ΚΟΣΜΟΣ25|07|2015 15:03/PROINOS TIPOS/496 views Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε πότε!!!Κοινοποίηση:FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel Όλα τα λεφτά το βίντεο! Ότι πρέπει για να πάει καλά το Σαββατοκύριακο! ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: FacebookTwitter Google +EmailSend to Email Address:Your NameYour Email AddressEmail check failed, please try againCancel tweet Σχετικά ΆρθραΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ01|07|2025 01:00 /0 ΣΧΟΛΙΑ Τουρκία: Συνελήφθη σκιτσογράφος για σκίτσο του Μωάμεθ σε περιοδικόΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ01|07|2025 00:47 /0 ΣΧΟΛΙΑ Σάλος στην Τυνησία: Δικαστήριο καταδίκασε δικηγόρο για κριτική στον πρόεδρο!ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ01|07|2025 00:39 /0 ΣΧΟΛΙΑ Ιράκ: Επίθεση με ρουκέτες σε αεροπορική βάση στο Κιρκούκ 2 Σχόλια οπως και το 74 που οι κυπριοι τρεχανε πισω?και τους σκοτωσανε οι μπασταρδοι οι τουρκοι..δεν τα λεω εγω υπηρετησα ελδυκ και ετσι μας λεγανε ι αξιωματικοι.. οπα σορυ δεν προσεξα οτι ηταν αστειο το βιντεο.. Comments are closed.
οπως και το 74 που οι κυπριοι τρεχανε πισω?και τους σκοτωσανε οι μπασταρδοι οι τουρκοι..δεν τα λεω εγω υπηρετησα ελδυκ και ετσι μας λεγανε ι αξιωματικοι..
οπως και το 74 που οι κυπριοι τρεχανε πισω?και τους σκοτωσανε οι μπασταρδοι οι τουρκοι..δεν τα λεω εγω υπηρετησα ελδυκ και ετσι μας λεγανε ι αξιωματικοι..
οπα σορυ δεν προσεξα οτι ηταν αστειο το βιντεο..