ΟΙ ΕΔΩ ΤΗΣ FACEBOOK (META) ΠΕΡΙΟΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ “ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΑ” ΚΑΙ “ΕΚΦΟΒΙΣΑ” ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΥΤΟΝ ! ΕΓΩ, ΑΥΤΟΝ…

Κοινοποίηση:
facebook-pexels-2048x1366

Βλέποντας οι εδώ της Facebook (META) ότι τους παρέκαμψα, έγινα ψηφιακός δημιουργός και προωθώ στοχευμένα συγκεκριμένες δημοσιεύσεις, ώστε να έχω να κάνω απευθείας με το Δουβλίνο και στις δημοσιεύσεις αυτές να παρακάμπτω το μπλοκάρισμα της εμφάνισής τους στο κοινό του facebook, ώστε να τις βλέπουν όλοι, και έτσι να φαίνεται και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ανταπόκριση του κόσμου στις δημοσιεύσεις μου (εξού και τα μεγάλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νούμερα των θετικών αντιδράσεων στις προωθημένες), θυμήθηκαν τις “παρενοχλήσεις” και τους “εκφοβισμούς”, και περιόρισαν τον λογαριασμό μου χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα να εμφανίζουν “παρενοχλημένους” και “εκφοβισμένους” τους πρωταγωνιστές της γνωστής ομάδας, οι δημοσιεύσεις των οποίων, …βεβαίως, δεν παραβιάζουν κανέναν “όρο της κοινότητας”.

 

 

Σημειώνω το αυτονόητο. Την απήχηση αγοράζεις, το να βλέπουν περισσότεροι χρήστες τις δημοσιεύσεις αυτές, και όχι βεβαίως τα “likes’ και τα …σχόλια. Το να βλέπει όλος ο κόσμος τις δημοσιεύσεις σου δεν σημαίνει ότι του αρέσουν κιόλας. Αυτό θα το δείξει ο κόσμος με τις θετικές αντιδράσεις του.

Ώστε …18 χιλιάδες θετικές αντιδράσεις στην τελευταία προωθημένη δημοσίευση και πάει λέγοντας…

 

 

Επίσης, επειδή διαδίδεται ότι …φεύγουν φίλοι και ακόλουθοι το τελευταίο διάστημα, πράγματι έφυγαν …15 φίλοι (καθαρίζει η ήρα από το στάρι) και την ίδια ώρα έγιναν …500 νέα αιτήματα φιλίας, είχα 28 χιλιάδες ακόλουθους, έχω 29 χιλιάδες. Με τα νούμερα βεβαίως των ακολούθων να μην τα συζητάμε καλύτερα, καθώς αυτά ελέγχονται από εδώ.

Και πάλι…

Και πάντως τυχαίο δεν είναι ότι “θυμήθηκαν” τις “παρενοχλήσεις” και τους “εκφοβισμούς” ΤΩΡΑ. Για πολλούς λόγους και κυρίως επειδή γνωρίζουν τι έρχεται στην ΠΡΩΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ποινική διαδικασία για το έγκλημα των εγκλημάτων, επειδή γνωρίζουν ότι “σκάει” η δεύτερη δίωξη και παραπομπή σε δίκη νοσοκομείου αναφοράς, επειδή γνωρίζουν ότι σκάνε ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ από θύματα του εγκλήματος των εγκλημάτων, επειδή γνωρίζουν ότι φτάνουν στο τέλος τους οι προδικασίες σε ΤΕΣΣΕΡΙΣ ποινικές διαδικασίες με θύματα των κολαστηρίων, επειδή γνωρίζουν ότι “σκάει” ποινική δίωξη και παραπομπή σε δίκη – “βόμβα” στα θεμέλια της παρακρατικής ομάδας, επειδή γνωρίζουν ότι “σκάνε” ασφαλιστικά μέτρα που δεν τα περίμενε κανένας, αλλά …όλα πάντα γίνονται στην ώρα τους, επειδή, επειδή, επειδή…

Αυτά.

Πηγή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Για την ιστορία:Από την έναρξη του νομικού αυτού αγώνα την άνοιξη του 2020 και μετά..κάποιοι δεν αρέστηκαν..Κι έτσι το facebook διέγραψε λογαριασμούς προφίλ του Νίκου Αντωνιάδη,ενώ πρόσφατα το youtube διέγραψε το ομώνυμο κανάλι του.

  2. Ασάλιωτο κ. Αντωνιάδη στα παρακρατικά μιάσματα-σκουπίδια. Αυτό το ηλίθιο με το παραπάνω όνομα μέχρι και σχόλιο έγραψε στον Θωμά που ήταν ακόλουθός σας. Προσοχή στα φίδια αυτά που το έπαιζαν ακόλουθοι και τώρα θίχτηκαν τα νούμερα!

Leave a Response