«ΞΕΣΑΛΩΣΕ» Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΝΙΩΘΕΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ – «ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΡΑΜΠ» – ΚΥΡΙΑΚΟ, ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΝΑ ΜΠΙΛΙΕΤΑΚΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Κοινοποίηση:
2025-05-17T114058Z_835159937_RC2RVDAQ1RKH_RTRMADP_3_TURKEY-ENERGY-ERDOGAN-scaled

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ενρτογάν, που τα Μέσα θέλουν να τον παρουσιάζουν ως περιθωριοποιημένο από τον Λευκό Οίκο, ετοιμάζει βαλίτσες για Ουάσινγκτον. Την ίδια ώρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει τον Ερντογάν, αλλά ο Τραμπ εξακολουθεί να τον… αγνοεί.

Οπότε, ο Ερντογάν έχει κάθε λόγο να νιώθει «ισχυρός» και έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφορικά με τη συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο για τη συνάντησή τους, στις 25 Σεπτεμβρίου, στον Λευκό Οίκο:

«Κατά τη συνάντησή μας στον Λευκό Οίκο με τον αγαπητό ομόλογο και φίλο μου πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, κ. Ντόναλντ Τραμπ, θα συζητήσουμε πολλά θέματα με τη σύμμαχό μας, τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τις οποίες έχουμε εκτεταμένες στρατηγικές σχέσεις, κυρίως στο εμπόριο, τις επενδύσεις και την αμυντική βιομηχανία», ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ενόψει της συνάντησης που θα έχει με τον Αμερικανό πρόεδρο στον Λευκό Οίκο.

Πιστεύω ότι η συνάντηση που θα έχουμε με τον πρόεδρο Τραμπ θα συμβάλει στον τερματισμό των πολέμων και των συγκρούσεων στην περιοχή μας, στο πλαίσιο του κοινού μας οράματος για την παγκόσμια ειρήνη, και θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη συνεργασία μεταξύ των χωρών μας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οπωσδήποτε ο Κος Ερντογκαν αισθάνεται οτι πλησιάζει τους στόχους του εάν περιτριγυρίζει στην περιοχή. ως επίδοξος Πλανητάρχης και ασφαλώς ισχύει εξ αυτού ο τίτλος «Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΝΙΩΘΕΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ». Να θυμηθεί κανείς και την Συμπεριφορά Σωματοφυλάκων και άλλων παρατρεχαμένων του , προηγούμενη φορά και στάση απέναντι στις Τοπικές Αρχές; Εάν μπορούσε, ίσως και να δοκίμαζε, τουλάχιστον σε «επίπεδο Οράματος», να βγάλει τον «Πρόεδρο» και να εγκατασταθεί ο ίδιος. Έκτισε και αναλόγου «κόστους» Οίκο, για σπίτι του με καταφύγια χιλιάδων «Πιστών». Πιστών σε αυτόν, βεβαίως, όχι αλλού.

Leave a Response