θυμάτων αναμένεται να ξεκινήσουν αύριο, με δύο από αυτές να τελούνται στους τόπους καταγωγής των εκλιπόντων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response