Για να δείξει το θαυμασμό του στην αγαπημένη του τραγουδίστρια Britney Spears, ο Gal Volinez από το Ισραήλ δεν περιορίστηκε στις απλές μεθόδους των θαυμαστών: Να φορέσει ένα μπλουζάκι με το πρόσωπό της ή έστω να της ζητήσει ένα αυτόγραφο.
Ο Γκαλ ήθελε να μοιραστεί μαζί της τα πλατό. Έτσι αποφάσισε να γυρίσει ξανά το βίντεο κλιπ του Work Bitch αυτή την φορά όμως με τον εαυτό του πρωταγωνιστή. Στην θέση της Μπρίτνει Σπιαρς. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του μοντάζ σε κάθε σκηνή αντικατέστησε τη διάσημη τραγουδίστρια με τον ίδιο να κάνει- ή έστω να προσπαθεί να κάνει, τις ίδιες κινήσεις με εκείνη.
Το αποτέλεσμα μάλλον αμφιβόλου χάρης είναι. Και μάλλον είναι γελοίο. Τα κλικ ωστόσο δεν έχουν σταματημό στο youtube και από τις 10 Ιουνίου που έχει αναρτηθεί το εν λόγω βίντεο κλιπ έχουν ήδη ξεπεράσει τα 1,5 εκατομμύρια!
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ… ΨΩΝΙΟΥ!