“ΕΜΦΥΛΙΟΣ” ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ – ΝΕΚΡΟΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ – ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΜΑΞΙ – ΝΕΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ – ΤΟΝ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ

Κοινοποίηση:
διαδηλώσεις στο Ντιτρόιτ

Δεν έχει τέλος η βία στις ΗΠΑ. Με τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίας μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ να εξαπλώνονται σαν “φωτιά” παντού, έρχεται από το Ντιτρόιτ ένας ακόμα θάνατος. Ο θάνατος ενός 19χρονου διαδηλωτή!


Όλα έγιναν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων που ξέσπασαν στο Ντιτρόιτ μετά τη δολοφονία του Φλόιντ από λευκό αστυνομικό στη Μινεάπολη της Μινεσότα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι κάποιος μέσα από ένα SUV άνοιξε πυρ κατά των διαδηλωτών. Ο ύποπτος πάρκαρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να ρίχνει στα τυφλά μέσα στο πλήθος!
Ήταν 23:30 το βράδυ της Παρασκευής (ώρα ΗΠΑ) στην περιοχή Greektown του Ντιτρόιτ, μια περιοχή με πολλά μαγαζιά και κέντρα διασκέδασης. Εκεί η αστυνομία συγκρούστηκε με διαδηλωτές.

Κατά την εκπρόσωπο της αστυνομίας, στο θάνατο του 19χρονου στο Ντιτρόιτ δεν εμπλέκεται αστυνομικός.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό αλλά είχε χάσει τη ζωή του.

«Παρακαλώ, παρακαλώ, αφήστε με να σηκωθώ» ικετεύει ο Φλόιντ τους αστυνομικούς λίγο πριν να χάσει τις αισθήσεις του.

«Παρακαλώ δεν μπορώ να ανασάνω. Με πονάει το στομάχι μου, με πονάει ο λαιμός μου. Δεν μπορώ να ανασάνω» προσπαθεί να ψελίσσει ο 46χρονος.

Τον πατούσε στον λαιμό ενώ είχε χάσει τις αισθήσεις του

Συγκλονιστικές είναι, εντωμεταξύ, οι λεπτομέρεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για τον αστυνομικό Ντέρεκ Τσόβιν που συνελήφθη για τη δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ και πλέον κατηγορείται για δολοφονία τρίτου βαθμού και γι’ ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο Τσόβιν πατούσε τον λαιμό του Φλόιντ για συνολικά 8 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα ενώ ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι για τα 2΄53΄΄ εξ αυτών ο Φλόιντ είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του.

Διαβάστε και

Αποκάλυψη: Ο Τζορτζ Φλόιντ εργαζόταν επί ένα χρόνο σε κέντρο διασκέδασης μαζί με τον αστυνομικό-δολοφόνο του!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

32 Σχόλια

  1. Οι “εθνικοσοσιαΛΗΣΤΕΣ” (aka NaZi), ακόμη και να απαλείψουμε το βεβαρημένο ιστορικό παρελθόν του ψυχάκια Χίτλερ, κοινωνικο-οικονομικά είναι αριστεροί,
    μόνο οι λέξεις αλλάζουν, το δημοσιοϋπαλληλικό Κράτος μετονομάζεται σε “Έθνος” αλλά τα πάντα όλα παραμένουν κρατικά, το οικονομικό σύστημα διακυβέρνησης είναι άκρως κομμουνιστικό, σαν αυτό της Β.Κορέας!
    3 μέρες πριν τις εκλογές οι “εθνικοσοσιαΛΗΣΤΕΣ” απήγγειλαν οτι θα εθνικοποιήσουν/κρατικοποιήσουν τις μεγάλες αλυσίδες σουπερμαρκετ του Ιδιωτικού Τομέα και θα προσλάβουν 200 χιλιάδες άνεργους (ως μόνιμους ΔΥ) στα κρατικοποιημένα εργοστάσια της πρωτογενούς παραγωγής.
    Η μόνη διαφορά που έχουν οι ακροδεξιοί σε σχέση με τους αριστερούς κατσαπλιάδες, είναι το πρόθεμα “εθνο/εθνικό” στον χαρακτηρισμό τους.
    Κράτος-πατερούλη προσκυνάνε δηλαδή και οι κάθε λογής ακρο”δεξιοί”, φάνηκε εξάλλου και με τα 5 χρόνια διακυβέρνησης του συριζα όπου βολεύτηκαν με τα συριζοεπιδόματα και δεν έβγαλαν άχνα!!

    1. εμαθε και το aka ο μπαστουνοβλαχος μισθοφορος κομμουνιστης. αχχααχαααχαααχα.. ελεος

  2. Και μαύροι αστυνομικοί έχουν σκοτώσει εν ψυχρώ λευκούς αλλά δεν καίγεται κάστανο. Γιαυτό λέμε μακριά από τις πολυπολιτισμικές πολυφυλετικές κοινωνίες. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν εύκολα διαφορετικές φυλές και θρησκείες. Μία αφορμή να δοθεί και όλα γίνονται μπαρούτι. Στην δε αμερική ναι οι αστυνομικοί μπορεί και να φέρονται στους μαύρους πιο σκληρά αλλά αυτό συμβαίνει γιατί η μεγάλη πλειοψηφία των παραβατικών είναι οι μαύροι και οι ισπανόφωνοι. Χιλιάδες αστυνομικοί κάθε χρόνο τραυματίζονται ή σκοτώνονται επειδή δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Λογικό μετά όταν ζεις σε τέτοια κατάσταση να βλέπουν τους μαύρους με μαύρο μάτι και να συμβαίνουν αυτά που είδαμε δυστυχώς…

  3. Ο βαμμένος με λαδομπογιά πορτοκαλί περουκίνο κατέστρεψε την Αμερική μόλις σε 5 χρόνια, όχι μόνο λόγω του ρατσισμού και της σκατοψυχιάς που έσπειρε αλλά σε κάθε επίπεδο οικονομικό και κοινωνικό.
    Οι ΗΠΑ έχουν πάνω από 100.000 νεκρούς από κορωνοϊό! Η ανεργία είναι στο 20%! Ο άχρηστος έφτασε την ανεργία της πιο ανεπτυγμένης χώρας του κόσμου σε επίπεδα μνημονιακής Ελλάδας επειδή όταν έπρεπε να πάρει μέτρα έλεγε ότι ο Covid είναι συνομωσία των δημοκρατικών! ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΥΦΟ ΜΙΛΑΜΕ!

    Γαιοπολιτικά κατέστησε την Αμερική περίγελο. Στη Συρία εξαφανίστηκε πουλώντας τους Κούρδους και δίνοντας τα πάντα σε Ρώσους και Τούρκους, στη Λιβύη κομπάρσος, μέχρι και η Αίγυπτος παρήγγειλε ρώσικα Σουχόι και παράτησε τα αμερικάνικα αεροσκάφη!

    Κατέστρεψε το σύστημα υγείας του Ομπάμα επειδή έχει προσωπικό κόμπλεξ μαζί του και τώρα σπας ένα πόδι και αναγκάζεσαι να πουλήσεις το αυτοκίνητο ή παίρνεις δάνειο απλά για να ρθει το ασθενοφόρο σπίτι και για μια εγχείρηση της πλάκας Αν πάθεις κάτι σοβαρότερο πουλάς το σπίτι (αν έχεις) και μένεις σε τροχόσπιτο. Άλλωστε αυτή είναι η εκλογική του βάση, αμόρφωτοι μπατίρηδες λευκοί σε τροχόσπιτα (white trash).

    Μέχρι και το χρηματιστήριο, για το οποίο ήταν το μόνο πράγμα για το οποίο επαίρονταν, δηλαδή το να κονομάνε λεφτά οι δισεκατομμυριούχοι φίλοι του, βάλτωσε και είναι στα επίπεδα του 2017.

    Ευτυχώς για όλο τον κόσμο, και ειδικά για μας τους Έλληνες αφού αποδείχτηκε ο πιο φιλότουρκος πρόεδρος, μας αδειάζει σύντομα τη γωνιά.

    1. ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΑΙ ΚΟΦΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ:
      1. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 3.4%
      2. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΑΠΟ Β ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΙΡΑΝ
      3. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΚΟΨΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΑΝ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
      4. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΑ ΡΕΚΟΡ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ
      5. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΔΩΣΕ 2 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
      6. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΒΑΛΕ ΤΟ Π.Ο.Υ. ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ
      7. Ο ΤΡΑΜΠ ΕΒΑΛΕ ΔΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΑ, ΙΡΑΝ, Β.ΚΟΡΕΑ
      ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΒΟΔΙ ΕΠΕΣΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΟΙΟΥ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ Η’ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΣΕ ΣΥΛΛΑΒΕΣ;

    2. Ορνιο, ζω στις ΗΠΑ. Ο Τραμπ είναι ο καλύτερος πρόεδρος. Μάλλον εσυ προτιμάς ομπάμα που κυνηγάει μύγες!

    3. σταματα να λες ψεματα καθεστωτικο υποκειμενο

    4. Δε στα παν καλα φλωρακι. Ο Τραμπ δημοσκοπικα σαρωνει. Ακομα και τα ΜΜΕ που ειναι εναντιον του προσπαθουν να το κρυψουν και αυτο επειδη η πλειονοτητα του αμερικανικου λαου δεν αποτελειτε απο κατι υποκειμενα σε κι εσενα που. Παρε λοιπον ανωμαλε τον παιδεραστη παππου Μπαιντεν και καθιστε στη γωνια σας για αλλα 4 χρονακια.

  4. Πρέπει να έρθει ο Alex Jones και ο David Icke να κάνουν μερικά μαθήματα στους πολιτικούς μας.
    Μόνο ο Κας τους έχει μέντορες, κατάλαβε οτι με τον χοντρό παστούν δεν έχει προκοπή και δράκους και έφυγε για να ψεκάσει μόνος του.

  5. Όταν οι συγκεκριμένοι, που τα σπάνε όλα, θα έχουν τα πρώτα θύματα από το εμβόλιο του γκειτς θα ξεσηκωθούν ανάλογα ή θα κάτσουν κλαρίνο στις εντολές των μεγάλων αφεντικών; Υπάρχουν πολλοί δολοφόνοι και άλλους τους δικαιολογεί το σύστημα και άλλους όχι ανάλογα με τα συμφέροντα που παίζονται .Και πιστέψτε με , τα μεγάλα αφεντικά της ΝΤΠ ξέρουν να επιβάλονται σε κάτι ζημιαρούληδες σαν κι αυτούς εδώ γιατί έτσι τους βλέπουν, και όχι μόνο δε τους φοβούνται αλλά τους είναι και πολύ χρήσιμοι

  6. ο σόρος κινητοποιεί τα τσιράκια του στους δρόμους να καίνε τις αμερικάνικες Μαρφίν

  7. Όταν έχεις πρόεδρο έναν ρατσιστή που επί χρόνια υποδαυλίζει το μίσος και τη μισαλλοδοξία και του οποίου η εκλογική βάση είναι συνομωσιολόγοι ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ που τους λέει να κάνουν ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ και χλωρίνη για να σκοτώσουν τον κορωνοϊό τότε αυτά είναι τα αποτελέσματα. Λίγους μήνες υπομονή ακόμα και ξεβρωμίζει η Αμερική απ΄αυτόν και από όλους τους σκατόψυχους δολοφόνους που ξεσάλωσαν επί της θητείας του.

    1. η δική μας χώρα πότε θα ξεβρωμίσει από πρόβατα σαν εσένα; Ο ερντο ψάχνει γιουσουφάκια, γιατί δεν πας;

      1. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΟΥΛΕ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. ΤΡΑΒΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕ DETTOL ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    2. ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ. ΡΕΖΙΛI ΓΙΝΕΣΕ!

  8. Οπως και να εχει ειναι πολιτικα εκμεταλλευσιμο

  9. Χρυσαύγουλο της Greektown είναι, αμοιβάδα με τατού σβάστικες που αγοράζει όπλα για να βγάζει σέλφις.
    Τον έβαλε ο Τρόμπ με εντολή ρεπτίλων για να προκαλέσει μπάχαλο, να ξεχαστεί ο κορονοϊός με τους χιλιάδες νεκρούς και να ρίξει το φταίξιμο στους Δημοκρατικούς μέχρι τις εκλογές.

  10. Τα καλυτερα καστρα,παντα απο μεσα πεφτουν.Ισως ηλθε η ωρα των ηπα τωρα.

  11. Α σόρρυ. Το δημοσιεύσατε. Ευχαριστώ. Προέτρεξα. Συγγνώμη.

  12. Γιατί δεν δημοσιεύετε τις απαντήσεις μου σε ψεκασμένους και ραντισμένους; Το ότι δεν χρειαζόμαστε τσιπάκια και εμβόλια για να ψηφίζουν οι Έλληνες μια ζωή προδότες και ανθέλληνες αυτό τυγχάνει λογοκρισίας; Γιατί Στέφανε Χίο; Έχεις τσακωθεί με τον ορθολογισμό;

  13. Εδώ στο ελλαδισταν όλοι ξαφνικά έγιναν γνωστες της αμερικανικής πραγματικότητας. Όλοι πενθουν έναν παραβατικο αραπη, αλλά αν τους πεις για τον νεαρό που σκότωσαν τα πακια στην Πνυκα θα σφυριξουν αδιάφορα.
    Κωλοχωρα με πιθήκους για κατοίκους

    1. Έχεις δίκιο, πως τολμούν οι Ελλάνιοι να έχουν την απαίτηση να μην ταυτίζεται η συμπεριφορά της αστυνομίας με αυτή των εγκληματιών; Όπως τα λες είναι, συνέλληνα! Η δολοφονία αποτελεί μείζων έγκλημα εκτός αν τελείται από αστυνομικούς!

    2. Το έγκλημα είναι απολύτως καταδικαστέο, όποιος κι αν είναι ο δράστης. Εσύ όμως με τη στάση σου φαίνεται ότι δεν καταδικάζεις το φόνο του μαύρου.

    3. Γιατί δεν ξεσηκώνεσαι εσύ γι΄αυτόν που λες ότι σκότωσαν στην Πνύκα; Επειδή είσαι μια κουράδα και “καραϊσκάκης” του καναπέ σε πειράζει το ότι οι άλλοι δεν ξεσηκώνονται γι΄αυτά που θες εσύ; Οι δρόμοι σε περιμένουν ακροδεξιέ κακομοίρογλου.

  14. Οι “δημοκρατικοί” είδανε πως με τον μουφο-ιό δε μπόρεσαν να καταστρέψουν τον Τραμπ, βλέπουν πως ο Μπιντές δε τραβάει στις εκλογές, και έβαλαν μπρος τα μεγάλα μέσα. Υποκινούν εμφύλιο και πόλεμων ρατσών μπας και ρίξουν επιτέλους τον Τραμπ. Είναι απίστευτα αδίστακτοι άνθρωποι, αλλά δε περιμένεις και κάτι διαφορετικό από Εωσφοριστές.

    1. Δηλαδή έβαλαν τους μπάτσους να καθαρίσουν έναν μαύρο για να γίνει μπάχαλο και να πέσει ο Τράμπ επειδή δεν τα κατάφεραν οι δημοκρατικοί με τον μουφο-ιό. Μάλιστα. Τρελή αμοιβάδα είσαι, όχι κουνέλι. Και όλα γίνονται γιατί η Νέα Τάξη θέλει να μας περάσει εμβόλιο με μουφο τσιπάκι για να μας ελέγχει να ψηφίζουμε Κούλη και Τσίπρα ενώ μέχρι τώρα χωρίς τσιπάκια ψηφίζαμε πατριωτικά…. χαχαχαχα Ρε σεις ούτε ο Σεφερλής δε πιάνει μία μπροστά σας.

      1. Δε νομιζω ότι τον έβαλαν αυτοί αλλά ήταν έτοιμοι να εκμεταλλευτούν πολιτικά οποιαδήποτε στραβή.

    2. Οι Εωσφοριστές με τις κάλτσες τις φωσφοριστές, έβαλαν τον μπάτσο να σκοτώσει τον πολίτη, μετά έβαλαν τον κόσμο να βγει να διαμαρτυρηθεί για να ρίξουν τον τραμπ. Αν αποτύχει και αυτό, θα αμολήσουν και άλλον “μουφο-ιό”.

      Μα πόση σοφία υπάρχει στο μικρό σου το κεφάλι; Να κάνεις αίτηση για Νόμπελ Αμπελοφιλοσοφίας.

Comments are closed.