ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…

Κοινοποίηση:
Screenshot_39

“…Είναι αλήθεια ότι όλοι εμείς οι συγγενείς των νεκρών – θυμάτων της εγκληματικής οργάνωσης στα ογδόντα τέσσερα νοσοκομεία με τα οποία βρέθηκε αντιμέτωπος ο εδώ πληρεξούσιος δικηγόρος μου Νίκος Αντωνιάδης, σώζοντας το έναν μετά τον άλλον τους συνανθρώπους μας, στην τεράστια αυτή ανθρωπιστική και νομική μάχη που δίνει από την 26η Απριλίου 2020, γνωρίζουμε ότι «έφαγαν» τους ανθρώπους μας στα νοσοκομεία, πάντα όμως το κρίσιμο είναι αυτό να αποδειχθεί και επιστημονικά, ώστε εν συνεχεία και δικαστικά, ήτοι να τεκμηριωθεί από τα στοιχεία των ιατρικών φακέλων (και όπου έχουν γίνει και νεκροψίες-νεκροτομές, και από αυτές) ο δόλος των υπευθύνων κατά περίπτωση ιατρών. Από την αμέλεια ξεκινάμε πάντα, και προχωράμε προς τον δόλο.

Περίμενα με αγωνία λοιπόν τι θα μας πει ο τεχνικός σύμβουλός μου, στον οποίο παρέδωσα τις έγγραφες εξηγήσεις και την γνωμοδότηση. Όπως ακριβώς το περίμενα, τα κείμενα αυτά και η αντίκρουση της κατηγορίας από τους δύο ιατρούς και τον πραγματογνώμονά τους, δεν αποδομήθηκαν απλώς:

ΣΥΝΕΤΡΙΒΗΣΑΝ.

Πρέπει να σημειώσω ότι στην ανακριτική διαδικασία και στη διαδικασία ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου (θεωρώ βεβαία αυτήν την πορεία), θα καταθέσουν τρεις ακόμα ιατροδικαστές και άλλοι ιατροί, πνευμονολόγοι και εντατικολόγοι, εκτός των ιατροδικαστών Κωνσταντίνου Ανδρέου και Αστερίας Παπαβδή.

Είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ το έγκλημα.

Υποβάλλω ΟΛΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ και ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ εκθέσεις, τις οποίες έχει ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ δημοσιεύσει ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, για θανάτους στο νοσοκομείο του Πύργου και στο πανεπιστημιακό της Αλεξανδρούπολης [ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ 2 & 3].

Αυτό το κάνω για να γίνει απολύτως κατανοητό ότι ΔΕΝ μιλάμε για τυχαίες «αμέλειες».

Μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα.

Μιλάμε για ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Να σημειωθεί δε, ότι στην περίπτωση της διερεύνησης των συνθηκών θανάτου του Νίκου Λυμπερόπουλου στο νοσοκομείο του Πύργου, δώδεκα πραγματογνώμονες αρνήθηκαν στην εισαγγελική αρχή τον διορισμό τους. Έχουν διαβάσει στις δημοσιεύσεις του Νίκου Αντωνιάδη τι έχει συμβεί, και κανένας πλέον δεν θέλει να διαπράξει παράβαση καθήκοντος και να ανατρέψει την ιατρική επιστήμη και την πραγματικότητα για να απαλλάξει το νοσοκομείο από το έγκλημα σε βάρος του άτυχου 41χρονου αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού…”

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όταν δώδεκα πραγματογνώμονες αρνήθηκαν στην εισαγγελική αρχή τον διορισμό τους….Η επιστήμη αποδεικνύει και θα αποδεικνύει την αλήθεια….Η Δικαιοσύνη θα αποδοθεί και πρέπει να αποδοθεί.

Comments are closed.