Σαρωτικός Νίκος Μιχαλολιάκος στη Βουλή: «Ένας βράχος είναι η Ελλάδα γεμάτος τιμή επί χιλιάδες χρόνια…» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    NIKOS

    Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή…

    Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι παρότι έχουν περάσει τέσσερις μήνες η κυβέρνηση δεν έχει οδηγήσει στη λύση του προβλήματος.

    Ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος στη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως για τη διαπραγμάτευση , απευθυνόμενος στην κυβέρνηση υπογράμμισε πως “πέρασαν 4 μήνες και δεν οδηγήσατε στη λύση του προβλήματος”.

    Μήπως η ρήξη είναι μια λύση αναρωτήθηκε ο Ν.Μιχαλολιάκος υπογραμμίζοντας πως μήπως ήρθε το τέλος στο ειδύλλιο με τη Ευρώπη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    71 Σχόλια

    1. Εμπροs λαε μην σκυβειs το κεφαλι οι περιστεροχεσμενεs κυλοτεs του υποδικου σανοπωλη (τηs κατεριναs) θα ερθουνε και παλι….τα καπη ψηφιζουν Κ.Λ.Α.Ν.Ω.Λ.Α.Ο.Σ.μπαρμπα νικηταs…τοπικη ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

    2. Πάλι εκεί θα πας.

    3. ΚΥΡΙΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ,ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

      1. ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΛΕΟΣ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ?
        ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?
        ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ….

    4. αν διωξεις μερικα νουμερα από το κομμα και καταφερεις να ενωσεις τον εθνικοπατριωτικο χωρο της δεξιας τοτε όλα θα εχουν παρει το δρομο τους.
      μεχρι τοτε ψευτοπροοδευτικοι, αναρχοφασιστες, κουμουνια και λαθρομετανάστες θα στοιχειωνουν τη χωρα.

    5. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗ Χ.Α; ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ,ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α.!

      …ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Χ.Α.!

      ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ.

      ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗ Χ.Α. ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΤΡΟΙΚΕΣ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗ Χ.Α. ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ Χ.Α.

      ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ Χ.Α. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΥΠΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (ΩΣ ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ) ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΗΘΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ!

    6. ΣΥΡΙΖΑ 57% ΑΝΕΛ 13%% ΝΔ 10% ΠΑΣΟΚ 5% ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΚΕ Κ ΧΡ ΑΥΓΗ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΛΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΜΠΑΦΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ

    7. ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΚΑΜΜΕςΝΟ Κ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΤΣΙΠΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 6000 000 ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ Η ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ Κ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΠΑΧΑΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΙ ΟΜΟΑΙΜΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ Κ ΑΠΟ ΤΟ 1821 Η ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΓΡΙΕΣ ΓΕΡΟΙ ΝΕΟΙ Κ ΚΥΡΙΕΣ ΨΗΛΗΣ ΔΙΑΝΝΟΗΣΗΣ

    8. Μονο οι ξενοδουλοι προδοτες ανθελληνες της βουλης οι νταβατζηδες των μμε-ξαπατησης οι λαθρολαγνοι και οι αναρχοκομουνιστες μισουνε την Χ.Α. , ο πολυς κοσμος ανεξαρτητα τι ψηφησε δεν θα ειχε αντιρρηση να δουνε την Χ.Α. γιατι οχι και στην κυβερνηση γιατι κατα βαθος ξερουν οτι ειναι το μονο πατριωτικο αντιμνημονιακο κομμα στην ελλαδα

    9. Μονο οι ξενοδουλοι προδοτες ανθελληνες της βουλης οι νταβατζηδες των μμε-ξαπατησης οι λαθρολαγνοι και οι αναρχοκομουνιστες μισουνε την Χ.Α. , ο πολυς κοσμος ανεξαρτητα τι ψηφησε δεν θα ειχε αντιρρηση να δουνε την Χ.Α. γιατι οχι και στην κυβερνηση γιατι κατα βαθος ξερουν οτι ειναι το μονο πατριωτικο αντιμνημονιακο κομμα στην ελλαδα

    10. αυτα που λεει ο Καζακης εδω και 5 χρονια ελεγε χθες.

    11. ΑΜΕΣΗ,ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΟΡΕΥΣΙΣ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.

    12. Εσυ 2,13 να παρακολουθεις το μεγκα το σκαι και τα λοιπα τσοντοκαναλα και τις μπαρουφες που πουλανε στο λαο οσο για τα στημενα γκαλοπ ο τσυριζα προηγειται … με 20 και 30 μοναδες και τριχες και η χ.α. εχει απο 4 – 5% τα ιδια ελεγαν και προεκλογικα και η χ.α. βγηκε τριτη δυναμη με νοθεια και λασπολογια μαζι γιαυτο κοψτε τις μ@k@kιες σας

    13. Αρχηγέ,δεν μάς προδωσες,δεν μάς παραμυθιάζεις και μάς κάνεις περήφανους.Σε αγαπάμε και περιμένουμε να ερθεις στην εξουσία για να εχουμε μετα την πρωτη φορά αριστερα,την πρώτη φορά ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ.

    14. Λιγα τα ψωμια σου Μιχαλολιακο. Το συστημα σε ετοιμαζει για αποσυρση για να προμοταρει τον κασιδιαρη στην θεση σου.

      1. ΝΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ…. ΜΑ ΠΟΣΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΠΙΑ???

        1. Μη βιαζεσαι. Θα δεις ποση φυλακη θα φανε.
          Ηδη οι αναβολες δειχνουν που παει το πραγμα.

          1. Δηλαδή τους βάλανε για να τους βγάλουνε και τους βρίζουνε πρωί βράδυ για να τους συμπαθήσουμε… Οκ φίλε είσαι διάνοια, πως και δεν το είχα σκεφτεί!! ΓΕΙΑ ΜΑΣ!!!

    15. Ο/Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ..ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ...ΟΥΣΤΤΤΤ λέει:

      H Χρυσή Αυγή θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, μετά από τους μνημονιακούς ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΣΥΡΙΖΟΤΑΛΙΜΠΑΝ,τα προσκυνημένα σκυλάκια της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ της Μέρκελ που εξοντώνει τον Ελληνικό λαό.
      Eίπαν ψέμματα στους Έλληνες OTI θA ΣKIΣOYN TA MNHMONIA,για να κερδίσουν την καρέκλα της εξουσίας.
      ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ ΤΣΥΡΙΖΟΤΑΛΙΜΠΑΝΙΑ.
      Σύντομα θα ξαναπάτε στο 3%,όπως πήγαν τα πασοκόσκυλα.Εκεί που σας αξίζει

    16. πατρις εχεις δικιο πεφτουν τα ποσοστα της χρυσης αυγης εσυ αει ψηφισε συριζα που ανεβαινουν και πληρωνε χαρατσια πληρωνε ενφια παρε εναν πακιστανο αγκαλια και αν δουλευεις παιρνε 300 ευρω μισθο .ξυδακι λοιπον

    17. ζητω ο αρχηγος ο μοναδικος πατριωτης που σκεφτεται τον λαο χρυση αυγη μεχρι την νικη …………..ντροπη σας ψευτοδημοκρατες

    18. ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΗ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΑΡΩΣΗ , ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΒΕΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΑΓΑΛΗ-ΑΓΑΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΑΓΟΥΡΙΔΑ ΜΕΛΙ ΠΑΕΟ ΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΩΔΙ 0,10%
      ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ , ΠΑΕΙ-ΠΑΕΙ-ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΑ,ΑΑΑ

      1. Εσυ πιστευε τις δημοσκοπησεις και τρώγε το κουτοχορτο που σού σερβιρει το διαπλεκομενο συστημα των μεσων μαζικης αποβλακωσης.
        Εκτός κι αν η πατριδα σου δεν ειναι η ΕΛΛΑΔΑ,οποτε και δικαιολογεισαι.
        Παντως,πρεπει να εισαι ο γνωστος πιτσωγλεντης που στελνεις δεκαδες σχολια…

    19. Τα τσοντοκάλανα της διαπλοκής, κατά τη διάρκεια αυτής της συγκλονιστικής ομιλίας, έδειξαν για άλλη μία φορά την εμπάθειά τους, διακόπτοντας την ζωντανή σύνδεση, ώστε να μην ακούσει ο Ελληνικός Λαός την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής.!!

      Ακολούθως, μετά το πέρας της ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, αποκατέστησαν την σύνδεση, ώστε να μην χαθεί η ευκαιρία για περισσότερη μνημονιακή προπαγάνδα από το εν Ελλάδι κόμμα των γερμανών, «Το Ποτάμι».

    20. Η Ελλάδα απο το 1980 και μετα ζη απο τα πακέτα Ντελόρ Σαντέρ μεσογειακά προγράμματα επιδοτήσεις με δυο εκατομύρια Δ.Υ κοπριτες με τους γνωστούς αριστερούς νταβατζηδες του δημοσίου που ανδρωθηκαν, επι αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ και τώρα θέλουμε και τα ρέστα γιατί απο την κρίση και μετα κανεις δεν πειράζει τους πραγματικούς υπεύθυνους!!!!

    21. Ένα μεγάλο μπράβο στην γλώσσα της αλήθειας και της ορθής λογικης.Λόγια που οι περισσότεροι Έλληνες μέσα τους τα ασπάζονται,αλλλά ο εγωισμός τους και η πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί τους κάνουν να τά νιώθουν εχθρικά.Ανοίξτε τα μάτια και αναρωτηθήτε γιατί ο Λαικός Σύνδεσμος δέχεται πόλεμο απο μπλέ παπαγάλους,πράσινους βόες,κόκκινους αργόσχολους,ρόζ πάνθηρες κτλ? Σίγουρα όχι για αυτά που κάνει λάθος αλλά για αυτά που κάνει ΣΩΣΤΑ!!!

    22. Φροντησαν παλι τα βοθροκαναλα των νταβατζηδων να διακοψoυν οταν μιλoυσε ο αρχηγος του τριτου κομματος της βουλης για να φυμωσουν για ακομα μια φορα το λογο της Χ.Α. αυτη ειναι η δημοκρατια του Ελλαδισταν να την χαιρωνται

    23. Φροντησαν παλι τα βοθροκαναλα των νταβατζηδων να διακοψoυν οταν μιλoυσε ο αρχηγος του τριτου κομματος της βουλης για να φυμωσουν για ακομα μια φορα το λογο της Χ.Α. αυτη ειναι η δημοκρατια του Ελλαδισταν να την χαιρωνται

    24. Αν και όχι Χρυσαυγίτης , λέω ότι ήταν ο μοναδικός που μίλησε σοβαρά και ουσιαστικά εκεί μέσα . Μπράβο του και από μένα …

    25. Εκ των πραγμάτων και μας αρέσει δε μας αρέσει προβλέπω σύντομα και μόλις έρθουν τα νέα σκληρά μνημόνια με τα οποία θα μας ζητούν πιο βαθιές επικύψεις τα ποσοστά της χ.α. να ξαναπαίρνουν την ανηφόρα.

      Αν περιμένετε από το Μπομπολέικο κόμα του γραφικού δημοσιογράφου να ανακόψει τα ποσοστά της χ.α. είστε βαθιά νυχτωμένοι.

      1. Τον Κασιδιάρη τον ρώτησες?
        Αν ήξερες δεν θα έγραφες προβοκατόρικες ανοησίες…

        1. Ρε φιλαράκι άκουσε να σου πω κάτι..Είναι τυχαίο ότι στην δήμο της Αθήνας ο Κασιδιάρης ως υποψήφιος συγκέντρωσε 17 % , δίχως να έχει την ελάχιστη τηλεοπτική προβολή ?Ο Μιχαλολιάκος το 2010 που ήταν στην πρωτεύουσα πάλι υποψήφιος ξέρεις πόσο συγκέντρωσε ? Μόλις 5 %
          Κοίταξε , οι απόψεις τους είναι οι ίδιες λίγο – πολύ.
          Άπλα άλλο πράγμα θα άλλαζε με αρχηγό Κασιδιάρη.
          Ως νεότερος κατά 25 χρονιά τουλάχιστον , οι περισσότεροι νέοι θα ψήφιζαν χα.
          Επίσης, ο Κασιδιάρης είναι πολύ πιο επικοινωνιακός με το κόσμο ,για να μην αναφερθώ στο ότι είναι ευφυής ,ρήτορας κλπ
          Δεν λεω και ο Μιχαλολιακος αξιος ,δυναμικος αλλα αυτη ειναι η αποψη μου.

          1. Είσαι τελείως λάθος!Συγκρίνεις τελείως διαφορετικά πράγματα,με τελείως διαφορετικά δεδομένα,για να καταλήξεις σε κάτι τελείως άκυρο,για να μην πω ύποπτο…Εάν είσαι μέχρι 22 ετών,σε δικαιολογώ.Σε κάθε άλλη περίπτωση θα σου υπενθυμίσω αυτό που λένε για την άποψη και την κ…
            Υ.Γ. Οπότε θα σε ρωτήσω κι εγώ το ίδιο που σε ρώτησε ο Άλεξ.Τον Κασιδιάρη τον ρώτησες;

      2. Το μονο σιγουρο. Το συστημα ετοιμαζει κασιδιαρη για αρχηγο.
        Θα τα φορτωσουν στις δικες ολα στον Μιχαλολιακο ,θα φαει αυτος ολη την φυλακη και μαλλον και ο Παππας και ο κασιδιαρης θα βγει λαδι.

    26. Σωστές οι θέσεις της χρυσής αυγής, άψογος!

    27. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙ ..

      ΚΟΙΤΑ ΜΟΥΤΡΟ ΝΑ ΔΙΕΩΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ .. ΣΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ..

      ΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΦΕΡΕΤΣΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ Ο <> ..

      1. Αυτό είναι το σχόλιό σου; δεν έχεις τίποτα να πεις για το λόγο του;Για να καταλάβεις πόσο χοντ8754ας είσαι.

    28. μιλανε ολοι μιλανε κι οι ναζι, το πιο αθλιο κομματι της πολτικης σκηνης

      1. αυτος ειναι ο μαναδικος πατριωτης που τιμα την πατριδα μας και τους ελληνες!ο μοναδικος που μιλησε επι της ουσιας λεγοντας αληθειες και με αψογη χρηση της ελληνικης γλωσσαα!οσο για σενα τραβα γαμησου με κανα λαθρομεταναστη και φροντισε να ψοφησεις γρηγορα γιατι μιασματα σαν εσενα εφτασαν τη χωρα σε αυτο το χαλι,τον αφανισμο ενος εθνους με 4000 χρονια ιστοριας και πολιτισμου…..

    29. Συγχαρητηρια για την ομιλια του στον Νικο Μιχαλολιακο.

      1. ουαουυυ τι ομιλία η τρίχα μου σηκώθηκε χαχαχαχχα

    30. ΣΥΡΙΖΑ: 45%

      ΝΔ: 21,4%

      Χρυσή Αυγή: 5,3%

      Ποτάμι: 7,4%

      ΚΚΕ: 5,2%

      ΑΝΕΛ: 3,8%

      ΠΑΣΟΚ: 3,5%

      1. ποιος την εβγαλε αυτη τη δημοσκοπηση ο μπομπολας??για κλαματα εισαι που τα πιστευεις αυτα..

      2. Λαθος.85% Ο Τσυριζα και ποταμι 24%.Τωρα πιες εναν μπαφο.

    31. Ο/Η κακός φασίστας εναντίων καθώς-πρέπει "δημοκρατών" λέει:

      μπράβο ρε Νικόλα!

    32. Ευγε πες τα κ κρεμασε τους στο συνταγμα κουφαλες ερχονται οι κρεμαλες απο που θα κρυφτουν συριζοποταμονδουλοπασοκοποταμια κ ρυακια κ πανοκαμενοι ρε ουστ προδοτες κοπροσκυλα χρυση αυγη να ξεβρομησει ο τοπος.

    33. Ή αλήθεια όπως παντα δεν αρέσει. Τους θάβουν γιατί φοβούνται μήπως χάσουν τις χοντρές μάσες. Ουτε η ανύπαρκτη δημοκρατία τους ενδιαφέρει ουτε πως θα σωθει ο τόπος.

    34. Άρειος και ο Μιχαλο…..; Για Άραβας μου βγαίνει! Αν φορέσει και κελεμπία με κούτρα φτυστός Αμπντούλ είναι!Με μια γυναίκα πολυπολιτισμική άσχημη με βαμμένο κίτρινο μαλλί που νανουρίζετε όρθια στα έδρανα της βουλή από την ομιλία του κανακάρη της

      1. Ποσα χαπια σου δινουν καθε μερα αναρχοαπλυτε ταλιμπαν?Σε πονανε οι αληθεις που λεει ο Μιχαλολιακος?Εσυ τι ψηφιζεις?Τους γερμανοτσολιαδες του Τσυριζα και της Νεας Πασοκρατιας? Ρε ουσττ γιδι

    35. Σοβαρός λόγος από τον Μιχαλολιάκο, όπως παντα!!

    36. Απο τις καλύτερες ομιλίες που έχω δεί ποτέ ,ήταν αυτή του Μιχαλολιάκου.
      Μαχητικός και έξω απο τα δόντια.

    37. Όταν μπήκαμε στο καταραμένο ευρό,από έναν μέγα ανθέλληνα και προδότη τον Σημίτη, ΧΩΡΙΣ να μας ρωτήσει καν,ήμουν 17 χρόνων,θυμάμαι πολύ καλά πως ζούσα τότε με δραχμή.Είχα στη τσέπη μου 10.000 δρχ και έβγαζα τη βδομάδα άνετα,ενώ τώρα έχεις στη τσέπη σου 50 ευρό (λέμε τώρα) και δε σου φτάνουν ούτε καν για μια μέρα.Τότε υπήρχαν δουλειές και ο Έλληνας δούλευε σαν άνθρωπος ενώ τώρα δουλεύει σαν ζώο 10-14 ώρες την μέρα 6 μέρες τη βδομάδα για 500 ευρό (στον ιδιωτικό τομέα ).Και έχουμε όλους τους «δημοκράτες» που κυβέρνησαν την Πατρίδα μας από το 1974 μέχρι και σήμερα να συνεχίζουν τα ψέματα που έλεγαν όλα αυτά τα χρόνια μόνο που πλέον τώρα δε μπορούν να τάξουν θεσούλα στο δημόσιο για να μεγαλώσουν και άλλο τον «κομματικό στρατό » τους,τον οποίο τώρα τον κατακρεουργεί με τα μέτρα που έχουν πάρει με τα μνημόνια.Το κακό είναι ότι υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί που πιστεύουν ακόμα αυτά τα ψέματα,γιατί τα μέτρα που έχουν παρθεί ισχύουν ακόμα κυρίως στον ιδιωτικό τομέα ,δεν τους ακούμπησε καλά,και δε νοιάζονται και τόσο.Λένε θέλουμε να μείνουμε στο ευρό,και στην Ευρώπη.Δε πειράζει που δε μπορούμε να πληρώσουμε τα έξοδά μας,να πάρουμε ψωμί ,γάλα,και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης,αλλά είμαστε στην Ευρώπη και έχουμε ευρό.Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή ,παρά 40 χρόνους σκλαβιά και φυλακή,αυτό που έλεγαν οι πρόγονοι μας ,αυτό το βλέπουμε και πάλι μπροστά μας και θα πρέπει να το εφαρμόσουμε ξανά. Επιστροφή άμεση στη δραχμή αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι και όχι φυλακισμένοι για όλη μας τη ζωή.

      1. φίλε μου με 4000 δραχμές (=12 ευρώ) γέμιζες το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου.

      2. Αγαπητε φιλε εχεις απολυτα δικιο.Μου εδινε ο θειος μου για μικροδουλεια τοτε 2.000 δρχ,και επερνα 1 εφημεριδα η οποια τοτε ειχε 250 δρχ,και αγοραζα ντοματες απο το Σ,Μ προς 50 δρχ το κιλο.Αυτα προ ευρω.Μετα οταν ηρθε το ευρω μου εδινε ο θειος μου παλι 6 ευρω(2000 δρχ),και επερνα 1 εφημεριδα που πηγε 4 ευρω,και οι ντοματες προς 1,5 ευρω.Δες την μεγαλη διαφορα τιμης με τα ιδια χρηματα σε ευρω και δραχμες.
        Οι προδοτες οποιες χωρες εβαλαν στο ευρω, τις χρεωκοπησαν.Αυτη ειναι η αληθεια.

      3. ..και τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα εξακολουθείς να βγάζεις τη βδομάδα με 10 χιλιάδες αν βγούμε απ΄το ευρώ τώρα? 10 χιλιάδες δραχμές ούτε για καπότες δεν θα φτάνουν, έξυπνε

        1. Ρε πανέξυπνε με τις δραχμές θα έχουμε καλύτερο βιοτικό επίπεδο, με το ευρώ έχεις τώρα καλύτερο βιοτικό επίπεδο;

          1. με τη δραχμη οι φτωχοι θα γινουν φτωχοτεροι

            1. ρε ασχετε εισαι λαθος!με το ευρω οι φτωχοι εγιναν φτωχοτεροι!

    38. Η μοναδικη ελπιδα για το μελλον, για αυτο τους πολεμανε ολοι.

        1. Ναζιστες ειναι τα προδοτικα αναρχοκουμουνια, που καινε την Ελληνικη σημαια(οπως εκαναν και οι ναζι βλακακο).Ψοφα τωρα ψεκασμενε ταλιμπαν

    Comments are closed.