Και μέχρι ΕΔΩ.
ΔΕΝ μπορώ να σας πω αυτή την ώρα ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
Θα σας πω ΜΟΝΟ αυτό, και επειδή με εμπιστεύεστε απόλυτα πια, ΞΕΡΕΤΕ ότι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ :
Στην χώρα μας διενεργείται η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σε όλο τον κόσμο ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ) ΕΡΕΥΝΑ για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.
Οι καταστάσεις των προσώπων που απεβίωσαν αιφνιδίως, είναι ΕΝΑ ΜΟΝΟ πεδίο της εισαγγελικής έρευνας η οποία τελεί υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών. Η παραγγελία που έχει δοθεί από την κορυφή της εισαγγελικής αυτής αρχής, καλύπτει όλο το εύρος του εγκλήματος. Συνεργάζομαι στενά με κορυφαίους επιστήμονες, την ώρα που καλούνται πολύ γνωστά πρόσωπα για καταθέσεις και εκτελούνται επιμέρους παραγγελίες προς δημόσιες αρχές που υποχρεώνονται να αποστείλουν στην Δικαιοσύνη στοιχεία που μέχρι σήμερα τα κρατούσαν στο συρτάρι, κρυφά από όλο τον κόσμο. Για το καλό τους, ελπίζω να μην κάνουν αλχημείες, γιατί δυστυχώς για αυτούς εμείς έχουμε προ πολλού …ανοίξει το συρτάρι αυτό.
Μέχρι το τέλος του μήνα θα κατακλυστεί η προανάκριση με αποδεικτικά στοιχεία που θα φέρουν ακόμα πιο κοντά το τέλος αυτής της διαδικασίας. Με ένα τελικό δικό μου υπόμνημα, για το οποίο θα κλείσω τα πάντα δύο μέρες να το ετοιμάσω.
Για να ανοίξει ο δρόμος για την άλλη την διαδικασία.
Αυτή στην οποία ούτε ο πρωθυπουργός της χώρας έχει ασυλία…
Μέχρι το τέλος για το τέλος.
Συγνωμη, καταλαβα σωστα οτι πιστευετε ( αληθινα;) πως υπαρχουν Ελληνες εισαγγελείς που θα φερουν εις περας μια τετοια ερευνα; Εκτός και αν με το «εις πέρας» εννοειτε οτι θα την θαψουν και αυτήν, τοτε με βρίσκετε σύμφωνο.