ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ !!

Κοινοποίηση:
IMG_4652

ΠΡΩΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ :
 
ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ ΚΑΙ Η ΦΡΙΚΗ ΤΗΣ Μ.Ε.Θ. ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΝ
 
-Και πιστέψτε με, ξεκινάμε με τα …light…-
 
ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ,
 
ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ SITE ,
 
ΕΔΩ ,
 
ΣΤΟ MeWe (οι φίλοι στο οποίο έφτασαν στους 4.150) :
 
https://mewe.com/i/%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82
και στο facebook της Μαριάννας :
 
Μετά από την πρώτη φάση από την οποία αναγκαστικά έπρεπε να περάσει η κατασκευή και λειτουργία του site, και τις αναμενόμενες επιθέσεις που θα αντιμετώπιζε, οι οποίες όμως ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο (…), ώστε να θωρακιστεί στο μέγιστο βαθμό, το κανάλι είναι από αυτή τη στιγμή έτοιμο.
 
Αυτό είναι το link:
 
https://nikosantoniadis.tv/
 
Ανοίγοντας τη σελίδα, η διαδικασία της εγγραφής και πληρωμής της ετήσιας συνδρομής των 15 € είναι πολύ απλή. Κάνετε εγγραφή και την παραγγελία της συνδρομής. Ανοίγει το πεδίο όπου θα δείτε τον τραπεζικό λογαριασμό. Πληρώνετε τη συνδρομή και στη συνέχεια θα λάβετε το email με την ολοκλήρωση της εγγραφής.
 
Στην πρώτη φάση υπάρχει η δυνατότητα για μεταφορά των χρημάτων μέσω e-banking και κατάθεσης των χρημάτων στο ταμείο της τράπεζας.
 
Την άλλη εβδομάδα θα προστεθούν και άλλες δυνατότητες.
 
Πολλοί έχετε κατά καιρούς σχολιάσει ότι τα 15 € είναι λίγα και δη σε ετήσια βάση. Μάλιστα, πρέπει να σας πω ότι τα χρήματα αυτά δεν είναι και καθαρά. Περιλαμβάνεται Φ.Π.Α. 24%, ενώ το υπόλοιπο φορολογείται. Αρχικά, και μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της Ι.Κ.Ε. που έχει ήδη συσταθεί και του ανοίγματος λογαριασμού στο όνομα της εταιρείας (NIKOSANTONIADISTV ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.), ώστε εν συνεχεία τη λειτουργία του site και του καναλιού να την έχει η εταιρεία (στους σκοπούς της οποίους είναι η λειτουργία διαδικτυακού καναλιού, ειδησεογραφικού site κ.λπ), τα έσοδα από τις συνδρομές θα φορολογούνται ως παροχή νομικών υπηρεσιών, με την πολύ υψηλότερη φορολογία που επιβάλλεται σε αυτές.
 
Όλα είναι καθαρά, διότι ούτως ή άλλως πρέπει να είναι καθαρά, πολλώ μάλλον όμως στην ιστορία αυτή. Και επειδή το σύστημα με βλέπει ως …Αλ Καπόνε, σίγουρα σκέφτεται ότι ο Αλ Καπόνε δεν συνελήφθη για τα βασικά εγκλήματα αλλά για φοροδιαφυγή. Οπότε εγώ πρέπει να φανώ πιο έξυπνος από τον …Αλ Καπόνε !
 
Υπάρχει, λοιπόν, πεδίο για δωρεές. Όποιος θέλει, εκτός από την ετήσια συνδρομή, να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή, μπορεί μέσα από το πεδίο αυτό να καταβάλει χρήματα ως δωρεά.
 
Οι δημοσιεύσεις θα είναι ελεύθερες. Η συνδρομή θα απαιτείται για τις εκπομπές. Τις ζωντανές και τα βίντεο. Ήδη έχουν ανέβει όλες οι live μεταδόσεις μου στο facebook της Μαριάννας και αυτές που έχω κάνω με τον Δημήτρη Ποντίκα, πλην των χθεσινοβραδινών που θα ανέβουν αργότερα. Θα ακολουθήσουν οι μεταδόσεις μου στο δικό μου λογαριασμό, τον οποίο μου έκλεισε το facebook στις 5 Απριλίου.
 
Και μετά σειρά θα έχουν κάποια άλλα βίντεο και ηχητικά…
 
To κανάλι θα βελτιώνεται και θα εξελίσσεται κάθε μέρα.
 
Θα πρέπει να είστε έτοιμοι όμως.
 
Γιατί οι εκπομπές θα είναι για γερά νεύρα.
 
Είπαμε.
 
Άλλο είναι να διαβάζετε επί τόσους μήνες τη φρίκη των δημοσίων νοσοκομείων στις δεκάδες επί δεκάδων δημοσιεύσεις στο facebook.
 
Και άλλο είναι να ζωντανεύει στην οθόνη σας η φρίκη αυτή και η εφαρμογή του πρωτοκόλλου του θανάτου.
 
Κάτι που θα βοηθήσει και στη μήνυση βεβαίως.
 
Με τα ίδιους τους ανθρώπους που σώθηκαν να περιγράφουν την κόλαση που έζησαν.
 
Και τις εγγονές και τους εγγονούς, τις κόρες και τους γιους, τους χήρους και τις χήρες, αλλά ακόμη και τους παππούδες και τις γιαγιάδες, να περιγράφουν την κόλαση που έζησαν οι άνθρωποί τους, αλλά και οι ίδιοι όπως την έζησαν μέσα από την επικοινωνία τους με τους ανθρώπους τους και τα νοσοκομεία.
 
Να περιγράφουν το πρωτόκολλο του θανάτου.
 
Αλλά και αυτό της απάτης.
 
Θα ανεβάσω βίντεο, ηχητικά και μαρτυρίες, και θα δημοσιεύσω στοιχεία. που καίνε την εγκληματική οργάνωση και δεν έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα.
 
Ένα κανάλι που θα αρχίσει να παίρνει φωτιά πριν την κατάθεση της μήνυσης, και θα μετατραπεί σε ηφαίστειο μετά τις 28 Ιουνίου.
 
Θα δείτε και θα ακούσετε γιατρούς και νοσηλευτές. Ανθρώπους που γνωρίζετε, αλλά και ανθρώπους που δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα. Μέσα και έξω από τα νοσοκομεία.
 
COVID-19.
 
FREEDOM-21…
 
__________________________
 
Ευχαριστίες και δύο λόγια για τους κατασκευαστές του site…
 
Ευχαριστώ, λοιπόν, τους ιδρυτές της Together Greece, τα αδέρφια Λάμπρο και Νίκο Κολιοκώτση. Με την προσωπική τους προσφορά κατασκευάστηκε το NikosAntoniadis.tv.
 
Η προσφορά τους αυτή εντάσσεται στη συνολική προσπάθειά τους για την καταπολέμηση της λογοκρισίας και την αγάπη τους για την πραγματική, χωρίς φόβο και εξαρτήσεις, ενημέρωση, την οποία και οι ίδιοι παρέχουν καθημερινά μέσα από το TGNews.gr που έχουν δημιουργήσει. Στον αγώνα και αυτοί κατά της απάτης.
 
Της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους μας.
 
Τα δύο αδέρφια είναι σύμβουλοι διοίκησης επιχειρήσεων με θητεία σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, και 12ετή ήδη εμπειρία, με δική τους συμβουλευτική εταιρία, σε έργα του Δημοσίου και απορρόφησης του ΕΣΠΑ.
 
Σήμερα, εκτός από τη βασική επαγγελματική συμβουλευτική δραστηριότητά τους και το πεδίο της ειδησεογραφίας, έχουν αναπτύξει πολύ σημαντική δράση στο πεδίο της οργάνωσης δωρεών προς το σκοπό της αλληλοβοήθειας των πολιτών.
 
Σας ευχαριστώ παιδιά !
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. Δεν ανοίγει το πεδίο με το λογαριασμό τραπέζης. Μας ζητάει κωδικό παραγγελίας, αλλά τίποτα!!! Πατάς για αγορά συνδρομής και μετά τίποτα.!!!! Ίσως υπάρχουν ακόμα προβλήματα με το κανάλι. Ενημερώστε μας. Παρακαλώ πολύ!!

  2. K.Aντωνιαδη αλλάξτε φωτογραφία αυτήν σκυφτός και ζορισμενος δείχνετε προβληματικός και είναι κάτι που δεν ισχύει.Πιστεψτεμε παίζει ρολο

    1. διχως να θελω να θιξω την ολη προσπαθεια η το τι πιστευει ο κοσμος, υπαρχουν συγκεκριμενες φωτο εικονες που εστιαζουν στο ψυχολογικο κομματι του κοσμου και η συγκεκριμενη οπως και διαφορων αλλων το να εστιαζει στα ματια δινει μια δυναμικη οτι αυτο που προωθειται ειναι η αληθεια… (το ποσο αληθεια η οχι δεν θα το κρινω εγω αλλα το αποτελεσμα)

  3. Τι λέτε ρε, πάτε καλά; Συνδρομές και πληρωμές θέλετε εν έτει 2021; Σε ποια χώρα ζείτε;

  4. Ξεφτίλησε τους για τα δεινά που προξένησαν στον ελληνικό λαό. Γιατί το κάνανε με πρόθεση και οι λοιμωξιολόγοι και τα αφεντικά τους.

  5. καημενη Ελλαδιτσα αδικως παλευεις να σωθεις….. οι κατοικοι σου πλεον ειναι…. αρνια.

  6. Επίσης.Αυτο διαπιστωσα κι εγω τωρα.Βαζω τους κωδικους αλλα δεν με αφηνει να συνδεθω.Ας περιμένουμε ενημερωση.Αν καποιος ξερει ας βοηθησει.

    1. Νομίζω είναι αρχή. Λίγη υπομονή χρειάζεται.

  7. Αφού έκανα εγγραφή , προσπάθησα να ξαναμπώ , ζήτησε κωδικούς, τους έβαλα, αλλά δεν άφησα να αποθηκευτούν και από τότε δεν με αφήνει να ξαναμπώ… Θα έχουμε προβλήματα με τον πάροχο….

  8. Καλησπέρα και συγχαρητήρια. Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω.που θα καταθεσω τα χρήματα;η δεν εμφανιστηκε η εγω δεν το ειδα

  9. Προσπαθώ να κάνω δωρεά 1000 ευρώ και αν μπορούσα θα έκανα και παραπάνω για να στηρίξω τον τιτάνιο αγώνα σας αλλά δεν μου επιτρέπει να ολοκληρώσω την συναλλαγή. Αν μπορείτε βοηθήστε με.

    1. Αφου σε περισευουν και δεν ξερεις τι να τα κανεις,δεν τα δινεις σε μενα,να πληρωσω την εφορια η να παω διακοπες? η δωστα στα παιδια του η εγγονια σου.,ειπαμε να βαλλει συνδρομη,αλλα οχι και να δωσεις και 1000 ευρω!

  10. Κύριε Ἀντωνιάδη, κατ’ ἀρχάς συγχαρητήρια γιά τό κανάλι! Εἴθε ἡ ἐπικειμένη ἐπιδημία τοῦ Ἁγίου Πνεύματος νά σᾶς «ἐπιτεθῇ» πλουσιοπαρόχως! Ἔχω τίς ἑξῆς δύο ἀπορίες: (1) Ἐνῷ ἔχω κάνει τήν ἐγγραφήν μου στό κανάλι σας, δέν ἐμφανίσθηκε κάποιος τραπεζικός λογαριασμός, ὅπως γράφετε παραπάνω, ἤ τοὐλάχιστον ἤ ἐγώ δέν τόν εἶδα. Ἔλαβα τό (αὐτόματο) μήνυμα «ἀνυπομονοῦμε νά ὁλοκληρώσουμε τήν παραγγελία σας». Τί σημαίνει αὐτό; Θά πρέπῃ νά κάνω ἐγώ κάτι ἤ θά μου στείλετε τόν λογαριασμόν μέσῳ e-mail; (2) Ἐπειδή δέν ἔχετε βάλει στό κανάλι καί τήν θεματικήν «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ», ἡ τυχόν ἐπικοινωνία μαζί σας, ὅπως π.χ. τό παρόν μήνυμα, θά γίνεται μέσῳ τοῦ γνωστοῦ e-mail καί κινητοῦ σας; Καλή συνέχεια.

  11. Προσπαθω να κανω εγγραδη στο καναλι αλλα ζηταει εγκυρο ονομα χρηστη.δλδ τι πρεπει να κανω δεν το παιρνει

  12. To IBAN παιδιά… Κάναμε την παραγγελία. Που πληρώνουμε;

  13. Κ Αντωνιάδη βάλτε Paypal να μπορούμε να πληρώσουμε με λογαριασμούς εξωτερικού 🙂

    1. Νομίζω μέσω internet banking μπορείς να κάνεις μεταφορά ( έμβασμα ) σε άλλη τράπεζα αν ξέρεις ΙΒΑΝ και κωδικό τράπεζας

    2. IBAN & BIC τράπεζας χρειάζεσαι και κάνεις έμβασμα σε άλλη τράπεζα

  14. To ΙΒΑΝ παιδιά… Έστειλα την παραγγελία. Το ποσό που μπαίνει ;;;

  15. Καλησπέρα σας. Δυστυχώς δε μπορώ να βρω τον IBAN μέσα στο site…

  16. Να περιμένουμε με τις συνδρομές και τις δωρεές μέχρι να έχει λογαριασμό η ΙΚΕ ;

Comments are closed.